А звідки інформація? Чи хоча б який район? Я так розумію, що вони працюють таки по районах...певно в одних і тих же відкуповуються якби що. Хто там казав, що у Львові нема вже гопників..ех. А в нашому районі вимикати світло почали..то взагалі піпець.
Інформація від знайомих, у двох з яких потерпіли рідні. В одного дружина , в іншого - невістка. Яка різниця який район. Такі придурки ніколи не пасуться в одному районі, вони ж не є цілковиті дурні, щоб потрапити в міліцію.
Мушу не погодитися. Вони між собою діляться саме по районах. На мене такі нападали. Потім ще на кількох жінок у тому ж дворі з тими ж замашечками. В райвідділі казали, що багато заяви не пишуть просто-напросто, щоб виловлювати. Але я певна, що вони просто їх лапають, а потім за грошики відпускають. Бо мій телефон у них забрали (а мені сказали. що доказів проти них недостатньо). Я розкодувала а там смски- "на нашій вулиці (і вказано мою вулицю) поки не з"являйся, менти шугають." В чужому очевидно - чужі гопники, не дадуть працювати там.
Той час, коли ділили райони поступово відходить у минуле. На даний час Львівські підлітки практично не потрапляють в міліцію по грабіжах. Це в основному підлітки, які навчаються у Львові і живуть близько Львова. Коли відчувають небезпеку, переховуються на периферії. Львівським це не вигідно, бо може випадково хтось колись впізнати.
Тут ньюанс. Є різні. Коли напали я спершу звернулась до міліції. а потім все ж до місцевих бандитів..(ну що як по тим сусідам видко що вони і до чого). І вони теж шукали - сказали свої (видно таки є поділ поки) такого б не зробили. Теж говорили про студіків-наркоманів (гуртожитки недалеко). А на рахунок світити писком - то у шоковому стані мало що запам"ятовується, а вони ще й шукають можливості з темноти вискочити. А нарікам взагалі не в голові що робиться. Так що - це умовності.
Я знаю, был случай, что мужику в транспорте в карман залезли. Так он этого за руку схватил и сломал! Всем им так бы!
Скорее всего это может быть связано с началом учебного сезона, съехались студенты, и не все из них учиться
Мій мудрий шваґро поперся одного разу на футбол з 2.000 долярів в полярисі. Витягнули. А хлопака він такий битий - догнав того щипача і так відкомуниздив, що пальці собі зламав. Гроші назад забрав. Згодом Беркут, що на стадіоні був, підійшов. То радили навіть шваґрові розписку в злодія взяти - бо вже він потерпілим виглядав і міг спокійно до суду подавати.
Недавній випадок з родичами - йдуть чоловік з жінкою, до них наблизився на вигляд здалеку добре нетверезий тип і з велемовними перепрошеннями, сиплячи п’яними жартами заточився на чоловіка. Чоловік допоміг йому втримати рівновагу, «фарбований» п’яничка пройшовся по кишенях чоловіка.
Малесенький конденсатор на 1000вольт носити в кишені ніхто не забороняв . Правдя заряд тримає недовго, треба підзаряджати від розетки перед поїздкою в час-пік і тоді кидати в кишеню контактами догори.
А тоді в маршрутці водій спитає: - копійок немає??? Ви лізете в кишені і маєте бабах Але взагалі конденсатор на 1000 вольт має мати достатньо великий вигляд наскільки я памятаю фізику... сильно великий навіть...
Не в Вольтах щастя, а в ємності конденсатора. Щоби зарядити конденсатор на 1000 Вольт, потрібно його підключити до 1000 Вольт. А чи кожен вдома має джерело напруги в 1000 В ? А силу і час зберігання заряду якраз забезпечує ємність конденсатора. Конденсатор від фотоспалаху (старого радянського знаю точно, а сучасних - не знаю) має ємність 800 - 1000 мікрофарад і розрахований на напругу 300 Вольт. Тобто, якщо зарядити його від розетки (звичайно через випрямляч і резистор декілька сотень Ом), то так довбане, що мало не покажеться. І заряд тримає декілька днів. Але такий конденсатор досить великий за габаритами (більше газового балончика рази в 3). Але чи варто самому наражатися на небезпеку отримати такий розряд? Та й людина далека від електрики може отримати смертельну травму при його заряджанні (ураження струмом, навіть може вибухнути, якщо переплутати + і -). Так що краще не випробовувати долі за кілька гривень, а гроші носити в недоступних для злодія місцях.
Кореспондент ЗІКу став свідком, як у «маршрутці» № 65, що курсує Львовом, юна панянка трохи не позбулася мобільного телефону та гаманця – через освідчення у коханні, до якого вдався молодий і гарний злодій. Поки елегантно одягнутий, чорнявий та стрункий юнак зізнавався дівчині, що закохався в неї з першого погляду, що такої милої та гарної панянки він ще зроду не бачив, інший хлопець запхав руку в її сумку, де були гаманець та мобільний телефон. Інша пильна пасажирка, років 50, зчинила галас, мовляв, дівчинко, перестань усміхатися, тебе ж грабують. Залицяльник з напарником вискочили з «маршрутки» находу. За словами пасажирів, це вже не перший випадок, коли дівчат в «маршрутках» у Львові один красунчик відволікає компліментами, а другий – обкрадає її. http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/11/10/157285
Все набагато простіше! Берете рибацькі гачки і пришиваєте по краю кишені. В людному місці кидаєте в кишеню приманку (100-500 долярів). Ефект гарантовоно! Переваги: Знаряддя злочину залишаються на місці злочину. Опонент рухається в потрібному напрямку без зайвого умовляння. Знаряддя злочину на довгий час виводяться з ладу (в де-яких випадках пропонується порушення цілосності кісткового каркасу знаряддя злочину шляхом примінення до нього "закону важеля")! ( з нової методички "АНТИЩИПАЧ-ПОЧАТКІВЕЦЬ")
Лікувати нікого непотрібно! Ще не один десяток років,ця проблема буде,така уж у нас міліція. За такий дрібний злочин як крадіжка з кишені,у 90% для відкупу потрібно лише 300-500дол.,а у випадку з наркоманом,потрібно когось здати(когось хто скояв більш тяжкий злочин),і все ок.А говорити що ось ми такі хороші ми всіх ловимо,а інші їх відпускають,це бред,практично карманіки і опера друг друга знають у леце...Все люди братья!
Дуже хороша порада,всі злочинці бояться зайвого галасу,якщо є що втрачати,то кричіть у весь голос!Мол люди допоможіть,грабують.
У мене якось гаманець у маршрутці вкрали.. Я навіть не замітила, коли? Мала останніх 80,00 грн., розрахувала як на них буду жити, що маю дитині купити, а до зарплати ще довго треба було чекати. Я коли побачила, бо щось мені терміново треба було з сумки взяти, то оніміла. От так взяли і вкрали! Так обідно стало, це ж були мої останні гроші! А якби в мене не було за що хліба купити? Приїхала я на роботу, плачу... :girl_sad:Але в мене начальник такий хороший, нічого не питаючи, дав мені гроші... Буває ж таке. А в цій же сумці був мій мобільний телефон новенький, було три тисячі гривень, я мала їх віддати... З того часу я гроші в гаманець не кладу...
Так,прикро,що витягаючи гроші вони непитаються чи це остані у вас гроші,чи може ще маєте,це їх мало турбує. Прикро не те що у нас витягають гроші у маршрутках,злочиність є у всьому світі,прикро це що цю проблему впринцепі ніхто невирішує. Нарахунок Автовокзалу,то карманікі туди ходять як на роботу,практично кожен день,а ось з міліції хіба що патрульні там ходять,пяних шукають. У більшості випатків,у нас затримують випаткових злочинців,(маю на увазі кишенькових),але у так званих хороших містях (як автовокзал)там одні і теже на манеже,вже не один рік.Цеж ідеотизм!
В ліфчик! Шутка... В моїй сумці є потаємна кишенька. Інколи я з відтам не можу гроші дістати, а що тоді говорити про злодія.