не зовсім, до прикладу хотів малого зводити на фільм "Суддя Дред", а він тільки з російським дубляжем йшов. Раніше всі фільми у Львові були з українським дубляжем (за виключенням російських фільмів які йшли без дубляжу)
то точно, як дитину мені дивно, що його технологи не навчили його відповідати на це запитання... Це ж очевидно як день, шо на нього відповідати доведеться і не раз. Або він просто поганий учень
Це запитання для киян малоактуальне, Кличко киянин. З репетиторів думаю ораторське мистецтво підтягував, це максимум.
Якраз на запитання про УПА він відповів так, як його навчили технологи. (перша частина) Але Познер після цього підвів його до латишів СС-сівців і СС як засудженої організації, і Віталік тупо не в'їхав у схему розводу. Результат - "Кличко засудив УПА!", російському телеглядачу на блюдечку. Познер - профі.
Я написав "думайте за економіку" - то значить порада, а не заклик! Ну а якщо хочете, то і далі живіть, як живете...
А вы точно знаете, что живущие в Луганске украинцы желают перейти на украинский? Или это ваши личные хотелки? Давайте же наконец-то проведем референдум по языку - и спросим народ. Не крикунов с обоих сторон - не фарион или колесникова - а народ. А народ скаже - як зав'яже. Вот это и будет ответ. А что по вашему мнению "права человека" - как не его - человека - права??? И что именно его права - и есть его интерес. И я в этом - не исключение. Это для сталинистов - не поленюсь повторить для вас - держава понад усе. Из вас, к сожалению, и аналитик никакой. Кличко - молодец, правильно сказал об отношении к истории. И однозначно - о нацистских прихвостнях. Я только укрепился в правильности своего выбора.
Ну молодець Кличко, об"єднав країну. Я за нього голосую, бо він за УПА, а Дальневосточнік, бо Кличко проти УПА. І всі задоволені
Боюсь - мы и до этого еще не дошли. Немного перефразируя Шендеровича - "Для нас хлеб - уже зрелище" А чего вы у меня спрашиваете? Вы господина kjk спрашивайте!
http://revizor.ua/news/opposition#201201003_gerashenko Одна з ключових осіб у списку УДАРу Ірина Геращенко не задекларувала дім, який коштує 500-700 тис. доларів...
Голосувати за ПР? Бо щось ви в кожній темі якийсь компромат на опозицію даєте Вже хоч свої якісь коментарі пишіть Або об'єктивно подавайте інформацію, про регіонів теж щось пишіть
За ПР в жодному разы не агітую і не збираюсь... Покращщенням вже наїлись... Але взяти головних опонентів, то виходить, що у багатьох із них у самих рило в пуху...
З клавіатурою проблеми були, драйвери полетіли......... Само собою, але політики повинні з моєї точки зору бути кристально чистими людьми.