Кишенькові злодії

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Оля, 12 гру 2006.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Кишенькові злодії

О! I ще згадала iсторiю однiєї жiнки - правдива iсторiя. Це було давно ще у 70х. Жiнцi карманник витягнув гаманець з кишенi у тролейбусi, i вiн там успiшно оперував в тому тролейбусi, навiть шукав ще чогось i неї але вона вже нiчого у кишенi не клала. От вона вирiшила провчити негiдника. Вона, дочекалась своїх мiсячних (хi хi хi) поназбирувала свої прокладки i по дорозi на роботу поклала собi у кишеню. За звичай карманник полiз у кишеню i звичайно втiшився знахiдцi бо витягнув вмiстиме. Жiночка тiльки шкодує що не бачила його пики коли вiн розгорнув свою "здобич" :D:D:D:D:D:D

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Оля, не змішуйте поняття :) Злодій захищений не органами, а законами і "демократією", яка має в Україні дещо спотворений вигляд. Як би Ви знали, скільки іноді зусиль, здоров"я і жертв доводиться докладати щоб посадити злочинця, а потім справа розвалюється в суді; як оперів кидають дружини, які майже не бачать їх вдома, Ви би так не говорили.

• Подобається Подобається x 1
  3. nieni

nieni Member

Та нє,тепер ніби вуха не обривають.Хоча мене теж в дитинстві попереджали.Але тепер і кульчики золоті ношу,і ше й срібний один на додачу:D ,але вуха поки на місці:) Може,у мене просто вигляд не провокативний?:D А теоретично,то взагалі жахливо небезпечно по вулиці ходити,дорогу переходити,в маршрутці їхати і т.д.То вже,видно,як кому щастить...От наприклад,одна моя знайома вийшла з дому(з гуртожитку себто),і тут же,метрів за 10 від дверей до неї пацанчік підходить,ножик до горла приставляє,і "віддавай телефон".Вона й віддала... Капець,нє?!:eek: Хоч із хати не виходь...І я вже й замислюватися почала,чи не записатися мені на якесь айкідо...:rolleyes: :o :o

4. Капітан

Краще запишіть на айкідо свого хлопця. Багатофункціональність обранця ніколи не зашкодить :)

• Подобається Подобається x 1
  5. nieni

nieni Member

От-от,і тому треба самим шось робити. Не все ж на міліцію вішати,у них же тих справ тисячі й тисячі.Тому я за народну "самодіяльність".Можна ж,в кінці-кінців,і пику злодієві набити!!! :ireful1: :ireful1: :cool:

6. nieni

nieni Member

Гм,спочатку доведеться самого обранця знайти.Ой,боюся,що завдання ускладнилося...Мало їх тепер,багатофункціональних,залишилося...:)

7. Капітан

Розказую. Знайомий спільно з своїм колегою у Львові винаймає квартиру. Сусіди їх ще не знають, бо хлопці тільки заселились. Вчора зламався замок у броньованих дверях, і вони не могли потрапити всередину. Біля 3-х годин вони сиділи під дверима, грюкали-стукали, намагаючись їх відкритиі. Шум стояв дикий. НІХТО із сусідів не викликав наряд ППС, а ті, що підіймалися сходами догори, вдавали що не помічають двох незнайомих молодих хлопців, які застосовуючи грубу фізичну силу вскривали двері їх сусіда :) Но комментс.

8. Капітан

Ще одна історія. В 1998 році у Львові на Рогатці вбили одного пенсіонера, перед смертю жорстоко катували - палили прасками, душили... райончик невеликий, всі один-одного знають, особливо пенсіонери. Менше з тим. Відразу було видно, що сусіди знають вбивць. Ні один не допоміг міліції, - всі боялися за свою шкуру. А до смерті - були кращими колєгами з старим.
    Тепер скажіть - яка міліція потрібна таким "людям", і чи мають вони моральне право нарікати на дії правоохоронців? :)

9. Forpost

Forpost Стоїк

Навчіть як допомогти правоохоронним органам і залишитись інкогніто для бандюків,я серйозно.

10. Капітан

Якщо Ви не хочете офіційно співпрацювати з правоохоронцями, але маєте якусь важливу інформацію, то цілком можете надіслати анонімного листа.
    У тому випадку, якщо у Вас є змога постійно надавати цікаву інформацію, то можете напів-офіційно співпрацювати з оперативником (тільки одним, для Вашої безпеки).
    Юстас-Алексу... :)

11. Forpost

Forpost Стоїк

Ще одне запитання з Вашого дозволу .Родичу встановили діагноз "клептоманія",родина в шоці ,які перспективи в умовах Львова?

12. Капітан

Досить негативні. Такий діагноз не звільняє від кримінальної відповідальності.

13. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Колись в дитинстві лишилися з батьком самі "на господарстві", мама поїхала до своїх батьків. Вийшли обоє типу гуляти, поки він взуття у коридорчику дочищав, двері зачинилися, а він ключі забувся..
    То перед тим як він мав лізти на наш 2-й поверх (добре що кватирка на балконі була відчинена - якось він там відчинив вікно) використовуючи балкон 1-го, намовила його попередити сусідів - щоб не полякалися. :)
    Але це правда - люди зазвичай неохоче "допомагають", чи то бояться що потім змушені будуть свідчення давати, ставити підписи у якості свідків тощо, чи просто - байдужі поки самих не торкнеться.

14. Forpost

Forpost Стоїк

Клептоманія

Ось що надибав в неті,виявляеться хороба не така проста.
    Существует несколько типов или видов клептомании. В зависимости от причины, её вызывающей. Эта же причина и обуславливает терапию этого расстройства. Итак, клептомания или насильственная кража может быть вследствие:
    1. Сексуальной перверсии. В этом случае сам процесс кражи воспринимается наполненным чувством удовлетворения и может увеличивать сексуальное возбуждение (вспомните фильм "Девять с половиной недель", когда главные герои в магазине "стягивают" какое-то украшение, хотя деньги на покупку есть).
    2. Оральных импульсов - при "застревании" на оральной стадии психосексуального развития. В этом случае кража - это кража "маленького ребёнка" в которого невротически регрессирует человек. Он становится на уровень маленького ребёнка, который не понимает, что он делает, которому нравится всё блестящее и который всё тянет в рот...
    3. Невротического стремления к обладанию, в том числе и у больных анорексией.
    Поскольку все три пункта "сексуально ориентированны", то по международной классификации болезней клептомания - это сексуальная девиация, сексуальное отклонение. Лечится, как я уже указывал выше в зависимости от ведущего причинного механизма. Для этого вам нужна консультация врача-психотерапевта или сексопатолога.

15. Капітан

В нас клептоманів лікують. І досить успішно :) На зонах класні терапевти.
    Так само і наркоманів треба лікувати, а не саджати.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

О так, у мене шваґро працює нишпоркою (слідчим:)), то можу сказати, що бідака і справді не має нормального життя. :sad:

17. Капітан

Нишпорка=опер :) Слідчому бандитів вже приводять готовими, чистими, побритими-помитими і з сльозами розкаяння в очах :) До того передує робота оперів.

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

Давайте повернемося до теми кишенькових злодіїв. Розумію, що і в людей і в держави є багато інших проблем, але ж якось треба лікувати суспільство?

19. Капітан

Це побажання. А де пропозиції? :)

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

здається в цьому плані в мене фантазія призупинила свою діяльність:D

А що ми можемо зробити?:confused:

Розклеювати фото по маршрутках всіх злодюжок Львова? Чи спробувати з ними індивідуально поговорити? :D

а де твій аватар? :)