Кличко- Соліс

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Мих, 19 бер 2011.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Мих певно отакийо_О
    :mocking:

• Подобається Подобається x 6
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Коли має бути бокс з Кличками українці збираються, готуються, платять за канал... ціла церемонія(забава), а тут такий облом:pardon: .Було б гарно якби Кличко переніс бій (але це моя думка, муж проти:ireful1:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Daisy

Daisy Well-Known Member

Та то всі такіо_Оо_Оо_Оо_Оо_О

4. XrustunkA

Та взагалі......скільки народу.....за квитки заплатили,очікують напруженого бою,а тут раз -два і по всьому:pardon:
    Це точно;)

• Подобається Подобається x 9
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ми тут коло телевізорів такі розчаровані, а уявіть собі як тим людям, що вживу на бій приїхали подивитися)))
    Я дивилася по польському каналі, там все з німецької перекладали. Так от Соліса повезли на обстеження коліна, ще лікар виступав, говорив, що Соліс в момент удару (коли справа ніби від Кличка дістав) погано ногу поставив, вона йому ніби поїхала і щось там в коліні сталось.
    А перед тим Віталій сказав, що йому здається, ніби в Соліса після кількох ударів пропало бажання битися. Сам Соліс заявив, що переможеним себе не вважає.
    гг, і письо цілий, і грошики в кишені

П.С. Таке враження, що в нас тут в боксі самі дівчата :)))

• Подобається Подобається x 11
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нічого платити не треба... у нас тут тих українських каналів на всіх вистарчить. Он тіко біда що я за тим ніц не слідкую :haha:

• Подобається Подобається x 2
  7. Peri

Peri Well-Known Member

...як і в джазі:)

8. XrustunkA

Чоловіки напевно гореперемогу *запивають*:pardon::))):crazy:

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

Канали то є -але не всі підключають,більшість дівляться по інтернету

• Подобається Подобається x 1
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

ну не знаю як там хто, а от мій танці дивиться :))

• Подобається Подобається x 10
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

так я не про всіх, в розумінні українці.. а в розумінні в нас - в мене в хаті.

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

Правильно! Танці, естетика - це красіво, а он мордобої... це для жінок. :haha:

12. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  13. Peri

Peri Well-Known Member

Взагалі -то бокс не люблю...Але приємно,що то наші Клички!:)

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Перший раунд почався розвідкою. Клічко працював у свому стилі. Соліс продемонстрував кілька раз "вибухові" і трохи безладні серійні і одиночні удари. Пару раз він зумів "дістати" Клічка, але несильно і неточно. Але Соліс свого досяг - Клічко розсердився, додав швидкості і контратакував. В кінці першого раунду, відходячи назад, до канатів від навальної контратаки Клічка, Соліс отримав боковий удар в область лівого виска. Удар Клічка не виглядав надто сильним, але цей удар був "надто точним". Соліс за секунду втратив координацію, ноги у нього миттєво підігнулися і роз"їхалися. Він упав. Рефері зупинив поєдинок, Соліс ледве піднявся, чіпляючись за канати. Ноги у нього гнулися "в обидві сторони", його хитало. Якби не канати - він би не міг стояти.
    Бій було зупинено, Соліса посадили в кутку, він показував пальцем то на праву, то на ліву ногу. Його секунданти почали оглядати ноги. А треба було б оглядати голову!

Очевидно, будуть списувати все на травму ноги. Чи ніг. :)))
    Але якщо травма ноги у Соліса і сталася, то її причиною є втрата координації від бокового удара правою, який наніс Віталій Клічко.

Гонорар Соліса мав скласти 1 мільйон 800 тисяч доларів. По абсолютно траурному настрою в його "кутку", який не зіграв би жоден артист, було видно, що жодних "домовленостей" між Клічко і Солісом, крім законного контракту, не існувало. Бій як бій - бабах - і "До побачення". :)))

Правда, цього разу дуже швидко, і глядачі, які заплатили за квитки від кількох десятків до 2000 Євро, цим були просто шоковані і шепеляво обсвистали Соліса. Шепеляво, бо заледве "надкушений" попкорн випадав їм з рота . :haha:
    Ну що ж... Повезуть доїдати попкорн і попивати таке цього разу дороге пиво додому. :haha:

А Клічко що? Клічко нічого. Вибачився. Звиняйте, мовляв. Я ж легенько стукав. А у Соліса одразу й обидві ноги вивихнулися... :pardon: :haha:

Сьогодні ресторани міста матимуть добрий виторг, бо вся публіка просто буде змушена зняти напругу... :)))

Останнє редагування: 20 бер 2011
    • Подобається Подобається x 12
  15. вільний_слухач

які там ноги)))
    після більш ніж 500 кілограмової плюхи в голову не тіко в ногах сі запльонтаєш :)))

• Подобається Подобається x 6
  16. Tanka

Tanka Well-Known Member

Так, я зараз запис передивилася, на який щойно посилання Вільний Слухач дав, дійсно, таке враження, що в Соліса вилетів суглоб коліна. У нього нога аж підверталася, він на неї встати не міг. Мабуть, дійсно, просто неприємний казус. У житті всяке - різне буває. Говорили, що перед боєм Соліс скинув 6 чи 7 кіло. Може це теж вплинуло.

• Подобається Подобається x 1
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Скоріше всього, що вплинула надмірна робота язиком до бою. Перевтомився певно

Таке враження, що на тій фотці Віталій хоче підняти Соліса і змусити його далі битися)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

танець Соліса при падінні?

• Подобається Подобається x 4
  19. вільний_слухач

тут не той випадок
    з іншого ракурсу
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5PHyTZjAm0Q

:good:

• Подобається Подобається x 4
  20. Tanka

Tanka Well-Known Member

Та він же ж тихенько його зовсім..:mocking: (їх там брат Фіделя голодом морить чи що?)о_О

а де твій аватар? :)