Всі ці "позови" - це смішно, і жалюгідні намагання "зберегти лице", яке вже зберегти неможливо. Всі все бачили. Щодо Бріггса - то коли він отримав купу ударів від Кличка і чудом встояв на ногах (думаю, допомогли встояти дуже масивні кості черепа), він всеодно потім опинився в реанімації. На жаль. Але він винен сам, бо Кличко хоч і "костоправ", але не рентген - він не бачить, що там ломається і рветься у супротивника. Треба було здаватися Бріггсові, та й вже. Бо про це кажуть правила - боксер або його секундатнти можуть заявити про неможливість продовжувати бій в будь-який момент: боксер - звертанням до рефері, секунданти - викиданням на ринг рушника. Гонор або здоров"я, тут одне з двох... А щодо Соліса... Заявили начебто про пошкодження хрестоподібного сухожилля коліна. Дуже і дуже погано буде для нього, якщо травми не виявиться. Це кінець йому, як серйозному боксерові. Є сумніви і у мене - бо вже через 5 хвилин ходив по рингу Соліс доволі "весело", сам, і своїми ногами. З порванними сухожиллями коліна так не ходять. Думаю, отримав Соліс кілька "бетонних" джебів в голову навіть через блоки, а потім в висок "ломом", і вирішив - "та ну його в баню!!!"... Вирішив, то вирішив, - то його право... Але "спектаклі" - ні до чого. ---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ---------- Соліс перейшов у надважку вагу з легших вагових категорій, де він був неодноразовим чемпіоном світу "в любителях". Тому пару раз у бою з Кличко він МІГ продемонструвати якусь швидкість. Але ця швидкість - "непридатна", бо сили такі удари не мають. Тим більше - проти Кличка, якого навіть Льюїс звалити не зумів. Акцентований удар в боксі - це скоординований рух всього тіла. Скоординований! А у Соліса, який досить швидко набрав вагу, а м"язи та сухожилля слідом за вагою не дотягнув - з цим виявилися проблеми. Не міг би він скакати навіть кілька раундів. Тому що швидкість негайно зникла б, а сили удару так і не з"явилось би. Я маю на увазі - сили, достатньої, щоб нокаутувати Кличка. Тим більше - виграти по очках! Але все закінчилось аж занадто достроково. І це добре для Соліса. Краще навіть сухожилля, ніж голова... А ще Солісу варто було б тепер припнути язика. Бо якщо Кличко погодиться на "реванш"... То наступного разу Віталій не дасть йому ніжками стрибати по рингу... Ударами триматиме в повітрі. А потім - "впустить" на підлогу.