За це йому не платять Якби платили за піар Партії районів - піарив би, а так, йому платять тільки за анти-піар УДАРу.
Разве Клично молдованин? Я думал Кличко идейный,а он оказывается нормальный мужик и команда у него,что надо.Правда все повторяется а-ля 2004 год - бунт миллионеров против миллиардеров: Молодец Оксана Петровна,Вот оказывается для чего она Налоговый Майдан хотела возглавить.Вся в папу - умничка. А вот это вообще шедевр: Настоящие идейные.Вот где "богатые поделятся с бедными" (с) Ющенко. Взято здесь: http://blogs.pravda.com.ua/authors/chalenko/505971c8200e7/
http://polemika.com.ua/news-99215.html#title Рядові активісти Удару ображені високомір`ям Клічко В місцевих організаціях Удару активісти висловлюють незадоволеність тим, як високомірно поводиться лідер партії Кличко. Так, за даними Полеміки, в ході візиту Миколаївську область в середовищі функціонерів штабу і активістів виникла образа і роздратування у зв'язку з тим, що Кличко з явною зневагою віднеслося до керівників нижчої ланки. Наприклад, після завершення зустрічі з виборцями р. Снегурівка голові районної організації Удару Віктору Вайцемішину було в жорсткій і грубій формі відмовлено в можливості поспілкуватися з Кличком. При цьому відкрито було заявлено, що статус Вайцемішина дуже низький, аби Кличко витрачав на нього час. В зв'язку з цим керівник районної організації заявив своїм соратникам, що вийде з партії і, можливо, до нього приєднаються і інші активісти.[FONT="][/FONT]
Враховуючи демографічну ситуацію, чоловікам пора закінчувати бухать бухашку та курить куришку. А ще - треба посилити боротьбу з наркоманією. А гомосексуалізм - це генетичний збій, не настільки часто зустрічається, щоб саме пропагандою гомосексуалізму пояснювати демографічну ситуацію. І до речі, що означає "реклама такого способу життя"? Якщо чоловіка тягне до чоловіків, у нього інших стосунків не буде, аналогічно - чоловіки з гетеросексуальною орієнтацією. Як не рекламуй.
Тут справа у тому, щоб пропаганда гомосексуалізму не зачіпала дітей і підлітків, які ще психологічно не сформовані.
Ви вважаєте, що гей може бути вихованим, а не природнім? Цікаво, а якась стастика є - ну от, скажімо, молодий хлопчик почав спати з чоловіком, бо хоче бути крутим, як Боря Моісєєв?
Фішка в тому, що коли прийняли закон про заборону пропаганди гомосексуалізму, Ірина Геращенко виступила категорично проти нього, говорячи, що це повернення до сталінізму. Але в цілому він правильний, направлений на те, щоб ця пропаганда була обмежена для неповнолітніх дітей. А взагалі то ходять чутки, що брат Віталія - Володимир Кличко є геєм.
Хотіла б я побачити того, хто спитає про це у Володимира у вічі ---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ---------- Щодо Кличка у опонентів лише дві основні претензії - він боксер і от тепер проти такого корисного закону щодо геїв Прочому що опозиція, що влада в єдиному пориві дружно намагаються облити його брудом
Най ходить. Ніщо не агітує за Кличка краще, ніж телевізійна реклама ПР, коли чувак з не спотвореним інтелектом обличчам задумливо так "Я люблю бокс... Але потрібна команда... Голосуй за партію регіонів, бо Кличко приєднається до помаранчевих..." Тільки лише за таку рекламу треба голосувати за Кличко
Ще один печерний гомофоб. По-перше ЯКИХ ТАКИХ? По-друге він одружений, двоє дітей, мозок у вас там вмикається в Москві?
Зразу скажу, це не реклама і не антиреклама. Нині з поштової скриньки дістав газету "Нескорені"" політв"язнів, і два плакатики. Всі в один голос проти Удару. Видно таки кепські справи у когось...
А як цікаво ви собі практично уявляєте виховання, яке нормального від природи хлопчика зробило геєм? Йому постійно розказували, що дівчинки погані, а хлопчики хороші чи як? Чи може батьки таким хлопчикам бантики пов'язували? Не знаю. Мені Кличко за своїм суворим іміджем сили нагадує Тігіпка. Краси і понтів багато, а чи буде стільки справи? Схиляюсь до Яценюка поки що.