Кличко політик

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 27 чер 2012.

1. kitana

kitana Banned

Хіба в Партії регіонів можна залишитись натуралом? )))

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ясний пецан, що ні... Тільки активним гомосексуалістом... І карати, карити всю помаранчовобілолсердечну підорасню....

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:)):)):haha::haha: Містер Хайд проснувся.

4. Strateg

Strateg Well-Known Member

Завдання владі сьогодні вже досить чітко артикульовано, і я вам скажу яке. Добитися двох речей. Перше, аби Партія регіонів за рахунок мажоритарщиків і по списках мала 226 голосів в парламенті. Друга, аби в опозиції головною фракцією був "УДАР", а меншою була фракція "Батькивщини". За це УДАР стане придворною, домашньою опозицією, а влада розповідатиме всьому світу, що вона працює з опозицією.

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поп****зди, а я послухаю.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Кличко - це та гнила опора, на яку пробує спертися зовсім очманілий в темноті відсутності достатньої інформації бидлуватий постколоніальний народ. І це все на радість москальського чма, яке все мріє про відродження страхопудала під назвою "3-й Рим" чи СССР.

7. Strateg

Тут народ більше ведеться на особу популярного спортсмена, з якого наліпили образ розкрученого політика. Де б там був УДАР, якщо там не було Кличко? Все тримається лише на його авторитеті як спортсмена.

• Подобається Подобається x 2
  8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та в нас ще й популярні наперсточники були.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як не пролупиш очи, то пролупи мошенку.

10. Strateg

[FONT=&quot]З приводу гасла Кличка про люстрацію. Цікаво, такі старі корупціонери, що були в КПРС як Гурвіц, Пінзенник і Куніцин теж займатимуться люстрацією? Самі себе по руках бити будуть? І чому коли УДАР робив прес-конференцію з цього питання, то не було названо жодного імені корупціонера і не було дан[/FONT][FONT=&quot]о[/FONT][FONT=&quot] ним[/FONT][FONT=&quot]и[/FONT][FONT=&quot] ні по одному факту запит[/FONT][FONT=&quot]у[/FONT][FONT=&quot] в Генпрокуратуру.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

11. Strateg

Кличко хоче сформувати більшість навколо себе, у нього комплекс Наполеона грає. Не закінчились вибори у ВР, а його команда вже розпочинає вибори президента 2015.
    http://censor.net.ua/resonance/2210...ostanovit_razval_udara_v_zaporojskoyi_oblasti
    Тим часом за інформацією, що поступила, в Запорізької області, як і в інших областях України, спостерігається масовий відтік членів партії УДАР, у тому числі - її керівної ланки.
    18 жовтня, про свій вихід з партії «УДАР» оголосила керівник Мелітопольської районної організації партії «УДАР» Людмила Анатоліївна Ефімова. За словами Людмили Ефімової, основна причина виходу з партії - розчарування в цій нібито «новій політичній силі», а також нечесні дії обласного і центрального партійного керівництва по відношенню до рядових агітаторів і співробітників партії.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть буду голосувати за "УДАР".

13. Strateg

До речі, голова виборчого штабу, тіневий лідер УДАРУ, № 5 у виборчому списку Віталій Ковальчук є людиною Пінчука, одним із його топ-менеджерів... Цей факт доволі багато пояснює, розкриваючи всю підноготну УДАРу.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тепер 100% тільки за "УДАР".

15. iKnopka

iKnopka Well-Known Member

Краще за Свободу

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви ще забули додати, що ПР покарати таким чином неможливо. Це їм лише буде задоволення...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Blaberus, пропоную адекватну заміну: я голосую за "Свободу", а Ви звільняєте мене від даного слова. Все одно я не зможу його дотриматись в повній мірі. Поки ще є час. Гадаю, для Свободи цей варіант буде вигиднішим...

• Подобається Подобається x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Традиційно.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Щоб все пройшло швидко - треба бути "на цвіту побитим"...Тоді швидко кооптуєшся до лав. :)

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У 1999-2000 я мав "проблеми" зі "спорсменами" (савлохівське угрупування). Знайомі менти допомогли.
    Так, Кличко нібито нормальний хлопець, але донині я усіх спортсменів вприймаю насторожено.
    До речі - улюблений учень покійних Савлохових - Ельбрус Тедеєв - непогано пригрівся у В. Раді.

а де твій аватар? :)