Ясний пецан, що ні... Тільки активним гомосексуалістом... І карати, карити всю помаранчовобілолсердечну підорасню....
Завдання владі сьогодні вже досить чітко артикульовано, і я вам скажу яке. Добитися двох речей. Перше, аби Партія регіонів за рахунок мажоритарщиків і по списках мала 226 голосів в парламенті. Друга, аби в опозиції головною фракцією був "УДАР", а меншою була фракція "Батькивщини". За це УДАР стане придворною, домашньою опозицією, а влада розповідатиме всьому світу, що вона працює з опозицією.
Кличко - це та гнила опора, на яку пробує спертися зовсім очманілий в темноті відсутності достатньої інформації бидлуватий постколоніальний народ. І це все на радість москальського чма, яке все мріє про відродження страхопудала під назвою "3-й Рим" чи СССР.
Тут народ більше ведеться на особу популярного спортсмена, з якого наліпили образ розкрученого політика. Де б там був УДАР, якщо там не було Кличко? Все тримається лише на його авторитеті як спортсмена.
[FONT="]З приводу гасла Кличка про люстрацію. Цікаво, такі старі корупціонери, що були в КПРС як Гурвіц, Пінзенник і Куніцин теж займатимуться люстрацією? Самі себе по руках бити будуть? І чому коли УДАР робив прес-конференцію з цього питання, то не було названо жодного імені корупціонера і не було дан[/FONT][FONT="]о[/FONT][FONT="] ним[/FONT][FONT="]и[/FONT][FONT="] ні по одному факту запит[/FONT][FONT="]у[/FONT][FONT="] в Генпрокуратуру.[/FONT][FONT="][/FONT]
Кличко хоче сформувати більшість навколо себе, у нього комплекс Наполеона грає. Не закінчились вибори у ВР, а його команда вже розпочинає вибори президента 2015. http://censor.net.ua/resonance/2210...ostanovit_razval_udara_v_zaporojskoyi_oblasti Тим часом за інформацією, що поступила, в Запорізької області, як і в інших областях України, спостерігається масовий відтік членів партії УДАР, у тому числі - її керівної ланки. 18 жовтня, про свій вихід з партії «УДАР» оголосила керівник Мелітопольської районної організації партії «УДАР» Людмила Анатоліївна Ефімова. За словами Людмили Ефімової, основна причина виходу з партії - розчарування в цій нібито «новій політичній силі», а також нечесні дії обласного і центрального партійного керівництва по відношенню до рядових агітаторів і співробітників партії.
До речі, голова виборчого штабу, тіневий лідер УДАРУ, № 5 у виборчому списку Віталій Ковальчук є людиною Пінчука, одним із його топ-менеджерів... Цей факт доволі багато пояснює, розкриваючи всю підноготну УДАРу.
Blaberus, пропоную адекватну заміну: я голосую за "Свободу", а Ви звільняєте мене від даного слова. Все одно я не зможу його дотриматись в повній мірі. Поки ще є час. Гадаю, для Свободи цей варіант буде вигиднішим...
У 1999-2000 я мав "проблеми" зі "спорсменами" (савлохівське угрупування). Знайомі менти допомогли. Так, Кличко нібито нормальний хлопець, але донині я усіх спортсменів вприймаю насторожено. До речі - улюблений учень покійних Савлохових - Ельбрус Тедеєв - непогано пригрівся у В. Раді.