Подивився квитки на бій Кличко-Адамек, який має відбутися у Вроцлаві 10 вересня... Майже всі нормальні місця викуплено. Все дуже дороге (далеко за 1000 доларів) і найдешевше (80 злотих) також. Є квитки по півтори сотні злотих, і по дві з половиною сотні, але залишилось мало... http://www.eventim.pl/SMG/pl/bilety/kliczko-vs-adamek-wroclaw-stadion-97605/event.html
Новини спорту. 13 липня. Російський телекоментатор Володимир Гендлін поділився своїми міркуваннями про перспективи братів Кличків і сучасного боксу. Пора на пенсію? Про закінчення кар'єри Віталієм Кличком: "Ну, тут же справа не стільки у віці. Адже є й молоді боксери, на яких дивитися не те, що нудно, а противно. Головне, що Віталій Кличко спортсмен з голови до п'ят і до спорту ставиться так , що дай бог кожному. Віталію самому вирішувати, -. продовжувати чи закінчувати. Я вважаю, що йому доводити вже нічого, можна вішати рукавички на цвях. З іншого боку, чудово розумію, що від боксу, цього наркотику, відмовитися дуже складно, особливо, якщо продовжуєш перемагати молодих. Я був так собі боксер, але після того, як завершив кар'єру, мене сильно тягло в зал. А тут не зал, тут арена!" Про критику на адресу братів Кличків: "Брати Клички не подобаються дуже багатьом за надмірно обережний підхід до бою. Але навіщо підставляти голову. Тим більше у важкій вазі, де можна стати ідіотом після будь-якого пропущеного удару в голову. Вийдіть в ринг і виграйте у них , а потім диктуйте, як треба боксувати». Про суперника, здатного зупинити Кличків: "Згадайте Сандерса. Володю настільки застала зненацька та атака Коррі... Рівень технічного оснащення у Володимира був набагато вищим, ніж у противника, але у Сандерса удари були як у сільській кузні - на всіх частинах тіла, в які він потрапляв, залишалися страшні гематоми Прекрасно технічно оснащений Володимир і простий до неможливості Сандерс - здавалося б, що там взагалі південноафриканцю робити. І ось вам, будь ласка. Це і є професійний бокс у важкій вазі". Про дружбу з братами Кличками: "У мене якраз є правило - триматися від боксерів якомога далі, щоб дружба, особисті стосунки не заважали професійним. Я взагалі не люблю коментаторів, уболівальників, які в ефірі починають вболівати за своїх. І як би я сам не намагався триматися від боксерів на дистанції, щодо братів Кличків мені це не вдалося".
Сьогодні у віці 64 років після тривалої хвороби помер полковник авіації у відставці,ліквідатор аварії на ЧАЕС,батько Володимира та Віталія Кличків - Володимир Онуфрійович Кличко-старший
Мабуть найвидатніші українські спортсмени сьогодні! Головне, що завжди пам'ятають про Україну! Величезний респект їм за це!
Не підете? Я планувала їхати, але дорогувати на 2 людини виходило Буду надіятись, що Інтерівська трансляція буде нормальною, бо польські канали будуть показувати тільки на спеціально викуплених абонементах
Всі права викупив американський канал HBO. Він диктує умови. На стадіоні буде 40000 людей. На жаль, буду дивитися по телевізору, бо хворіє мама. Адамек - дуже серйозний боксер і людина, яка мені імпонує. Він порядний, сміливий, працьовитий. Але в поєдинку йому може допомогти лише чудо. Щодо Віталія... Найкраще про Віталія сказав Здунек. А Здунек практично не помиляється. Це людина-хронометр, і без жодного авантюризму - взірцевий німець. Саме такі роблять Німеччину найпотужнішою країною в Європі. Він зумів надзвичайно точно і повністю розкрити талант братів Кличків. Мій особистий прогноз на поєдинок: ВИГРАЄ СЛОВ"ЯНИН!
Ну ось і настав цей довгожданний день Аж мусіла на форум зайти тут відписатись Вже кілька тижнів поляки чекають на цей бій. Ми на роботі постійно цю тему обговорюємо. Хлопці навіть хотіли ставки робити, але щось вони не дуже впевнені своєму боксерові, тому так ніхто і не наважився зі мною закластись, навіть на шоколадку! Польський канал треба викупити за 40 злотих (110 грн), щоб дивитись трансляцію. Кажуть, що 100.000 людей таки це зробило. Я своїм знайомим порозсилала лінки на наш Інтер. Але не будемо надіятись на потужність серверів цього каналу, бо як показує практика, в Польщі його переглядувати без зависання неможливо. Тому збираємось в знайомих переглянути бій на цифровому ТБ, канал німецький. На щастя маю адекватних знайомих. Натомість в неті доводитсья читати відгуки типу "нехай Адамек відімстить за все погане, що Україна зробила Польщі" Ну, хворих тут теж хватає. Удачі Віталіку!! :naci:
Дейзі,отут має бути трансляція http://inter.ua/uk/live.в мене звук іде,а картинки нема.Думаю,що у Вас все нормаьно має показувати