Я не є прихильником жодної діючої політичної сили........ Бо всі вони - бізнесмени від політики. А таких цікавить лише одне - влада грошей. На долю країни і народу чхати їм.
То ви є противсіх, прошу пана? Тоді на долю країни і народу начхати вам. Чи ви не бачите, що гопота семимильними кроками знищує все українське? І якщо рецидивісти не зроблять всіх рабами то буде інший варіант: будете діставати урядові постанови підписані "Мі, Владімірь Пєрвій". Якому варіанту віддаєте перевагу?
теперішній великий бізнес- через політику Бокс- був хорошим стартом, приніс досвід і гроші.Але жити потрібно далі.Кличко вибрав політику. Це достатньо зрадлива пані. Але він отримав шанс на ім''я Кличка-політика. Думаю це великий + для бізнесмена-Кличка, але чи для держави- покаже час.
На мій погляд, ситуація все настільки критична, що врятувати країну може лише відкрита революція... тільки не помаранчева, а реальна..... ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ---------- Плюс великий був би, якщо його команда не складалася з перебічжчиків, корупціонерів, старих чиновників....... Один Пинзенник там чого вартий... Того "прихватизатора" 90=х треба судити, а не у ВР!
Добре, пройшла революція. Хто на Вашу думку прийде до влади? Здається хтось на кшталт Фіделя Кастро чи Пол Пота! Це краще? Не думаю...
Я не маю права до цього закликати, бо проживаю в Англії... Але якщо так, то і тут я крайнє песимістичний. Ви бачите, що голосувати нема за кого, навіть на Західній Україні. І ви рахуєте що при таких розкладах хтось візьметься організовувати революцію? Але якби чудо сталось і революція почалася і перемогла б, то чим вона б закінчилась? Правильно, виборами. І креоли зі Сходу знову вибрали б комуняк з рецидивістами... Тут треба шукати іншого розвязання.
Вибори ще не найгірший сценарій розвитку події революції, бо у підсумках кривавої революції може нагору винести когось на зразок Пол Пота, я ж його не дарма на приклад привів, а це вже стовідсотково нічого краще не зробить в Україні. А щодо Кличка - так він і його команда ніяк не гірше інших політиканів, тому для збільшення політичної конкуренції можна би і його підтримати чи якусь "Свободу" хоч вони і перегибають з популізмом... Мене тут мовознавці запевнювали, що так говорити помилково, слід казати - вважаю, гадаю тощо...
Він може сам і непоганий, але його команда.. Перебіжчики, корупціонери, люди олігархів.... Команда абсолютно невідповідає заявленим принципам...
Я собрался голосовать как раз за "Удар". Ходил на Кличка в Луганске - вполне вменяемый человек - без дурных идей "никогда не сяду ни с кем на одном поле"... И в списке есть вполне приличные люди - Пензеник, Геращенко...Есть, правда, и Наливайченко - ну тут одно - в семье не без урода...
Ну що ви, яка ж Пинзенник порядна людина? Саме він відповідати має за прихватизацію на початку 90х рр. У 1992-93 був міністром економіки в уряді Кучми. http://www.11pr.net/2012/09/24/pinzenik/ Ось вам ще інформація про нього.
Дуже порядна і розумна людина, чужими слова не говорить на відміну від декого. Кадровий дипломат. Підтримую його.
В официальной биографии Валентина Наливайченко отсутствующая информация о том, что с 1991-го по 1993-й год он учился в Академии внешней разведки РФ (основанная в 1938-му году как рус. "Школа особого назначения" (ШОН) в 1943-му году переименованная на рус. "Разведывательная школа (РАШ 1-) го Управления Народного комиссариата государственной безопасности СССР", с 1948-го года рус. "Высшая разведывательная школа", с 1968-го рус. "Краснознаменный институт КГБ СССР", после смерти Юрия Андропова это учебное заведение из подготовки агентов внешней разведки был переименован в его честь, после распада СССР получил название "Академия внешней разведки Российской Федерации"). В этом же вузе получил образование также Владимир Путин. Информация об обучении Валентина Наливайченко в ВУЗе внешней разведки КГБ СССР-СВР РФ была опубликована в газете "Московская правда" 14 2008-ноября го года на основании воспоминаний очевидца.После запросов народных депутатов к редакции этой газеты и к Генеральной прокуратуре Украины пресс-служба СБУ официально подтвердила факт обучения Валентина Наливайченко.
По работе Наливайченки в СБУ я бы ТАК не говорил. Впрочем, я уже скзал о нем свое мнение - "в семье не без урода"