Коли має бути бокс з Кличками тут, в Америціукраїнці збираються, готуються, платять за канал... ціла церемонія(забава), а тут такий облом .Було б гарно якби Кличко переніс бій (але це моя думка, муж проти)
Та взагалі......скільки народу.....за квитки заплатили,очікують напруженого бою,а тут раз -два і по всьому Це точно
Ми тут коло телевізорів такі розчаровані, а уявіть собі як тим людям, що вживу на бій приїхали подивитися))) Я дивилася по польському каналі, там все з німецької перекладали. Так от Соліса повезли на обстеження коліна, ще лікар виступав, говорив, що Соліс в момент удару (коли справа ніби від Кличка дістав) погано ногу поставив, вона йому ніби поїхала і щось там в коліні сталось. А перед тим Віталій сказав, що йому здається, ніби в Соліса після кількох ударів пропало бажання битися. Сам Соліс заявив, що переможеним себе не вважає. гг, і письо цілий, і грошики в кишені П.С. Таке враження, що в нас тут в боксі самі дівчата
Нічого платити не треба... у нас тут тих українських каналів на всіх вистарчить. Он тіко біда що я за тим ніц не слідкую
так я не про всіх, в розумінні українці.. а в розумінні в нас - в мене в хаті. ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ---------- Правильно! Танці, естетика - це красіво, а он мордобої... це для жінок.
...а шо ся лишає робити,там хоть не з першої хвилини кінець танцям? Взагалі -то бокс не люблю...Але приємно,що то наші Клички!
Перший раунд почався розвідкою. Клічко працював у свому стилі. Соліс продемонстрував кілька раз "вибухові" і трохи безладні серійні і одиночні удари. Пару раз він зумів "дістати" Клічка, але несильно і неточно. Але Соліс свого досяг - Клічко розсердився, додав швидкості і контратакував. В кінці першого раунду, відходячи назад, до канатів від навальної контратаки Клічка, Соліс отримав боковий удар в область лівого виска. Удар Клічка не виглядав надто сильним, але цей удар був "надто точним". Соліс за секунду втратив координацію, ноги у нього миттєво підігнулися і роз"їхалися. Він упав. Рефері зупинив поєдинок, Соліс ледве піднявся, чіпляючись за канати. Ноги у нього гнулися "в обидві сторони", його хитало. Якби не канати - він би не міг стояти. Бій було зупинено, Соліса посадили в кутку, він показував пальцем то на праву, то на ліву ногу. Його секунданти почали оглядати ноги. А треба було б оглядати голову! Очевидно, будуть списувати все на травму ноги. Чи ніг. Але якщо травма ноги у Соліса і сталася, то її причиною є втрата координації від бокового удара правою, який наніс Віталій Клічко. Гонорар Соліса мав скласти 1 мільйон 800 тисяч доларів. По абсолютно траурному настрою в його "кутку", який не зіграв би жоден артист, було видно, що жодних "домовленостей" між Клічко і Солісом, крім законного контракту, не існувало. Бій як бій - бабах - і "До побачення". Правда, цього разу дуже швидко, і глядачі, які заплатили за квитки від кількох десятків до 2000 Євро, цим були просто шоковані і шепеляво обсвистали Соліса. Шепеляво, бо заледве "надкушений" попкорн випадав їм з рота . Ну що ж... Повезуть доїдати попкорн і попивати таке цього разу дороге пиво додому. А Клічко що? Клічко нічого. Вибачився. Звиняйте, мовляв. Я ж легенько стукав. А у Соліса одразу й обидві ноги вивихнулися... Сьогодні ресторани міста матимуть добрий виторг, бо вся публіка просто буде змушена зняти напругу...
Так, я зараз запис передивилася, на який щойно посилання Вільний Слухач дав, дійсно, таке враження, що в Соліса вилетів суглоб коліна. У нього нога аж підверталася, він на неї встати не міг. Мабуть, дійсно, просто неприємний казус. У житті всяке - різне буває. Говорили, що перед боєм Соліс скинув 6 чи 7 кіло. Може це теж вплинуло.
Скоріше всього, що вплинула надмірна робота язиком до бою. Перевтомився певно Таке враження, що на тій фотці Віталій хоче підняти Соліса і змусити його далі битися)))
тут не той випадок з іншого ракурсу http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5PHyTZjAm0Q