Кличко політик

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 27 чер 2012.

1. yasam

yasam Well-Known Member

Час розсудить.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

все впливає на все

3. yasam

yasam Well-Known Member

А ригінали чому не думають і не приймають закони про економіку, а замилюють очі мовними законами. Витягніть колоду зі свого ока.

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

в нього не колода, в нього бінокль :)

• Подобається Подобається x 1
  5. yasam

yasam Well-Known Member

І навіть якщо думати про економіку як ригінали: металургія, вугільна промисловічть, нам світять лише преспективи третього світу.
    Якщо б ригінали пропагували інтелектуальний продукт, я б заних голосував навть попри їх мовні закони, а так немає їх за що любити чи за них голосувати

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну ТАК назовите - скольки не нужна російська ригінальною. Не знаете - не гонте тут пургу :)

Нет, вы ошибаетесь.
    Я как раз читаю, что права человека - первичны. Свободные и уверенные в своих правах люди - вот основа сильного государства, а не единство языка. И не только я ТАК считаю, что современный мир построен на правах человека.

7. yasam

yasam Well-Known Member

І по темі щодо Кличка. Теж не бачу у ноього великого бажання створювати інтелектуальний продукт. Він, як на мене, хоче керувати тим, що уже створено. Ніхто не каже що він буде керувати добре, але це нічого не змінить.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Ніби Королевська щось тягнеться до інновацій, але вона теж не вартує голосу, так як сама не розуміє про що говорить. Бо говорить про інновації як про модний тренд щоб виїхати серед молодого електорату, а не як людина, яка розмує значущість для економіки.

8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якби Опозиція спокійно відреагувала на мовний закон і просто почала оговорювати риси - то і ПР не змогла б його використати за козир... Тому я іноді і думаю, що вони домовилися, ну як з антидемократичними законами про обмеження прохідного бар'єру і заборону "противсіхсьтва" тощо...

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть не знаю шо сказати.

1) Слова "ригінали" і "інтелектуальний" - несумісні.
    2) У всій України не назбирати 50 чоловік, які здатні проводити якісь фундаментальні дослідження. Наші вчені - це старезні пердуни, які отримують державну пенсію і збирають в студентів хабарі за заліки.
    3) Я навіть не говорю за загальний рівень грамотності (елементарної!), який в нас котиться по низпадаючій. Німеччину почали чомкусь Германією називати, раніше хоч Тимошенко правильно писали, тепер уже теж Тімошенко. Це як пошесть якась.

10. yasam

yasam Well-Known Member

Не правда
    Не всі. Старезні пердуни просто сидять в Україні, а молоді і преспективні їдуть за кордон, у ту ж "Германію", але попри це вони теж "наші"

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Але їдуть за кордон не всі, тому у нас більше 50 чоловік, які

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Молоді і перспективні виховані на радянській базі. А коли пердуни закінчаться - хто залишиться викладати? Сьогоднішні мажори, які два рази на семестр з'являються у ВУЗі. Страшно за наступне покоління.

А тих, що поїхали за кордон ригінали точно не повернуть назад.

12. yasam

yasam Well-Known Member

А ви коли вчились у ВУЗі, задовільнялись лише тим, що подає викладач. Ті що молоді та преспективні цим не задовільняються, тому і можуть проводити фундаментальні дослідження. Бачу ви далекі він навчального процесу. Чим ви займаєтесь?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, починається. Я взагалі від всього далекий, до магазину далеко. Живу на горі, вівці пасу.

14. yasam

yasam Well-Known Member

Ну тепер ви вже не такий далекий, бо я вам прояснив ситуацію )))

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

мене напрягає збільшення прав етнічної меншості за рахунок прав етнічної більшості
    там де можна щось дублювати російською - заради Бога, дублюйте
    Але коли в Луганську вузи російськомовні, при тому що більшість населення там українці - це недобре

16. -Erebus-

Хто зменшує Ваше право користуватись українською через цій мовний закон? Не має такого в законі.
    Російськомовні українці, уточнимо!

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

внаслідок русифікації вони такими стали. І тим не менше по перепису в 2001 році в Луганській області 30% україномовних. Тобто навіть співвідношення 30/70 вже б зробили. Але відсоток української мови в ВНЗ Луганської області набагато менший.
    Цей закон сам по собі ніщо, але він це складова ланцюжка по насадженню російської мови в Україні.

18. -Erebus-

ТАК в чому проблема? 30% користуються державною українською, решта російською. Я не бачу проблеми. Тим більш, що більше всіх кричать не луганчані, а саме на Заході, кого мовний закон і не чіпляє.

Ну так і голосуйте тоді за УДАР, бо вони проти знищення прав україномовних Нагадую про що тема!

19. kitana

kitana Banned

Не забудьте при нагоді запитати у МАРТІНІ, де і коли Ви повчали нас, що і як нам робити в Україні :)

Наша пісня гарна й нова...
    Не полінуюсь ще раз вам нагадати, що вам чихати на права людини, вас цікавить лише власна зручність.

Хто забув - на сайті луганської міської ради українці позбавлені права отримувати інформацію українською мовою, там немає вибору, тільки російська. На що наш лицемірний пан відповів так:
    "Мои права" виділено курсивом не мною, а саме цим паном.

Дальневосточник,

Немає ніякої партії Кличка. Є Кличко (тм), і є Удар (тм). Більше нічого немає.

Невеличкий екскурс по списку (позичила інфо):

Всі ці люди в Ударі з однієї причини - прохідне місце.

Це з інтерв'ю, що брав Познер для російського ТБ.
    І з нього можна зробити одразу кілька висновків:
    1. Кличко не цікавився цією тематикою, він не знає ні історії УПА, ні історії дивізії "Галичина". Його ставлення до цього питання не є його власною думкою, сформованою самостійно.
    2. Познер його легко протролив. З Кличка політик - як з мене космонавт, якщо журналіст його розводить як кошеня. :)

Ось уривок цього інтерв'ю, що стосується саме цього запитання.

http://www.youtube.com/watch?v=SRdRSHToUEc

Останнє редагування: 3 жов 2012
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, жидок його тут розкатав під нуль.

а де твій аватар? :)