Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ не пофігу... деякі закони не пофігу.. бувши в китаї я бачив ВЕЛИИИКУ купу паролій на атвомобілі.. в тому числі і ПРАДО.. В автосалоні китайське ПРАДО коштує 7-8 тисяч доларів.. ми з братом просто пришизіли.. Потім дізнались що це ПРАДО ТІЛЬКИ для внутрішніх продаж. Такі машини заборонено вивозити за межі країни.. Але очікуючи на надприбутки, я так зрозумів, наші ділки знайшли методи постачання цих "пластикових самоходів" на ринок СНГ.. З,І До речі якщо колись була одна назва "Китай - Фууууу..!" то повірте що зараз є Китай-ліцензований, і Китай - базарний.. Ліцензований робить хороші якісні речі, базар туфту..
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Як на мене Матіз краще. 4-5 річних я їх ще не зустрічав, але корейці на відміну від китайців роблять авто на базі вже перевірених марок, татком матіза був шевроле-матіз (китайози ж просто передирають дизайн). Якщо авто не обов'язково повинно бути жіночим (матіз, КуКу) задумайтесь над ланосом. Якщо задорого - беріть сенс, якщо боїтесь української КПП на сенсі зачекайте 2-3 місяці, обіцяють новий сенс з потужнішим мотором та ланосовською КПП.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ На задніх сидіннях в Матізі не їздив, а на передньому моє тіло (176см зросту та 85 кг ваги) почувається досить комфортно.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ С Вашим телом немудрено себя в Матизе комфортно чувствовать. При моих 196/120 в Матизе нападает острый приступ клаустрофобии. :babruysk: :babruysk: :babruysk:
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Вы имеете ввиду в кузове? ЗЫ Даныло, на здоровье, датский сад, честное слово.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Та я його й не купую . так, к слову просто, катался как то.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ а всетаки про МАТІЗ.... хочу дружині придбати.. скажіть щось ПОГАНЕ про нього.... бо хорошого я й так багато наслухався.. але бажано перевірені факти без субєктивізму. Дякую.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ в Польщі на трасі ті Матізи ТАКЕ витворяють... (перевірений факт, хоча й позитивний )
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ погане... при ДТП шансів вижити дуже мало, але це біда не тільки Матіза а всіх маленьких авто. При зіткненні (припустимо Матіз та Волга) Волга буде рухатись в тому ж напрямку, але із сповільненням, а Матіз зупиниться і поїде до заду. Людина в авто з меншою масою відчує набагато більші навантаження. Об'єктивно складно щось сказати, Матізи у нас зовсім недавно. ті яким 2-3 роки міняли хіба що масло, фільтри та колодки.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Вот тільки не треба ля-ля. Якраз Матіз визнано найбезпечнішим авто цього класу (http://autoreview.ru/new_site/year2003/n24/matiz/1.htm). Вам 12 з 16 балів краш-тесту про щось говорять? Багато навіть "немаленьких" авто не можуть цим похвалитись.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Погане: 1. Мала потужність (але для дружити достатньо ). 2. На дачу не раджу їздити - будете ногами по землі бігти як Флінстони (міський авто як-не-як). Хіба якщо дача в Каліфорнії :D 3. Якщо дружина параметрів дАрта - не варто сідати в салон. Але все рівно плюсів ІМХО більше.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Навіть якщо Матіз визнають найбільш вантажопідйомним у свому класі, КАМАЗ всерівно більш вантажопідйомний. )))) Наскільки, мені відомо краштести проводять ударом рухомого авто об нерухому перешкоду, а на дорозі буває удар двох авто що рухаються в зустрічних напрямках, а це трошки різні речі. Зрозуміло що при зіткненні з КАМАЗом вже не суттєво на Матізі Ви чи на джипі який має масу раза в 3 більшу за Матіз. Але якщо брати зіткнення з легковою автівкою то Матіз масою є з самого низу, тому є більш небезпечним.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів автомобіля "ЗАЗ" від отриманих травм загинули на місці події, а водій та двоє пасажирів автомобіля "Chery QQ" (серед них однорічна дитина) отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані до Краснолиманської лікарні. 20 серпня 2007 року http://www.autoconsulting.com.ua/autoforum/viewtopic.php?t=15370
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Боюсь, что и при аварии с велосипедом в ЗАЗ тоже могли бы пострадать люди.
Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ Цілком логічно, так і повинно було бути, маса таврії майже в 2 рази менша за масу Чері Амулета (не плутайте з Чері КуКу, це як пів Чері Амулета). При зіткненні КуКу з Амулетом результат був би таким самим на користь Амулета.