Відповідь: Львів кримінальний... :o Стосовно 71, і інших маршруток які мають кінцеву на Автовокзалі, там ЩОРАНКУ ПАСУТЬСЯ ТІ Ж ЗЛОДІЇ! Вже кілька років! Я їх всіх знаю в обличчя, іноді аж хочеться привітатися, як з сусідами. Особливо вони активізуються вранці в понеділок коли багато студентів приїєжджає на пари з районів... Це просто жах! Вони заходять в маршрутку, один робить багато шуму в стилі "а як проїхати на вокзал", інший стає стіною і не випускає жертву, ніби шукає 1 грн для водія, ну а третій в той час шукає по кишенях жертви. За мить всі виходять. Є пару з них таких "покращених" ззовні, їх мета - залицяння до дівок з сумочками. Ну і звичайно усі іноземні автобуси - їх пристрасть. І що з цим поробиш?
Відповідь: Кишенькові злодії Ой, а в мене на тих кишеньківців завжди був нюх. Ще зі школи. Постійно їх за руку ловила. Як зловила за руку одного в Будинку книгу, то з того часу їх всюди бачу. Не знаю чого, само так виходить. І не лише у Львові, а й у Польщі їх помічала. Цікаво, в Канаді мені вони ще не траплялися. Треба, мабуть, частіше користуватися громадським транспортом.
Відповідь: Львів кримінальний... Олю, тезко, розсмішили! :D Може і я би їх так сприймала, але те, що сталося, то тоді було не до сміху....
Відповідь: Кишенькові злодії Капітане, ви колись казали мені, що то небезпечно, якщо я їх за руку ловлю. Поясніть чому. Я ж зі своєї кишені чи сумки ту руку викидаю! А якось була така досить небезпечна ситуація. Їхала я у трамваї №2 від зупинки біля магазину "Оксана" до початку Личаківської. На зупинці біля церкви Петра і Павла зайшло досить багато людей. І один молодик особливо інтенсивно проштовхувався у салон (а в мене чуття на їх штучну поведінку і напруження, яке навколо них зразу створюється). Я одразу помітила, що на його лівій руці накинений звичайний потертий кульок (досі пам'ятаю, що на кульку були дрібні квіточки намальовані) і тою рукою він шниряє у сумочці жінки років 40, котра стоїть перед ним. Навколо нас стояли люди, тому навряд чи ще хтось це помітив. Я було відкрила рота, щоби щось сказати, але відчула, що я ще не все помітила. І дійсно, справа від мене, через одну людину стояв не хлопець, а шафа, і сверлив мене очима. Я з його погляду все зрозуміла (зразу пригадалося, як тато розповідав, що яких 10 років тому був свідком того, як у тролейбусі кишеньківець полоснув одну жінку по щоці старою голяркою, бо вона його викрила). Все, що я могла зробити, це почати сверлити очима ту жінку. І вона таки відчула мій погляд і порухалася. Обернулася, побачила руку в сумочці і скрикнула: "а Ти шо робиш?" Хлопці подалися до дверей і на зупинці відразу вийшли. Вкрасти нічого не встигли. Це все відбувалося протягом кількох хвилин. Думаю, всі львів'яни знають, яка коротка зупинка від Мечнікова до МедУніверситету. Помилка жінки була в тому, що вона сумочку тримала язичком поза спину. Це як своєрідне запрошення для злодія, аби він її відкрив і пошукав щось для себе.
Відповідь: Кишенькові злодії знайомий так одному руку поламав в своїй кишені думаю, злодію було боляче, зате мав лікарняний і не крав...
Відповідь: Кишенькові злодії Розкажу випадок. У маршрутці у мого брата витягнули мобілку. Але він побачив це і вийшов з крадієм з маршрутки і почав його переслідувати. І коли злодій зупинився, брат вирішив начистити йому пику. І тільки приготував зачистку(кулак), як почув, що його ззаду хтось кличе. Він повернувся, а ззаду стояло троє мужиків, один з них сказав: "мужик, забери трубу." Брат взяв мобілку і пішов.... Як це можна пояснити? Хотілось би Капітана почути, нє?
Відповідь: Кишенькові злодії По різному відреагувати можуть. Не всі вони джентльмени, тому аби врятуватися від затримання, можуть застосувати і насильство. Багато серед кишенькових - наркомани. Тим взагалі все по барабану, за дозу вони можуть людину покалічити або вбити. Точно Робінгуди
Відповідь: Кишенькові злодії Обява радіомережею магазина:"Поздоровляємо! Ви сотий покупець,що намагався вкрасти камеру спостереження!"
Відповідь: Кишенькові злодії Где-то читал, про старушку-пенсионерку. После того, как у неё на одном и том-же маршруте 2 разав вытянули кошелёк, она в нутрь кармана понашивала рыболовных крючков. Результат не заставил себя ждать. Так и шли в отделение. Бабушка, а за ней карманник, не смогший вынуть руку из её кармана.
Відповідь: Кишенькові злодії Я слышала, что карманники часто работают в паре или группой. Если начать возмущаться в автобусе, напарник может полоснуть по лицу заточенной монетой. Возможно, это были "подельники", решили не связываться, просто разойтись каждый со своим интересом...
Відповідь: Кишенькові злодії профессиональные карманники иногда вместо заточенной монеты пользуются отрощенным ногтем (чаще всего на мизинце). Они затачивают его наждачкой-нулевкой до остроты бритвы. Это позволяет им разрезать кульки и даже тонкие дермантиновые сумочки.
Відповідь: Кишенькові злодії Капітане, якщо все це відомо міліції, то чому з цим не боряться?? Моя тітка колись страшенно нервувалася, що кожен день мусить по 2-3 кульки купувати і як зловила одного, що їй знову кульок порізав, то схопила його за рукав і разом із ним з трамваю вийшла. І сварилася, що от знову їй через нього кульок новий купувати. Той, аби вона відчепилася, дав їй 5 гривень. :eek: :D:D:D Дивина? А мені колись порізали кульок зі спортивною формою. І що вони там шукали??? Ніц не пропало. :D
Відповідь: Кишенькові злодії До речі, я чомусь постійно помічала кишеньківців у магазинах. Вони підходять до людини, яка уважно роздивляється полиці, стають трохи позаду і починають шниряти у кишенях. Такий тип кишеньківців чомусь дуже боїться осудливого погляду. Одразу виходять з магазину. Один такий трапився мені, коли стояли в Центрі Кіномистецтв і намагалися дістатися хоч якимось чином на "Амадея". Народу ціла купа, а той саме до мене чомусь підійшов. Я вже казала, що якимось дивом відчуваю їх присутність біля себе. Я руку в кишеню, а там - 2 пальці. Я ті пальці схопила і викинула з кишені. А фацет стоїть і напружено дивиться уперед, наче й справді чекає, чи пропустять, чи ні. Я лише на нього подивилася і кгм-кгмкнула. Він постояв ще яку хвилину-дві, а потім пішов геть. Видно, йому набридло, що я на нього дивлюся.
Відповідь: Кишенькові злодії :D :D :D Ліля... Одних знань - не достатньо. Міліція знає всіх (або майже всіх) кишенькових. Але знати і спіймати "на гарячому", ще й з достатньою для порушення кримінальної справи викраденою сумою, ще й з добросовісним потерпілим і свідками, які погодяться пів-дня провести в райвідділі, ще й не спокуситися на хабаря, якого однозначно запропонує злодій і сума якого перевершуе три місячних зарплатні опера... :cool:
Відповідь: Кишенькові злодії Знаєте, у Польщі в транспорті всюди на видному місці висить реклама, ну, не реклама, а малюнок, де зображені кишеньківець і жертва, і номер телефону, куди висилати смс, якщо ви такого помітили. У нас таке є?
Відповідь: Кишенькові злодії Нема. У нас це порушення прав людини. Є така штука, як презумпція невинуватості