Дуже суперечливе твердження. Очевидно, що в Китаї помирає від вірусу більше китайців, ніж європейців чи американців. Це цікава тема, але лише десь віддалено стосується китайського чаю.
Так і до японського чаю дістенесь =) На айхербі чай на очі потрапив, з Китаю ж вони його до Америки везуть і не забороняють це, а міністерства США серйозно до своїх обов'язків ставляться і навряд би дозволяли, якби загроза була.
Миху, та навіщо Вам той чай. Пийте каву. Тільки обережно так, придивляйтеся, щоб бува лихоманки Ебола не підхопити.
Кілька моїх чайних друзів неодноразово просили мене привезти чай, який зараз став дуже популярним. Це Габа-чай, чай зроблений за спеціальною технологією. Чай дуже смачний і корисний для здоров'я. Отже, Габа улун незабаром буде у мене. Крім нього приїде білий Бай Хао Інь Чжень та гуандунський улун Мі Лань Сян (Медова орхідея). Всі чаї дуже пристойного рівня. Не пропустіть!
Сьогодні отримав посилку з чаями і посудом. Промінчик тепла і радості прорвав темні хмари мого смутку. Чай надає сил і надії на краще. Всім добра!
Та заспокойтеся, Миху. Ваш чорний гумор зовсім не на часі. Бережіть себе і свою родину, бо за китайців нема чого турбуватися. В них якраз все добре. А нам ще треба це пережити. Хай Бог милує. Всім здоров'я.
Дивний колір в шу 2008 року в цьому магазині. Швидше за все, за аліекспрес привезене. Я би не радив його купувати.
Якось нажарив пампушок за рецептом з ютуба. З китайським чаєм та поричковим желе пішли добре ) Чай виявився з Хайнаню, 9-и річної витримки, та ще й зі смаком "Гіркої чречихи". Тепер п'ю китайський чай свого виробництва). Піджарив гречку на пательні і заливаю окропом, з пакетиком чаю. Смак - як китайський чай, а розпарену гречку потім з'їдаю, як той, вегет.
Ага, і на цьому добре заробляють. Закупили в Україні тонну, а назад привезли розфасовану по одному граму. )
Виробник з Сямень, а це в провінції Фуцзянь. Тепер щодо чаю. Це гречаний чай Ку Цяо Май. Один з так званих "нечайних" чаїв. Гречка не звичайна, така як у нас, а її родичка, татарська або гірка гречка. Більше можна прочитати тут. Особливо цікаво ознайомитися з відгуками покупців.
В Китаї теж є цікавий чай Ча Хуа Ши(Кам'яна Квітка), при виготовленні якого додають борошно клейкого рису. В мене він теж є, колись помилково придбав, сплутавши з Чайними Головами. Ось відео про цей чай.