У свободи - главного галицкого проекта Начало их программы - гимн сталинистам Какие права человека? Держава понад усе! P.S. я ТАК вижу - вы даже не в курсе партийных программ... Как же вы будете голосовать?!?
Вы будете голосовать за эту партию? Удачи! P.S. я приводил выдержки из Программы ОУН. Калька из программы ВКП(б). А УПА была всего-лишь инструментом в руках ОУН - не обольшайтесь.
а ви вірите тим програмам? такой большой, а в сказки верит Кличко неодноразово заявляв, що проти запровадження державної російської і проти мовного закону КК. Також він неодноразово заявляв, що вояки УПА - це українські герої, що боролися за незалежність своєї держави з фашистськими і радянськими окупантами. Мені цікаво, як це вкладається у ваш руско-шовіністичний світогляд?
От каверзна тема. Він скоріш всього сам не знає. Бо такого накаламутив, шо ЗМІ як хочуть - так і крутять. Добереться до крісла - там видно буде. Але не засуджує - це точно.
Менi цiкаво - де ви ТАКе знайшли? Тiльки google.com - не пропонуйте - бо це теж саме, що вiдрiкатися вiд своiх заяв - стараючись прi цьому "зберегти обличчя" - бо можно сказати - не знайшли! Я - якщо ви забули - i не бажав другої державної. Менi досить i регiональної. Я розумiю - що i це не подобається вашому нацiоналiстичному свiтогладу - но на те нема в мене ради. А хто з нас помиляється - а хто - нi - скажуть вибори. Побачимо - скiльки буде голосiв за вашу шовинiстичну "свободу". I скiльки - за "удар" Не удивляйтесь, господин -Erebus-... Я как-то привел - по требованию господина MARTINI фото галичан с львовского парада в честь сс-галичины - позирующих с нацистским приветствием. И получил ответ - это провокаторы из партии регионов. Сказано совершенно на голубом глазу! С легкостью определив партийную принадлежность по фотографии. Не ищите подтверждений - вранье это о Кличке. Вы же видите, что тех, кто мешают - поливают помоями. ТАК делает и пр, и код - и свобода - заднiх не пасе. Тут главное - полить, а правда - не правда - не важно. И эти люди (журналисты) подняли гвалт по поводу закону пр наклеп! Теперь вы понимаете - почему гвалт?
говорити він, звичайно ж, не вміє, ну спортсмен, нічого не поробиш. Та й все життя отримувати удари по голові, то він ше й так непогано тримається. Тут вся надія на те, що він все ж порядна людина, сильна особистість, яка не зламається, і йому дійсно не байдужа доля цієї країни насамперед, а не власної кишені і сімейних бізнесів. Тоді у владі з нього може бути користь. Як політик, державний діяч він поки що себе не заплямував, тому лишається йому повірити. А вміння гарно і складно говорити - це не головне. Тому я особисто наразі схиляюся до голосування за Удар по багатомандатному. Хто зна, може це дійсно той політик, який зможе об"єднати Україну, ось нас з Дальневосточником вже в чомусь єднає
ТАК, розумію... Це передвиборна тактика - полити лай..м, а людина нехай "відмивається", бо психологія ж така є, що дима без вогня не буває і люди вірять тому що почули хоч частково, особливо коли це йде ніби з різних джерел, а то навіть і знайомі вже переказують! Таке часто зустрічається і на виборах у Росії. Навіть на останніх було: "всі, хто проти Путіна, агенти Госдепа США", марення, але ж частина людей повірила і ніяких їх не переконати було у зворотньому! ---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- І де там щось проти регіональної російської мови? А то що він заявляв, що закон недороблений і прийнят неправильно - ну то дійсно так.
Видите - вы все гугль... А я вот - не поленился сходить на встречу с ним в Луганске. И послушать его самого. И то, что он говорил - встретили с одобрением. Да - государственный язык - один. Но это не имеет отношения к людям - государство должно и обязано обеспечить гражданину удобную для него - гражданина - форму общения с государством. Тоже самое и в сфере образования. Языковая политика в государстве должна быть уравновешенной - ни украинизации - ни руссификации. Вот это - правильный подход.
це лише для руских нациків сказати, що людина український патріот - це теж саме що полити її лайном. Особисто я Кличка за його позицію поважаю. А лайно - це колісніченки, царькови та інша руско-фашистська наволоч, яка несе нам ваш рускій мір. ---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ---------- ви бачите те, що хочете бачити ---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ---------- чому тоді болгар, татар і інші меншини дискримінуєте?
Скажите - а что конкретно вам принес их русский мир? Не в мировом масштабе, не "от имени всего прогрессивного человечества" - а вам -MARTINI - во Львове? Я???? Вы меня с кем-то путаете.
Ну а для Вас "український патріот" і "прихильних героїзації УПА" то одно й теж. Але для значної частини України - ні! А позиція що "не українизації і не русіфікації" вона правильна. Головне донести це до електорату тепер...