Викладені вами фрагменти фотосесії, яка як раз була розрахована переважно на гей-аудиторію у Німеччині.
Не могу представить,как они смогут вместе работать в ВР. Поэтому и не судьба им создать коалицию с КОДлой.
Вони по факту з одного боку запрошують його в коаліцію, з іншого - обсирають по чом світ. Так у союз не запрошують. Закінчиться це обсиралово тим, що обидві сторони програють і залишаться у меньшості, бо ПР просто перекупить потрібних їм людей.
Дивно, чому такі гігантські кавалки лайна летять в "Удар". Типу всі решту в лайні по самі вуха, то і цим треба надолужити?
А чого це Ви в мене питаєте? Чом не спитати в того ж Олэжика з Гірусею? Мені вони всі пофігу. Впевнений, що жодна(ий) з КОДла не набере і 150 голосів. А разом вони розісруться, в славних традиціях оранжоїдов. І першими разбрат почнуть БлЮвоТовці. А занєте чому? Бо і колір, і стиль, фронтфейс всієї передвиборчої гонки їхній. Відповідно вони і тягнутимуть кожуха на себе сильніше. І всі оті "прімкнувшиє" залишаться за бортом. І отоді почнеться шоу довгоносиків... Матимемо наступного року шоу, під назвою "Ой коли ж ми наїмося...". І як результат - Чергова більшість "регіонів". І ставлю на "Закарпатський", що наступним Президентом буде Янукович.
Ні, вони розуміють шо щезнуть тоді з природи. Тому і об'єдналися. Програють ці вибори - просто треба їхати на дачу огірки садити, забути про політику. Ви вже ставили шо в "Свободу" вступите. Як успіхи? Думаю ніяк. В гонорного старця торби порожні.
Зголосився з Бані Темплар. Більше ставок не приймаю, бо стільки коньяка не випью Дійсно, ніяк. Але справа не в неможливості вступити. Зовсім в іншому.
http://www.youtube.com/watch?v=Y78naZVwwKM&feature=player_embedded Кличко на конференції в Ялті. Щось типа демотиватору.
Лиш завдяки сурогатності наших ЗМІ в нас можуть існувати такі "темні політичні конячки", як розглядувані.