Соліс важкий. Він "біг" пару кроків назад після атаки - це "незручно" для суглобів ніг. Отже, було значне динамічне навантаження. Удар Клічка в цей момент в висок "виключив" Солісу мозок, а ноги продовжували бігти, хоч частина м"язів не працювала - це був миттєвий короткочасний параліч. Саме із-за цього виникла травма. Якщо вона виникла. Бо у мене є певні сумніви. По-перше, коли Соліс стояв буля канату, обидві його ноги, і права, і ліва, гнулися в колінах "в обидві сторони". Це ознака розкоординації і миттєвої слабкості обох груп м"язів-антагоністів ніг. Тобто, це наслідки НОКДАУНУ після удару в ГОЛОВУ. Я би йому негайно голову на МРТ перевірив...
якийсь поляк був спаринг-партнером у Віталія, то сказав, що навіть легкий доторк руки Віталія дууже відчутний ---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ---------- та з розчарування інакші знайшов, довші троха
"Легкий доторк" Клічка у ринзі - то зовсім не те, що легкий доторк чоловіка до жінки. Хоча обидва збивають з ніг. :smile:
та я от пішов на кухню, насмарувати хліб мармулядою, вернувсі, а той Соліс лежит... я думав, шо він загнівавсі... а тосі вже скінчило...
Анекдот надибався у коментах на УП: Муж с утра готовится посмотреть бокс (бой за титул чемпиона мира). На работе разговоры только о боксе, бежит после работы домой, по дороге маркет - самая вкусная рыба, самое дорогое пиво. За 15 мин до начала чистит рыбу. накрывает стол, готовится. За 5 мин открывает пиво, наливает. Минута до начала - в одной руке пиво, в другой рыба. Начало, первый удар - нокаут! Бокс закончен! Мужик не успел даже укусить рыбу и отпить пива, сидит, как идиот, на лице выражение как у дебила, ничего не понимает. Оглядівается, в дверях его жена стоит и пристально на него смотрит. Жена: Ну что, теперь ты меня понимаешь?...
Ну... Я мав на увазі принаймні довгу серію легких доторків... ---------- Додано в 03:14 ---------- Попередній допис був написаний в 03:13 ---------- Вже сказали про це? Думаю, якщо і ні, то ще скажуть... Але що поробиш... Будь який спорт - це травми... ---------- Додано в 03:21 ---------- Попередній допис був написаний в 03:14 ---------- Ну ось, доктор поставив крапку над і.
Після удару в висок спочатку ліва нога поїхала вліво..., і одразу - права поїхала вправо... Ну і по виразу обличчя видно, що Соліс в нокдауні. Саме час нагадати:
А ми вчора якраз з україцями бачились, не плануючи спецільно дивитись бій (я навіть не знала, що буде бій). Були в клубі, хтось згадав, що сьогодні Кличко бється. Одна з українок зауважила, що пісня, яку виконувала рок група в даний момент (там була жива рок музика), це одна з пісень, під яку виходив хтось з Кличків на ринг. Третім збігом обставин було те, що якраз в цей момент ми зауважили телевізор над баром, на якому транслювався бій! Радості, звісно, не було меж! Показували уривки бою і студію з журналістами, де обговорювався бій. Ми не зразу зрозуміли, що бій вже закінчився (невже так скоро?), думали, що то якийсь попередній бій обговорюють (нам нічого не було чути). Коли почався якийсь фільм, ми зрозуміли, що бій таки закінчився Але Кличко переміг! І то - головне! :naci:
Ото був бій... Кличко - Соліс 100:0... Є такий анекдот: * Вчителька запитує: * - Діти, що найшвидше на світі? * Діти: "машина... літак... ракета." * Один встає й каже: * - Найшвидше - це думка. От я тут, а подумки можу бути в селі у бабусі. * І тут встає Петрик й говорить: * - Маріє Іванівно, по-моєму, найшвидше - це понос. Не встигнеш подумати, як уже повні штани. Ото і я так думав, що найшвидше то все таки думка, електрика, ну понос нехай але - та де там... Я пів вечора збирав лінки на трансляцію, шарив по інтернеті, щоб по більше користувачів залучити, а той кубинець виявився швидшим за всі попередні речі... На імпровізованому столику стоїть пиво, таранька, а він вже на рингу. От сів я й задумався - нех тобі добре буде... і то треба було ото стіки збиратись )) І на правду Спорт - то життя!!! Всяке може трапитися і ніхто не знає, що нас чекає далі... Гарного вам вихідного дня - він остався один і дай Бог здоровя Кличкам та й іншим боксерам...
Солісу класно не було і ніг він не бачив. Він бачив тільки стільчик, щоб на нього гепнутись. А взагалі - Солісу дуже пощастило. Бо якби Клічко гатив його, як його попередника Бріггса... Соліс не виглядає міцнішим за Бріггса. Той нормальний такий негр був. А цей за кілька раундів витратив би все здоров"я, яке мав, і ще на роки вперед. Бокс важковаговиків - то сувора штука. Між іншим, Бріггс стверджує, що з 750 тисяч доларів, які він мав отримати, після операцій на кістках черепа, та на м"язах і сухожиллях лівої руки, у нього залишилося 25 тисяч... Він звернувся до суду на своїх промоутерів, та подав до суду на Клічка, про всяк випадок. Не знаю, що він відсудить у своїх шахраюватих "друзів", а з позовом до Кличка - дохлий номер. Що Бріггс мав отримати - він отримав. Як і Соліс, зрештою.
а мені доволі шкода Соліса, в тому плані що не кажіть але він досить не погано себе показав як боксер. По перше він тримався перед Кличком сильно, навіть пару раз швидкі викиди робив, і лівою,як Кличко. Реакція в нього нормальна, і ліва рука. Думаю він би протримався раундів 6-7, і якщо не нокаутом то технічно програв би все одно. Але сам факт що тааак швидко-це не по його силам, не все показав на що спроможний, тому і жалко.. Кличко-супер пупер чемпіон, і далеко всім до його поясів ще кілька років принаймі. :dance2: КЛИЧКО -ЧЕМПІОН!!! КЛИЧКО -ЧЕМПІОН!!! КЛИЧКО -ЧЕМПІОН!!! КЛИЧКО -ЧЕМПІОН!!!
його техніку оцінити не можу, бо нічого не розумію в боксі. але заявки Соліса після поєдинку мені дуже не подобаються, вчора в новинах казали, що він не визнає поразку. хоче йти в суд. ну і нехай йде, все одно визнають перемогу за Кличком. якби повівся інакше, може б і поважала, за те що вміє визнавати власні помилки, а так
ось що ще найшла сьогодні Стали відомі суми гонорарів, які отримали за бій чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко і його суперник Одланьєр Соліс. Українець, який ушосте захистив свій чемпіонський пояс, заробив 15 мільйонів доларів, а кубинець, який програв бій у першому ж раунді - 1,8 млн доларів, повідомляє boxingscene.com. Що стосується скандальності поєдинку, то суперечки щодо того, чи симулював кубинець травму і чи було його падіння на канвас наслідком нокдауну від пропущеного удару, тривають досі. Боксери також дотримуються кардинально протилежної думки. Одланьєр Соліс: "Мені просто не пощастило. Я навіть не відчув удару, який завдав Кличка, і звичайно, він не відправив мене в нокдаун. Я відчув, що щось не так з моєю ногою і намагався зберегти рівновагу. Коли я впав, то відразу зрозумів, що сталося щось недобре. Я обіцяю, що повернуся якомога швидше і отримаю другий шанс поборотися за титул". Віталій Кличко: "Я тільки почав підбирати до ключі до Солісу, вже знайшов слабкі місця кубинця, як він відчув мій жорсткий правий знизу... Цей удар я відпрацьовував зі своїми наставником Фріцем Здунеком у тренувальному таборі дуже довго. Це була одна з наших домашніх заготовок. Його дуже важко бачити. Це не класичний удар - напіваперкот-напівбоковой. Він дуже жорстко пройшов по голові Соліса. Я трохи розсердився, коли побачив, що Соліс притомний, але не встає. До того часу я ще не знав, що кубинець отримав травму. Найближчим часом ми отримаємо медичний висновок про травму Соліса. І тоді зрозуміємо, що ж справді сталося. Чи не симуляція це часом. Тому що у мене з самого початку зародилися деякі підозри щодо цього. Можливо, що кубинець, пропустивши жорсткий удар, просто не наважився продовжувати поєдинок. Якось надто неправдоподібно це все виглядало. Втім, давайте не будемо спекулювати на цю тему і дочекаємося офіційного висновку лікарів. Може, здогад спортивного лікаря про те, що Соліс пропустив удар, потім втратив рівновагу і потягнув ногу (порвав чи розтягнув зв'язку) - правильний. Тоді у кубинця є виправдання", - цитує Кличка "БЛІК Спорт".