Відповідь: Кличко - Ібрагімов та хороший бій був чого ви так? хто сказав, що бій повинен нокаутом закінчуватись? а на рахунок відомого результату... згадайте бій Рахмана з Льюїсом... один удар в такій вазі може вирішити результат двобою... і ще одна заувага: чемпіонами просто так у професійному боксі не стають, тому не терба недооцінювати суперника
Відповідь: Кличко - Ібрагімов То був бій, а не "драка". Розумний, тактичний, про такі в книжках пишуть. А нокаутувати на 1-3 раунді - то шоу, а не спорт. Хто прийшов позбирати між стільцями зубів Ібрагімова -той кричав "у-у-у..." а хто прийшов спорт дивитися - той отримав задоволення. Додано через 41 секунду Клички феномен - про них ще довго писатимуть
Відповідь: Кличко - Ібрагімов Дивився я бушідо (бої без правил):ninja: так там справжня бійка на виживання. Щось я думаю що наш Кличко там і пяти хвилин би непротримався.
Відповідь: Кличко - Ібрагімов Там найбільш ефективні борцівські прийоми . Шевченко по ідеї може добре лупнути ногою проте що буде якщо цю ногу захоплять в замок ?