Відповідь: Кишенькові злодії Шановні, я ж писав. Хто хоче експериментувати з гачками, без надійної групи підтрики навіть не починайте. Їх буває мінімум троє, а то і більше. І не дуже вони будуть спішити втікати, скоріше навпаки. От тут, як казав Капітан в самообороні, газовий балончик дуже пригодитьсяя. Я бачив на свої очі, як злодій був викрав гаманець в жінки в одному із магазинів, біля площі ринок. Двоє молодих чоловіків побігли за злодієм... . Один із них назлогнав його і повалив на землю. Другий, який теж наздоганяв злодія, замість того, щоб допомогти в затриманні, ногою вдарив в обличчя захистника жінки і разом із злодієм втік. Ось і надійся на допомогу громадян другий раз... . Тому, якщо сам, подумай, чи варто щось починати, а якщо почав, то діяти треба рішучо і жорстоко... . В таких випадках пусті розмови зайві і небезпечні для Вас.
Відповідь: Кишенькові злодії Я мав цього літа випадок, що можна розцінювати як різновид описаного тут раніше "загубленого гаманця". Коротше, я заходжу у продуктовий магазин. Зразу за дверима на підлозі лежать зім"яті 5 гривень. В магазині покупців немає, лише якийсь молодик років 20-22 ніжно так бесідує з молоденькою продавщицею. Ну, що б Ви зробили? Правильно, підняли б ці 5 грн та й пішли б собі на закупи. Так зробив і я. Тримаю папірець в жмені. Молодик байдуже так глянув, і продовжує залицятися. Я відвернувся, і розглядаю вітрину. Десь секунд за п"ять чую, як мене хтось тягне за руку. Стоїть. Він. Каже: Ти знайшов зараз п"ять гривень? Кажу: Я. - Так пішли на пиво! Ну, пиво я п"ю лише зранку, а це вже був обід, тож пива (а особливо, кажуть, пиво б"є по нирках ), випити не зголосився. Як я вже казав, було літо, спека, - я запхав йому цю знайдену п"ятку в нагрудний карман, кажу: Я тобі, чоловіче, дарую! Ви би бачили, які в нього були очі! Мабуть, таки пива захотів. А продавщиця стояла, і сміялася "в кулачок". Потім я собі йшов і приколювався, як би я "попив пива". Аж на п"ять гривень! Додано через 32 хвилини Десь років з десять тому на Краківському ринку молодшого брата мого колеги (він тоді школу закінчив, - молодший брат) малолітні "карманники" намагалися почистити. Він почав відбиватися, його вдарили по лиці і зламали зуба. Малий прийшов додому страшенно засмучений, і на питання батьків, чи він зможе впізнати того, хто його вдарив, сказав, що мабуть, зможе. Старший брат, який був спортсменом, і до того ж мав кілограм з 95 ваги, позбирав нас, своїх друзів, вияснив в торговців, коли вештається по базару та компанія, взяв нас всіх, і ми, отакою юрбою чоловік з 8, почали тинятися туди-сюди. Десь за півгодини малий показав на того, хто це зробив. Їх було десь з п"ятеро, всім по 12-14 років. Він підійшов до нього, і почав говорити, що ти мені зломив зуба, давай гроші. Той вперся, я тебе не знаю. Тут підходить його брат-шафа, і починає ніжно так (а він направду винятково коректна і дружня людина) пояснювати, що мало того, що ти в нього гроші витягнув, то ше й скалічив, - пішли до твоїх батьків, розберемося без міліції. Той пацан разом зі своїми колєгами давай верещати, розпихуватися, і вже тікати. Тоді той брат-шафа вхопив його за комір, і не пускає. Ну, уявіть собі картину, - здоровезний "дєтіна" мучить маленьке ангелятко, люди почали захищати того злодюжку. Тут "откуда ні возьмісь" з"явилися міліціянти ( там, такий був ст. прапорщик, направду старший. Вже, мабуть, на пенсії). Хапають того старшого брата, і тягнуть в кімнату міліції. Добре, що брат мав силу, і мертво тримав свого полоненого. Ну, і ми, звісно, за ними. Привели, почали там щось про адмін відповідальність, хотіли штрафувати, навіть не дали говорити. Але коли в кімнату ввалилися наступні 7 чоловік, - оніміли. Отут вже почалося все так, як і мало бути. Все записали, все оформили, і в результаті молодший брат за кошти батьків того пацана отримав нарощений зуб. А я запитаюся, а чим би закінчилося все, якби не було старшого брата, і в старшого брата не було хороших друзів - штангістів і боксерів?
Відповідь: Львів кримінальний... Я більше ніж впевнена, що не все схвачено. Мій друг одного такого привів у райвідділ з заломаною рукою, і рука ця не в нього в кишені була, а в якоїсь дівчини. Нажаль це велика рідкість. Люди, не бійтеся злодіїв, вони самі бояться. Так що піднімайте шум і бийте (бажано в область паху, щоб такі козли більше не плодились):feminist:
Відповідь: Кишенькові злодії Схвачено.. Несхвачено.. Мого брата на якомусь концерті у Львові притиснули до стіни і забрали мобілку. Банда почала втікати - міліція впіймала. Всіх до відділку. Брату телефон повернули, банду відпустили після візиту їх батьків. Справу закрили.. От так у нас все робиться..
Відповідь: Кишенькові злодії А ще легше танк, як меналобрухт, і ліцензію не потрібно! Кишенькові злодії абсолютно не будеть цікавитись вашим гаманцем. Та й з ДАІ можна поспілкуватись та розповісти що ви про них думаєте!
Відповідь: Кишенькові злодії Я уже давно говорил, что танк во Львове совершенно необходим! С такими пробками...
Відповідь: Кишенькові злодії РизикованоЮ тому що появиться багато бажаючих свою машину підставити, щоб заробити на нову... .
Відповідь: Кишенькові злодії Без проблем! Хай підставляються! Тільки після цього не буде вже кому машину нову купляти. Хіба що катафалк.
Відповідь: Кишенькові злодії В отличие от Европы, не обижая других городов Украины, и близлежайших государств, могу сказать только одно. В Киеве есть троллейбусные маршруты, на которых "контроллеры" проверяют карманы пассажиров вместе с "карманниками". Особенно это заметно с пятницы до понедельника на маршруте от М "Шулявская" до "Караваевы Дачи".
Відповідь: Кишенькові злодії А почему не начинать? Он (вор) всё равно уже никуда не убежит. Группа поддержки рассосётся как только поймёт(если мОзги есть), растает ка дым. Додано через 1 годину 52 хвилини Я не даром упомянул "Караваевы дачи" в Киеве. Все ворованные в Киеве мобилки искать нужно там. Но - бесполезно. Самый интересный случай был у моих знакомых. При входе в автобус, женщина разговаривала по мобилке, потом положила в карман. Через некоторое время поняла, что в кармане кто-то "побывал" и сказала мужу. Он тут-же набрал её номер. Мобилка зазвонила уже около выхода из автобуса. В этом случае ни одно "животное" не пострадало, а - жаль.
Відповідь: Кишенькові злодії мене зара закидають помідорами або закопають ногами, але я все рівно скажу на мою думку люди самі винні що цілий місяць тяжко працюють а потім не можуть подивитись за своїм гаманцем, а відкривають рота і дивляться по сторонам...я терпіти не можу наглих грабунків я б розстрілював таких, але кишенькові злодії це все таки в якомусь розумінні молодці..це все таки майстерність...а не так коли тебе обступили приставили ніж і забрали..або вдарили по гололві і все забрали..все таки у випадку кишенькових злодіїв люди самі винні..:ninja: п.с. в мене чомусь ще ні разу нічого не вкрали, тому що я розумію що коли втранспорті розіггрується якась сцена або скандал або ще щось то тре стежити за кишенями. п.п.с. ще часто стають жертвами любителі покричати в транспорті..їх навмисне штовхають і цей любитель починає верещаит на всіх забуваючи про кишені. бережіть свої кишені..
Відповідь: Кишенькові злодії never say never (c) в кишеньковими злодіями треба боротись... самі магазини, базари, магазини знають хто і коли краде... там своєрідний бізнес
Відповідь: Кишенькові злодії Колись давно я розмовляв з однм дідом,старої формації "щипачів". Каже.що перевелись нині "спеціалісти".А нинішнім треба руки ломати,поки не навчаться. Залізти крутому в кишеню,відрахувати третину грошей,поставити гаманець назад і,так,щоб ніхто не здогадався - ото майстерність.