Китайці мабуть мають цілу кулінарну книгу з усіма рецептами чаю! Кількість чаю на столі захоплює, це можна тиждень сидіти пробувати його і навряд чи вистачить часу
Нарешті отримав довгоочікуваний чай. Свіжі зелені Лун Цзин, Бі Ло Чунь і Мао Фен, шу пуери від Сягуань і Тулінь, червоні Дянь Хун, Дянь Хун Сун Чжень та Лі Чі Хун Ча. Китайці додали кілька пробників і подарували скляну чашку для зеленого чаю. Йду чаювати.
Шкода, але Лун Цзін в мене зараз закінчився. Якість стабільно хороша, беру кілька років в одному і тому ж місці. В найближчому замовленні він знову буде, але не так скоро, як би хотілося. Ще є зелений Бі Ло Чунь та зелений з жасмином.
Отримав чергову посилку з чаєм. Цього разу зелені чаї Мао Фен і Бі Ло Чунь, червоні Дянь Хун і Дянь Хун Сун Чжень.
Продовжуємо пити китайський чай. Сьогодні приїхали шу пуери, пресований червоний чай, північнофуцзяньський улун Да Хун Пао та гуандунський улун Мі Лань Сян Дань Цун. Ще трішки і будуть свіжі чаї нового врожаю.
Як я пам'ятаю, пан Tea man, який цю тему започаткував, полюбляє найбільше саме Шен Пуери, а зелені йому не дуже смакували. Хоча іноді погане враження про чай може бути через неправильне приготування чи якість самого чаю. Якось бюджетний шен пуер мав досить різкий смак, що було очікувано через його "молодість", а пролежавши півтора року смак став чудовим. Хто про такі речі не знає і купує молодий шен, то може подумати, що він не смачний. Тож, про всяк випадок, не викреслюйте чай назавжди.