Братюнька, ти все не заспокоїшся. Ну я насправді радий, ти уже почав заходити в політичні теми. Ростеш.
Там же больше не кого голосовать. Батькивщина и Фронт перемен это грабли. Эти люди себя уже показали, и полностью облажались. Во фронте перемен вообще много предателей будет, там полсписка перебежит в ПР, а сам Яценюк превратился в какого то неадеквата и трескозвона. Свобода это клоуны, которые раскалывают страну. Страшилка для юго-востока страны. Есть еще Гриценко и Дем. альянс, но они непроходные. А Кличко единственный в укр. политике человек, которому веришь. Что очень важно при нынешнем кризисе доверия. И единственная политсила которая объединяет страну. Вопрос только в том, кого он ведет в Раду, и сохранят ли эти люди верность. Сам Кличко говорил по этому поводу, что можно ориентироваться на его опыт в киевсовете. Когда он первый раз прошел, то было куча перебежчиков, не помню, чуть не половина кажется. Но на вторых выборах он сохранил 90% списка. Да, конечно, как политик он полное г...о. Политик должен уметь говорить, чтобы донести свои идеи, и завоевать симпатии людей. А Виталий два слова связать не может, слушать его это настоящая пытка. Но опять же, выбора нет.
Мені реклама Кличка якась ні риба-ні м'ясо. "Політика може бути щирою" - до чого воно? Політика має давати ідеї, а щирою то мама може бути коли пиріжки пече.
Я не видел, но мне кажется акцент правильный, на искренность сейчас хороший спрос и она в дефиците. Наша политика сейчас это кубло лицемеров и артистов. Одна Юля чего стоит, как выйдет к микрофону так прям как на сцене драматического театра. И все остальные, видя ее успех, начинают копировать этот стиль - стиль наглого напористого очковтирательства. Так и появились такие ораторы как Яценюк, или та же Королевская.
Він теж так подумав. Але це наша збочена реальність. Щирість - це не політична програма, це само собою. Так уже якшо на те пішло хай балотуються під лозунгом "Я не сидів на зоні" Голосуй за мене!" або "Я не наркоман! Голосуй за мене!".
Гасло - це не політична програма. (Дякую Кеп ) Політична програма в Кличка теж є - але хто б їх, ті політичні програми, ще б читав? Проте... На мою думку гасло "Політика має бути щирою" звучить конкретніше, Кличку б, як головному "потягу" партії, більше пасувало!
Була присутня на зустрічі з Кличко. Він не довіряє ригам, але не поливає іх лайном. Говорить про те, що треба робити. Мені прийшлася до смаку новина, що свою партію він будує на тих самих принципах, що і партія Меркель. Він з нею радився. Рішення партійні він немає можливості прийняти одноосібно. У них такий устав, що сумують голоси всіх міст і районів. Напрямком розвитку вбачає виключно европейський. І на цьому засобі життя він знається, бо живе там. Щось тут писалося про побиту голову у боксерів... добре ж йому натовкли, що він знає чотири мови вільно. Так, українську найслабкіше... та це діло часу. Он Герман як щебече! не переслухаєш... мовну ознаку не можна брати за основу... поки що не можна. Приорітетом Кличка вважаю саме його бійцівський виважений характер. Всі його досягнення - власні, не куплені. Кличко у моїх політичних вподобаннях є першим.
Хай би він тільки як політик був г..ном, але чи його життєвий досвід спортсмена дозволяє йому бут хорошим депутатом?
Марія Матіос ---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ---------- Ні, не член. Мені вже вік не пускає. Була б молодшою... а так буду допомогати грошима, бо їх завжди замало. Кожен має вибирате щось дієве! Просто балачки життя не змінять...