Пенреважно, якщо на виробі написано, що він зроблений в Китаї - можете не переживати, вони стараються робити якісно. Навіть фірми. які роблять мобільні телефони весь брак продають задешево в фірми типу : "зроблено в Чернівцях в льоху " ))
Не одноразово замовляв там електронні пристрої, пробували один раз розвести - відіслав товар назад, отримав повернення грошей, ще й подарували такий ж самий товар, тільки якісний (купував акумулятори до фотоапарата).
Розказувала знайома зі Штатів. Її знайомі купили пралку і кажуть їй: "Дивись, вона якісна, бо тут написано Мейд ін Чайна". Всі знають, що Китай є різний. Європейців і штатівців вони намагаються закидати якісним Китаєм і привчити, що мейд ін Чайна - то якісно. А нам на жаль шлють самий непотріб. Якось купив на Алі мешти - підошва "вібрам". Той вібрам навіть мясяця не проходив, протерся до носків. Ну сам винний. Більше на Алі я не ходок. Щиро надіюся, що скло, воно і в Китаї скло. і ваша річ послужить.
Принаймні китайська порцеляна ще при совку була дуже якісна. Одяг, в першу чергу джинси, безперечно, довговічніші та з якіснішого матеріалу - турецькі.
Китайські товари мене лякають. Лякають тим, що з кожним роком вони все дешевше і дешевше, все краще і краще. Китай – це смерть для країни.
Remoo , очень конечно интересная мысль. Дело в том , что Китай продает лучшие товары более продвинутым странам, нам же продается быстро склепаный . Поэтому и цена другая. Сейчас к примеру можно заказать из Китая даже фартук для кухни, что весьма интересно!
Мобильные телефоны для своего интернет-магазина доставляю из Китая с помощью компании pokupayko.com/services/item/aviadostavka-cargo-air-10-dnei . Особым спросом пользуются Meizu и Xiaomi.
Мобильные телефоны для своего интернет-магазина доставляю из Китая с помощью компании pokupayko.com/services/item/aviadostavka-cargo-air-10-dnei . Быстрая авиадоставка грузов из Китая в Украину!
Я би поправив, дещо тільки там складається, під наглядом та контролем інших спеціалістів. А "Фуджікура" тепер у нас, тут дешевша робоча сила, порівняно з Китаєм.