До Львова рускій мір свого часу приніс те ж саме, що й дещо раніше решті України - репресії, розстріли, катування, русифікацію, колективізацію. З голодомором, правда не встиг, Сходу пощастило менше ---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ---------- А чиїм патріотом є "прихильних героїзації УПА" , якщо не України?
Ну Ви мені конкретно пальцем ткніть, де Кличко виступає проти офіційного статусу російської у деяких регіонах? ---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ---------- Ничиїм.......
Не прикидайтесь дурником, само собою зрозуміло, що протест проти закону КК означає протест проти того, що цей закон запроваджує. А запроваджує він російську регіональну, до речі, при цьому дискримінуючи всі інші мовні меншини. А отже це фашистський закон, проти якого все цивілізоване людство! Во!
Є якісь цифри? Бо з того що я знаю - ПР/КПУ по 30%, Удар 10% ---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- Проти закону і його наслідків, одним з яких є статус регіональної російської.
Вы излагаете курс истоии в своей интерпретации? Джугашвили - грузин. Претензии к Саакашвили. И я спрашивал о вас. В ответ - лозуги "свободы".... Снова - ваша интерпретация. прошу - статьи закона - дискриминирующие другие языки. Или - не читали - но осуждаете? Это кто? Видный деятель код'а Кириленко - с повязкой "голодую"? И как - все голодает, страдалец - или попустило? Или может это Тягнибок - когда его подчиненные бодались с милицией - бегал давал интервью - как у нього болить за мову? Вот уж действительно - все прогрессивное человечество...
Ну позбавят російську регіонального статусу, Вам з того яка користь? Я думаю в мовному питанні важко знайти баланс, але партія Кличка хоч пробує це зробити, щоб всім було добре!
Мені це надасть впевненість, що принаймні моїх внуків не будуть заставляти користуватися російської мовою, бо закон про регіональні мови це лише приший крок до прийняття російської другою державною, а в кінцевому результаті єдиною державною. Цього плану регіонів не бачить лише сліпий.
причем - на прямые вопросы - что изменилось во Львове после принятия закона - отчечают - ничего. У нас, мол, русский региональным никогда не будет. ТАК это не важно - им надо изнасиловть луганчан - вот тогда це надасть ім впевненість, що принаймні їх внуків не будуть заставляти користуватися російської мовою! Это жгучее желание - сделать ТАК, как хочеться галичанам - наплевав на всех, кто не согласен - действительно - не видит только слепой.
Правильно. В інтересах держави - єдина державна мова. Бо сильна, незалежна держава - це в інтересах однаково, як моїх, так і Дальневосточника
і знову ну прямо як за класиком Як в Куліша казала тьотя Мотя: "Лучше бить ізнасілованой, чем украінізірованой"
І до прийняття російської регіональною в вузах Луганську лекції проводились російською мовою. А хворі люди ричать що їх студентів ущемляли українськими лекціями. ---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ---------- Тобто для людей, для їх повсякденного життя, закон не змінив нічого. Він лише затвердив самовпевненість законодавців у безкарності за власну безрозсудність
А як одно впливає на інше? Ви за економіку думайте, в якій в Україні д..а. А не за мову. І буде Вам сильна держава!