Відповідь: Кишенькові злодії Три рази стикався зі злодюжками. один раз не помітив (касети потягли), другий раз в тісному тролейбусі застукав пальці у задній кишені (в якій нічого не було, гм - чого було лізти ), втретє - зі знайомим оказія була, але помітили і вчасно відбилися. Є явні ознаки, і тут вже згадували: злодюга, перед тим, як залізти до кишені, обовязково буде відволікати одним зі способів: - штовхне собою - штовхне сумкою, паличкою, пакетом - буде нагло перелазити повз вас - в тісному транспорті, коли і так звідусіль штовхають, злодюга своїм плечем, рукою, коліном, грудьми :D буде тулитися до вашої руки, ноги, взагалі будь-куди, щоб вся увага була спрямована на те, що вам заваджає... а тим часом... оце останнє найчастіше спрацьовує, навіть з тими, хто уважний і обережний (так і зі мною було... )
Відповідь: Кишенькові злодії Залишається сподіватися, що злодюжкою виявиться симпатична молода дівчина з ...великими ...очима :rolleyes: :D
Відповідь: Кишенькові злодії Я бачила, як в тролейбусі дядько вставав з місця, щоб виходити (сидів зразу за перегородкою середніх дверей ближче до вікна) і 3-4 хлопці створили біля тих ж дверей штучну штурханину, а один поліз до кишені сорочки на грудях (в дядька купюри були там просто дзвернути вдвоє). Дядько вчасно побачив та здійняв галас, але тамті і не думали здаватися і почали на нього шипіти: "та ти шо, б...., що я? б...., та ти б.... зараз сам все віддаш". До дядька більше ніхто не приєднався на захист ККУ (був майже повний тролейбус), він вийшов, а вони - не пам"ятаю, здається вийшли з ним. Перед тим, як це все почати (ще коли дядько сиділи ), хлопці показували один одному сигнал "подивися, яка пінка в мому капучіно" (з реклами) вказуючи на "лоха", його кишеню на сорочці, що роздулася від грошей.
Відповідь: Кишенькові злодії Про що й мова. Ніхто ніколи не допоможе незнайомцеві в біді. Один боїться, другому впадло... Зате вечером зі смаком переповідатимуть побачене жінкам, чоловікам, примовляючи - он яка міліція погана - скільки злодіїв розвелося :o :rolleyes:
Відповідь: Кишенькові злодії Одного разу у Львові йшов вулицею і накніпував при цьому смс. Звичайно в такому разі не зауважуєш, що діється навколо. А діється ось що: підбігає хлопчина, вдаряє мені по руці зверху, телефон (а модель була недорогою, якась Моторолка з вбудованим радіоприймачем) від цього падає на землю. Хлопчина прутко його піднімає і драла. Проте йому не надто повезло, бо я його наздогнав, відвів під під"їзд і пробую забрати телефон. Він не віддає, пручається. В телефону від цього вирвалась антена. Ну мене зло схопило, я почав його молотити, носа розбив, здається, бо кров пішла. А народу пофіг, обступили і тішаться. Потім підійшов наряд міліції, спочатку кинулись до мене, бо я хлопаку таки трохи духопелив. Коли з"ясували що і до чого, посадили нас в машину відвезли до відділку. Там довідались, хто є батечком хлопчини і ми всі разом поїхали до нього. Після тет-а-тет бесіди з міліціонерами, батечко погодився поїхати зі мною в магазин і купити мені такий самий новий телефон, що тут же й було зроблено. Я пішов собі додому, а вони ще розбирались з міліціонерами. Ось так негласно вирішуються проблеми. Проте я залишився задоволеним і в цьому випадку можу сказати, наша міліція мене таки захистила.
Відповідь: Кишенькові злодії Справедливості задля зазначу, що весь цей бєспрєдєл, то є не лише українська хвороба. Он недавно знайомий в Берліні вечором намагався зняти із банкомату Шпаркасси пару євро. Підходить до нього хлопака з ножем і каже: зніми 2 штуки. І що той бідолаха мав робити? Зняв! Добре, що камери спостереження є, то йому потім повернули, бо щодо клієнтів там діє якась страховка. Але неприємний осад все рівно залишився. Я тому намагаюсь в житті з паперовими грошима не стикатись. Оплачую всі послуги або через інтернет-банкінг, або кредиткою, і не ношу з собою більше 20 євро в кишені. Береженого Бог збереже.
Відповідь: Кишенькові злодії ГРОМАДЯНИ, хто ще живе біля АВТОВОКЗАЛУ і ЗНАЄ В ЛИЦЕ ЦИХ ЗЛОДЮЖОК, давайте обєднуватися!
Відповідь: Кишенькові злодії Вас захистили, скоївши при цьому ще тяжчий злочин Зробивши добро Вам, міліціонери зашкодили інтересам держави, власному іміджу у очах злочинця і його батьків. Зрозумійте, що у випадку як-би міліціонери зробили все згідно чинного законодавства, Вам також повернули би мобільний телефон, відшкодували моральні збитки (у випадку заявлення Вами цивільного позову) і крім того здійснили виховний момент - покарання злочинця
Відповідь: Кишенькові злодії Це було б так, якщо б УСІ ланки слідчої та судової діяльности зробили все згідно чинного законодавства. А у цьому я дуже сумніваюсь. Оформив би наряд міліції того хлопаку за усіма правилами, це б означало наступне: 1. Напевне в відкрили кримінальну справу і направили якомусь слідчому. 2. Наряд міліції не заробив би нічого. Натомість нагрів би руки слідчий (за вищим тарифом), або ж, якщо б і той виявився чесним - суддя (за ще вищим тарифом.). А "нагрів руки" означає: справу зам"яли б, а мені - іди шукай справедливости деінде. Сумно все це. Навіть не дивлячись, що сам я вийшов з пригоди фінансово не постраждавши.
Відповідь: Кишенькові злодії А не треба сумніватись Бо якщо всі почнуть сумніватись - анархія неминуча. Це вже нюанси. Навіть якщо злочинець неповнолітній, і не досяг віку кримінальної відповідальності за пограбування (у чому я сумніваюсь), то до нього все одно судом будуть застосовані міри виховного характеру, а потерпілому за рахунок батьків відшкодовано збитки.
Відповідь: Кишенькові злодії З цим неможливо не погодитись, але й дуже важко погодитись. Важко сказати, скільки років було тому хлопаці, але своїх святих 16, з яких починається кримінальна відповідальність, він на той момент був гарантовано досяг.
Відповідь: Кишенькові злодії біля автовокзалу (знову ж таки цей район) у супермаркеті БАРВІНОК, є будка з мобільними причандаллями... продали мені там підробну картку поповнення рахунку на 50 грн... поміняли відразу на вимогу, але довго шукали серед своїх карток яка є не підробна... неприємно... я ж не на вулиці купувала картку, а всередині в магазині БАРВІНОК!
Відповідь: Кишенькові злодії А у меня,на Краковском рынке,всю месячную зарплату вытащили...Рыдала неделю...:no:
Відповідь: Кишенькові злодії та... я як тільки заходжу в ворота краківського то відразу міцно обіймаю свою сумку випадки там жахливі були, навіть продавці страйкували, щоб кишенькових злодюжок забрали з ринку...
Відповідь: Кишенькові злодії Внимание! Карманники на ж/д-вокзале во Львове Будьте осторожны. Четверо молодых людей обваровывают пассажиров на привокзальной площади жд-вокзала в г.Львов во время их посадки в рейсовые пригородные автобусы. Создают давку в салоне с возгласами "Это наши четыре места" и обворовывают жертву. "Работают" каждый день. В "составе" бригады могут быть и женщины. http://video.oboz.ua/movie.php?dmE9NSZpZD02Njc3JnZ0PTA=
Відповідь: Кишенькові злодії Як вони все-таки дістали!!! В мого батька теж з кишені витянули, а він так важко працює! Як мені його шкода було... Але якщо десь щось забирається, то вона колись мусить віддатись? Так нас вчили колись?
Відповідь: Кишенькові злодії Із моєю мамою таке траплялося: теж крали гроші, причому завжди разом з гаманцем. Не раз бачу, як люди "світять" грошима з гаманця, платячи,скажімо, за проїзд. Звичайно,що це привертає увагу злодіїв. Тому я переважно ховаю "грубі" гроші у внутрішніх кишенях, а потрібну суму тримаю в руці .І повірте,ніразу за життя в мене не крали грошей.