Відповідь: Кишенькові злодії Виходить що так. Повірте мені, що мента набагато легше посадити, ніж злочинця
Відповідь: Кишенькові злодії То тільки в "Место встречи изменить нельзя" менти вміли підкинути злодієві добрячий гаманець, щоб мати як справу відкрити. А нинішня міліція, як каже Капітан, зі злодіїв тільки живе. :cool: А громадяни повинні самі оборонятися.
Відповідь: Кишенькові злодії Оля, а як "підкидання гаманця" співвідноситься з морально-єтичними нормами і кримінальним кодексом? Не всі злодії такі дурні.
Відповідь: Кишенькові злодії ооо, а розкажіть про те що роблять з тими, хто ніби знаходить гаманець з великою сумою. Моїй коліжанці так один пан намагався всунути гаманець, казав що то в неї випав з кишені, потім казав, що давайте поділимося грошима... потім вона довго переконувала, що їй не потрібні гроші чужі.
Відповідь: Кишенькові злодії У нас в Киеве неоднократно наблюдал картину по субботам и воскресеньям. В троллейбусах, идущих по маршрутам 21, 22 и 42 в сторону "Радиорынка", на первой остановке после "метро "Шулявская"", заходят контроллёры. Пока они в набитом троллейбусе дёргают нервы пассажирам, заставляя лазить по собственным карманам, меж ними идёт вторая волна "контроллёров".
Відповідь: Кишенькові злодії Ольга.Дійсно, є такий різновид «розводу» лохів. Переважно все виглядає приблизно таким чином: йде собі людина нічого не підозрюючи по вулиці (базару, магазину), і раптом помічає гаманець, який лежить на землі (інколи ще цей гаманець просто на очах людини «випадково» випадає з кишені хлопця, який йде попереду). Не встигає ця людина підняти гаманець і (можливо ) повернути власнику, як раптом інший пішохід підбігає, хапає гаманця і довірливо взявши за лікоть людину, починає умовляти відійти в сторону і поділитися грошима. При цьому власник гаманця переважно щезає з поля зору, тому змісту його кликати немає. У 80% зі 100% людина погоджується. І в той момент, коли вона вже у якості співучасника зазирає в гаманець, раптом з’являється його власник, який твердить що у гаманці була велика сума грошей. Людина звісно починає говорити, що вона ніяких грошей не брала, і як доказ вимагається пред’явити всі свої гроші… Далі – справа фантазії або зухвалості кидал. Простий психологічний трюк, діє досить ефективно і довести кримінал у діях кидал правовими засобами дуже важко Проте це є різновид шахрайства, і до кишенькових жодного стосунку немає. В принципі, жертвою кишенькових може стати будь-хто і будь-де. Професіонали цієї злодійської професії не є дуже численні, але при бажанні можуть обікрасти кого завгодно. Єдина порада – не тримати документи і гроші вкупі, не «світити» ними в людних місцях, а також зберігати їх якомога ближче до тіла. Тут вже справа фантазії… Мій колега часто їздив у плацкарті і мав дуже міцний сон. Гроші він ховав у труси – мав спеціально нашиту зсередини кишеньку Біда навчить. Також не обманюйтеся поважним і порядним виглядом попутчиків у маршрутці. Серед кишенькових підозріло виглядають тільки новачки або наркомани. Одного разу наприклад затримали кобіту, яка «трудилася» в норковій шубі і у присутності своєї малолітньої доньки. Ну в кого така викличе підозру? Так що успіхів…у безнадійних справах
Відповідь: Кишенькові злодії та, а коліжанка якраз йшла з пошти, несла зарплату для фірми... певне стежили за нею... вчора по радіоман чула статистику - львівська область найбезпечніша! найменша кількість убивств і тд... зараз пошукаю деталі в інеті
Відповідь: Кишенькові злодії Ольга, якщо Вас це цікавить і маєте час - я дещо знайшов: http://www.cripo.com.ua/index.php?sect_id=10&aid=11547 http://www.cripo.com.ua/index.php?sect_id=7&aid=21140 http://www.cripo.com.ua/index.php?sect_id=10&aid=17504
Відповідь: Кишенькові злодії дякую! "чужа" мені ця тема для читання шокувало те, як спокійно про свою "професію" говорить хлопчина, аж шкода його стає - як важко працює:rolleyes: бідні люди гарують на роботах, городах, підзаробітках, а злодюги так легко позбавляють важко заробленої копійки пішов би він в їдальню Верховної Ради в час пік. Чи в їдальню Кабміну наприклад :D
Відповідь: Кишенькові злодії Мене лише раз у житті в трамваї обікрали. Було 5 грн. у кишені. Поруч стояла лише старенька сухенька бабуся. Де ж би подумала, що то злодійка зі стажем. :D:D:D До речі, ми самі дуже часто показуємо злодіям, де саме знаходиться наш гаманець. От якщо щось стається, якесь заворушення у транспорті чи ще десь, за що ми хапаємося? За кишеню, сумку чи інше місце, де лежать гроші або гаманець. А треба у себе цей рефлекс викорінювати. Я навмисне вчила себе не хапатися за кишеню і не показувати, де в мене гроші. Бо хто знає, чому саме і хто те заворушення спричинив...
Відповідь: Кишенькові злодії Все правильно Але після виходу з людного місця чи громадського транспорту, я б Вам радив все ж таки якось нишком перевірити наявність грошей До речі, на злодійському жаргоні, гроші - "воздух". Символічно?
Відповідь: Кишенькові злодії Ну, в мене якось завжди ті речі в такому місці, же не витягнуть. А от моя свекруха постійно нам говорить, аби ми на гроші вважали, а саму вже 3 рази обікрали. :D
Відповідь: Кишенькові злодії Не знала, що в Україні міліція так чітко керується співвідношенням морально-етичних норм і кримінального кодексу у відношенні до злодіїв! :D Правду кажете, Капітане, що злодій Вашими органами повністю захищений. А жертва злодіїв, як і жінка, чи дівчина, котру згвалтували, сама винна!
Відповідь: Кишенькові злодії Ой розкажу i я вам свої пригоди. Це було звичайно давно, але чиста правда. Пригода перша: Їдемо з подружкою у трамваї #2, проїхали зупинку Жовтневи (тiльки дуже не бийте, бо не знаю теперiшньої назви), трамвай пустий, вона з рюкзачком на спинi ми базiкаємо. Якийсь пацанчик мимоволi пiдстроюється позаду неї i у мене ж НА ОЧАХ вiдкриває її рукзачок (язичок шкiряний) i запихає руку а у мене очi на лоба i щелепа до землi. Я i слова сказати не могла витрiщилась на неї отако: :eek: :eek: :eek: :eek: вона обернулась а пацан дверi вiдкрив i на ходи вискочив (бо там трамвай повiльно ходив) отак от. Пригода друга: Я, мiй 9лiтнiй братик i батько пiшли на базар Україна. Батько дав нам свою мiсячну данину (алiменти) ну i ще повiв чогось купити до школи. Ну премо ми помiж люду. А, забула сказати, грошi я поклала у шкiряний двобiчний гаманець, а його у пенал братиковий i пенал у кульку, кульок у руцi. Ну i премо собi. Тут якась баба назустрiч нам з здоровенною хрустальною вазою i як трiсне мого брата по лобi (тiпа не вписалась в натовп) i ми зупинились батько став у позу а баба "Ой дитинко вибач вибач тралi валi..." а за той час нас стось успiшно i почистив поки ми рота роззявили. I саме головне що тiльки грошi вкрали бо гаманець i пенал все на мiсцi. Батько потiм так сварився!!! А скiльки разiв мою бабу обкрадали бiля обмiнних пунктiв або на вокзалах, то просто нечислено. А раз с...ки навiть i хату обiкрали нам, аж два рази в один i той же тиждень. Тобто бабi з дiдом, винесли все добро нажите кровною працею роками. Щоб вони погорiли. А мєнти, тiпа їх зловили i тiпа щось знайшли, i вiддали нам миску якусь i все. А купа i купа добра пропала, або з злодiями або в мєнтовцi.
Відповідь: Кишенькові злодії А ще у мене є питання таке: чи безпечно у Львовi якiсь цiннi речi на вулицi носити? Наприклад якусь гарну сумочку, чи обручку, кульчики iтд? Чи це провокацiя на крадiжку? Менi колись не давали носити золотi кульчики бо "вуха пообривають". А як тепер з тим? По головi дадтуь i вiдберуть? Чи нi?