Китайський автопром, а точніше Chery QQ

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем syavych, 13 сер 2007.

1. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Відповідь: Китайський автопром, а точніше Chery QQ

Кстати, да. Лучше о Матизе. :)
    Помню, всего каких-то 10 лет назад народ активно хаял корейцев. Причем, в абсолютно тех же выражениях. :) Типа "Что??? Дэу??? Это ж корейское г...о! Лучше я пятилетнего немца куплю, чем нового корейца" :D
    И что толку-то? :D

2. syavych

syavych копач

Взагалі Матізи і Нексії не корейські, а узбекські

3. Mattilainen

Я о тенденциях. :)

4. Mattilainen

5. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Вже четвертий форум прочитую на рахунок бюджетних авто, на трьох згодилися на Шкодi, мо й тут якого толку дойдуть(якщо це не черговий козачок з Чiнгiзханiвки).

6. dArt

dArt Well-Known Member

Из того что понял из предьидущего поста, согласен, Шкода - хороший вариант бюджетного авно. Однако, стоимость даже минимальной "Шкоды" превышает финансовый лимит нашего коллеги.

7. syavych

syavych копач

Шкода точно не бюджетне автО. Це скоріше авто середнього класу. Ну хіба що б/у, але за таку ціну можна і бумера б/у купити.

8. dArt

dArt Well-Known Member

Вот только не надо б/у Бумера. Б\у Бумер - панацея для малолеток, насмотревшихся одноименного кино. Новый - да, машина хорошая, резвая, но юзаный.. упаритесь на запчасти работать и ремонтировать. Лучше тогда уж Мерса, особенно в 124м кузове или япошку лет 5-7.

• Подобається Подобається x 1
  9. syavych

syavych копач

Мда невдалий приклад привів :). Хоча мені шо бумер, шо мерс, шо японец - все рівно пішкарус рулить :ninja:

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Стою на світлофорі, поряд зупинився джип китаєць, злизаний з тойоти РАВ-4. Звук з під копоту неадекватний якийсь, цікаво так, наче мотоцикл, чи щось.:)

11. dArt

dArt Well-Known Member

Копии Рав 4 невидел, но катается по городу несколько чудовищных подобий Прадика. К стати, кто в курсе насчет международного права, китайцы законно дублируют автомобили или им просто на законы пофигу?

12. syavych

syavych копач

Закони їм пофігу. Вони крім авто вкрали ще й лозунг революції "Нас багато, нас не подолати" :D

13. Mattilainen

:) Chery Tiggo
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Пофигу.
    http://www.ladyauto.ru/index.php?mod=1&id=473

:) :) :)

14. Ума

Ума Well-Known Member

як на мене, то через надцять років все в світі буде китайське... і всі ми будемо їздити на китайському, носити китайське... і китайцями самі станемо :)

а то шо вони передерли рав4, то ...зволочі... мрію мені обломили...

15. Mattilainen

Ну, не расстраивайтесь так, Ума. :)
    Они же все-таки не один в один ее с равика содрали. Передок они содрали у Honda CR-V . :D

16. Ума

Ума Well-Known Member

вот так от боляче і другу мрію обломили... всьо на ту гілку більше не заходжу!!!

терміново шукаю нову мрію!!!

п.с. а то вони стару хонду передерли, нова троха інша :radist: і такий же "передок" здається в гранд вітара, нє?

17. Mattilainen

Нє, немного не такой. :)
    Suzuki New Grand Vitara
    Suzuki Grand Vitara XL-7
    фото http://www.suzuki.ua/

18. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Чому не БМВ.(попереджую менi бiмера подобаються)Шкода має простiше укомплектування- простiше- значить легше з ремонтом, доступнiше з пацом, дешевше.
    Парц на бiмерiв дорожчий iз за чого? Iз-за того, що бiмер є бiмер вiн унiкальний.Шкода навпаки передертка вiд вольцика, тому парц можна, як вiд оригiналу, так i вiд копiї тулити, ну хiба з кузовком проблема, не дуже похожий,але лiпше нiж нiчого.
    Я особисто мерси люблю i поважаю, сам їзджу , тому особливо рекомендую, якщо є лишня копiйка.Проте, сервiс, бензин/соляра, той же юнiкум як бiмер дають про себе в знаки.
    А ще якщо ви таки маньяк тодi обовьязково купуйте кю-кю, бо пiсля аварiї мого брата на аудi 90(машина вщент(дуже сильно перевертався), слава Богу брат без єдиної подряпини), я реально поставив перед собою умову безпеки на дорозi,бо навряд чи можна оцiнити життя в рiзницю 1-1.5 тис.дольцiв.

19. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Китайцы-это полный трэш...Судя по последним краш-тестам даже "тазики" намного безопасней,а вот у корейцев есть неплохие машины,точно могу сказать о Hyundai,машина хоть и корейская,но начинка от Mitsubishi

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

знайомий купив китайського джипа.
    ніяк не міг догнати: чому так швидко спорожнів бак.
    після дослідів вияснилося наступне:
    бензобак має перегородки, так от, перегородка, що найближча до горловини є суцільна і тому бак заповнявся на одну четверту.
    замінили бак.
    але все одно, режим у нього наступний: три тижні їздить, а четвертий - на автосервісі - ремонтує.

а де твій аватар? :)