Кличко політик

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 27 чер 2012.

1. kitana

kitana Banned

Політики що, з Марсу прилітають? :)

2. Strateg

Strateg Well-Known Member

Звісно ні, але таких політиків, як у нас в іншій європейській країні вже б давно на ешафот відправили. Бо саме у нас крадуть і обманюють чи не найбільше. І ті, хто ідуть у команді Кличко нічим не краще минулих

3. Saszko

Saszko Well-Known Member

В якій європейській країні?
    Нікого не хвилює.

4. Strateg

В будь-якій країні Європи європейські народні маси просто б змели таких уродів. Це у нас народ занадто терплячий.

• Подобається Подобається x 1
  5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Конкретніше, кого змели б? Як саме змели б? Що стало би потім?

6. Strateg

Я фантасмагорією не займаюсь... Самі можете пофантазувати. Я лише виразив власну думку...

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сьогодні, 8 жовтня, Віталій Кличко у програмі Савіка Шустера «Один на Один». Початок програми — о 21:35 на «Першому національному»

8. Strateg

На одному з недавніх ефірів один із спікерів партії УДАР Ірина Геращенко висловлювалася категорично проти прийнятого закону про заборону пропаганди гомосексуалізму. Звідси можна зробити висновок, що ударівці зовсім проти нього не заперечують і більше того, підтримують це позоне явище як шлях до "європейських цінностей". Навіщо нам такі цінності треба?

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Краще гей чим двічі судимий бандюк

• Подобається Подобається x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут пропаганда? Вам хтось крутить рекламні ролики з голубими (в прямому значенні) по першому каналу?

11. Strateg

Звісно не крутить, але цей закон я вважаю правильним. Враховуючи демографічну ситуацію у нашій країні, реклама такого образу життя повинна бути заборонена.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скажу по-простому - ви гоните.

13. svistak

svistak Member

to Strateg
    у вас на зараз 56 повідомлень, всі вони в двох темах Вибори до ВР 2012 і Кличко політик...
    Щось мені підказує що "це жу-жу не просто так)

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пан заробляє гроші! :) Най собі заробляє, чи Вам шкода?

15. Strateg

Я є людиною вільною у своєму виборі, а в нашій країні існує свобода слова... В яких темах і що писати - моя особиста справа.

http://www.youtube.com/watch?v=zBupATgu7D4&featur

Передача про партію Кличко, де в принципі все логічно розкладено по полках. В принципі партія тримається саме за рахунок репутації Кличко як спортсмена. Але його список складається з людей різної політичної орієнтації (екс-нашоукраїнців, бютівців і навіть регіоналів). Вистачає там елементів, які у новій ВР цілком можуть стати тушками. Тим паче в Київраді такий сумний досвід у нього був.

16. Strateg

До речі, УДАР фактично наразі не підтримує тезу про те, що УПА - герої України.
    Був недавно у Херсоні, там бачив листівки і газети, а також ударівську розклейку, де говорилося, що УПА - герої України. А обласний штаб потім спростував ці тези. Тобто УДАРівці - чисті кон`юнктурники. Коли їм вигідно, вони говорять, що вони за УПА, коли не вигідно - проти або відмовчуються.

17. Strateg

18. kitana

kitana Banned

А Ви б спробували як Strateg кожного дня на пару десятків форумів перепощувати по парканадцять пасквілів на Клічка і УДАР, та ще й різними мовами... :)

Ще й не так з клавіатурою заплуталися б )))

19. Strateg

Де ви бачили і які пасквілі?
    Я просто відкриваю людям очі на те, що УДАР по суті нічим не краще за інші партії. Теж ведуть політику подвійних стандартів. Нова пластинка на старий лад, лишеключовою особою обрано популярного спортсмена, якого піарять. Хто б за них голосував, не будь там Кличка.
    Якщо б Шева створив свою партію, а не пішов до Королевської, міг би також пройти у ВР, оскільки осіб, які не визначилися вдосталь.

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Всі і ТАК це знають.
    Але Ви ж і альтернативи не пропонуєте. Виходить, що треба йти і проти всіх голосувати, чи що?

а де твій аватар? :)