А я вот игрушки уже устала проверять где зделано - Китай ), но и Китай разного качества. А еще мне одна продавщица на игрушек сказала, что 90% игрушек делают у нас на Малоарнаутской. Понять где Китай, а где нет сложно становитца. А как на счет продуктов они же тоже из Китая, что не есть ((
Шо правда,то правдаРиба то точно вся китайська,ну хіба що тільки карасики,що в тазиках на базарі,то точно вже нашіГриби - китайські,за наші опеньки видають,як їх там шитакі,чи шо?А вчора йду біля аквапарку,а там з 20 китайців (ну може то корейці,їх не відрізниш,як вони нас негодні)Ото співпало,нє
Ну чому, ещо китайське - нормальне. Наприклад я купив зарядний пристрій для автомобільного акумулятора. Працює - задоволений. Набагато краще ніж той, що в мене був "совдєповський". От якусь більш складну техніку, магнітофони, цифрові фотики, мобілки, комп"ютери, автомобілі, в кінці-кінців, я би не радив, дуже не радив би брати виробництва Піднебесної. А ще й іграшки для дітей, кажуть, зроблені з небезпечних речовин
мабуть 90% того робиться в Китаї, Тайвані, ну там одним словом. Чому??? Стереотипи про все погане там? Якось обгрунтуйте свою пораду. А я би дуже не радив брати зелених машин, бо вони зелені, дуже би не радив. От червоні машини радив би, дуже би радив, класні машини. Є один шурупокрут, який вже перевірений часом. Робився в Швейцарії коштував 1300грн, перенесли виробництво "туди" ціна стала 800грн. Вже 3 роки продається, щось немає нарікань після того як країна виробник помінявся.
Згодна, що зараз майже все китайське, особливо я на це почала звертати увагу, коли стала купувати іграшки для дитини, але Китай буває різним. Всі фіромові іграшки фішер прайс, кскідс, кідділенд виробляються там же, але на їх якість нарікань немає. А ось дешеві іграшки іх краще і до рук не брати. Я ось нещодавно купила малій конструктор китайський, якість мене вдовольняє запаху немає, все зроблено так що дитина не ковтне та не пораниться. А ось дешеві з неприємним запохом іграшки їх краще і до рук не брати.
Я би розрізняв китайське заводське і випущене китайськими емігрантами десь у підвалах. Ще у совку китайське заводське: дитячі платтячка, кришталеві вази - цінувались і були якісними та довговічними.
Я дитячий одяг купую в Китаї, дуже якісний. Хоча бачила багато товарів, які взагалі не відповідають своєму опису.
Китай, звичайно, зайняв велику долю ринку, але є і дуже гарні речі, як то кажуть, Китай Китаю рознь. Так є такі речі, я у сітці подивлюся на ці приколи, не розумію, як таке взалі-то можливо. Але не так давно я знайшов гарні годинники, це реплика, звичайно с Китаю, але дуже якісна. СвіссВотч в Украйні магазин Как выбрать хорошую копию швейцарских часов: полезные советы - DPA.cv.ua ми замовили мені спочатку, потім і дружині
До чого тут китайські товари? Цитата з сайту: "В Украине купить женскую брендовую одежду из Италии можно в интернет-магазине ..." Чи Ви бренди з Китаю возите?
Ну якщо розібратись, продукція інтернет-магазинів, "фірмовий одяг" може бути перебраним секонд-хендом, але це інша тема розмови.
І одяг буває різний, китайські заводські, хто не забув дитячі платтячка десь у 80 дуже цінилмись і були довговічними. Теперішні китайські джинси дешевші і значно менш довговічні, порівняно із турецькими. Техніка "Lenowo" ніби на 100% китайська, але найеіршою не є.
Мадам просто відробляє тугрики, завуальовано (хоча й не дуже))) реклямуючи те, що їй треба, чи те, про що її попросили.
Не всі речі з Китаю погані. Так, нам привозять вже те що залишилось, а ось моя тітка нещодавно приїхала з США, привезла речі, які там продаються, виробник Китай - це не порівнюється з тим, що нам продають.
Це може бути китайське заводське, а не складене китайськими емігрантами десь у підвалі. Є ще товари фірм-брендів, які складають у Китаї, але із запчастин не китайських та під наглядом спеціалістів не китайців.
Я вот тоже не доверяю особо китайцам, особенно телефонам. Вот все рекламируют сейчас китайские бренды Мейзу и Сяоми, но я как-то не решился покупать ни один из них, а взял себе вот такой Самсунг rozetka.com.ua/samsung_galaxy_s8_64gb_black1/p15222497/ Более надежно и качественно, как мне кажется. Цена неслабая, конечно, но телефон стоит своих денег, хоть я и пользуюсь всего пару дней, но уже это понял. Касаемо других китайских товаров - аналогично, стараюсь не покупать ничего из поднебесной
Мейзу и Сяоми тоже отличные мобильные телефоны, кстати говоря, просто они другой ценовой характеристики от вашего Самсунга и по характеристикам тоже сильно уступают. Никто не жалуется сейчас на два этих бренда, это же не копии китайские, а полноценные фирмы, делающие технику на достаточно приличном уровне
Мені так випало, останнім часом найбільше користуюся технікою "Самсунг", більшість якої складена в Китаї, хоч ніби то під контролем корейців. Техніка "Леново" ніби на 100% китайська, хоч ніби не найгірша.
Remoo хотим вот заказать обои. Так как те которые в магазинах возле нас не понравились и выбора практически нет. А в интернете нашли фотообои, посмотрим на их качество.