Кишенькові злодії

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Оля, 12 гру 2006.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Кишенькові злодії

І мені колись давно в Львові один пан розказував , що були такі "вмільці",що з вліті з нагрудної кишені в сорочці витягували колоду карт ; з колоди забирали кілька карт , а решта ставили на місце.А потім сідали з ним грати в карти.Незнаю правда це , чи міф...
    А от школа кишенькових злодіїв в Львові за Польщі була(не раз читав)І на випускних екзаменах треба було вкрасти щось в поліцая, а потім один в другого( складніше)

• Подобається Подобається x 1
  2. malyatko

malyatko Well-Known Member

а мені розповідала мама що в неї сусід був вправним злодієм..але раз перед тим як піти а справу почастуваввся чимось (здається макове молочко чи щось таке).. ну от зайшов до транспорту і хотів стягнут наручний годинник в мужчини...та й заснув находу повісишивсиь на руку...а той був міліціянтом...суть того що грабіжнику ноги покалічили став інвалідом...

3. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Маю при собі готівкою не більше денних витрат. Решта - на пластику.
    Тим паче, що зараз багато де карти приймають.

Загубив недавно (а може й витягли) мастеркард-аерофлот, заблокував, користувався тимчасовою віза-електрон на той же рахунок (банк видав), через тиждень одержав перевипущену картку...

Додано через 13 хвилин
    Був такий анекдот

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Отечественные бандформирования, дислоцирующиеся в Польше, грабят исключительно наших же граждан. Тронуть коренного поляка для них - табу. Польские полицейские за обобранного соотечественника оторвут уши. Украинские, российские и белорусские "челноки" (или просто вольнопутешествующие), для местной Фемиды - никто. Отсюда мораль: если на польском вокзале, рынке или пляже у вас спросят по-русски о том, как пройти в библиотеку, ответьте соответственно: "Не вем, пся крев!":) весь текст

5. Kustik

Kustik Member

Всё это конечно интерестно, этому злодию наверное не повезло всётаки.
    Наверное когда он уже стянул этот аппарат мобильного пользования так ктото позвонил,наверное сру, вот облом. Аж водила микроавтобуса дал копоти, пролетев парачку остоновок по словам очевидцев. Из корманов не так уж просто тягать, а особенно если это джинсы в обтяжку. А самое простое это грабёж или кража, проще конечно кража когда никого нет и неможет быть в ближайшее время.... Вот так и со мной случилось в капиталистичиском мире, уже как десять лет какбудто никого нет, все ушли по делам. Самые профессиональные приступники на отдыхе это капиталисты....

6. юстас

юстас Well-Known Member

слышал,что сейчас из России(в частности из Питера) приезжает какой-то спец и тоже "даёт уроки" по профессиональному угону машин львовским злодіям. такие "курсы",якобы, стоят до трёшки зелени...

7. bora

bora Well-Known Member

Як це не наївно, ще раз закликаю постраждалих заявляти в міліцію про напади-крадіжки. Мені повернули телефон. хоч і не просто. Але чим більше таких заяв тим швидше зможе щось вирішитися з статусом злодюжок в місті. Принаймні іншого шляху не видно, а дарувати їм зайвий шанс означає підставляти ближнього завтра. Я надто часто чую, що люди не заявляють. В результаті ніде не видно реальної кримінальної картини, нікому за неї догани отримувати, нема підстав звільняти певних працівників.

• Подобається Подобається x 2
  8. Tony

Tony Well-Known Member

По перше - шоб притягти карманніка до кримінальної відповідальносі потрібно щоб вартість вашого мобільного була на момент крадіжки більша 770 грн (3-ьох неоподатк мінімумів громадян), або грошей в гаманці на цю суму (+ вартість самого гаманця (якшо наприклад якийсь від Діор оригінальний)).. інакше - адмін правопорушення - а це вже зовсім не то. Хоча на практиці дуж цим всім маніпулюють вот тому і закривають справи.
    По-друге - з курсу кримінології памятаю що саме гірше для карманніка - то зсвітитися - тоді його роботі кінець приходить. Якшо замітили то спочатку нормально попросіть віддати, якшо ні - здіймайте шум, крик, кіпіш і т.д. І ше головне не показувати страх - якшо злочинець бачить шо ви його не боїтесь і шо ви почуваєте себе хочаби морально слильнішим занього він починає ломатися сам.
    І по третє - просто будьте уважні і розумні завжди - привчіться при вході в маршрутку виймати мобілки і кошильки з кишень і тримати в руках, вночі з гульок додому їхати на таксі (або хочаби йти по добре освітлених і більш-менш людиних вулицях). Цим самим ви менше провокуєте когось на злочин.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

як правило, "працюють" "кармани" групами, тому тре бути й дуже уважним, коли здіймаєте шум, щоб по ср*ці бритвою не отримати....

• Подобається Подобається x 4
  10. bora

bora Well-Known Member

Пупер абсолютно правий. По-перше не самі. по-друге. не те що не ламаються, а починають на очах у всіх бити жертву зі злості, що йому не віддають речі. Принаймні тільки одного разу в житті бачила як кобіта тягнула за шиворот злодюжку, а той борсався як щеня в руках 200-кілограмової напевно тьоті. Всі інші випадки відомі тим що люди тижнями відлежувалися з побоями від тих виродків. А деяким приставляли ножа.
    Так що кидайте всі ті сумки та гаманці подалі... здоров"я дорожче. А потім - заявляйте чимшвидше.
    Для кримінальної відповідальності згадайте ще завдану шкоду. В мене куртка була розірвана, про що не хотіли в міліції записувати. але инакше я б не підписала заяву..тому погодилися.

11. Tony

Tony Well-Known Member

Та ні, якшо вже з ножом на тебе то понятно шо ліпше все віддати. Хотя в повному трамваї людей не факт шо кожен вот так зразу буде рубати вас ножем, хотя ймовірність є велика.

Вот згадав як в маршрутці якийсь тіп чуть не побив дівчину чрез те шо вона сказал шо він невихований і не уступає бабці місце яка його просила. Він її ше так матом обкрив шо там всі з квадратними очима були....

12. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

мене теж обкрадали.
    перший раз мені було років сім. ми йшли з сестрою(на рік молодшою) в магазин купити морозиво(кожній по одному, але воно було якесь дуже класне. ми мали 2,60(дідусь нам дав з своєї зарплати). ну морозиво тоді коштувало мало. йдем ми, а тут до нас підходять якісь 2 хлопці(років десь по 9) і кажуть, шоб ми їм дали десять копійок(гиги), а ми кажем:"та, щас, нам на морозиво треба". вони почали виривати в сестри кошильок(їй на ДН подарували, новенький, прікольний такий) і кажуть:"дайте 10 копійок, а то всі гроші заберем. ми з сестрою хотіли морозиво, тому не віддавали ті 10 копійок, ми їх трохи били, але ми семирічні дівчатка, а вони вже 9-річні хлопці. коротше, той кошильок вони якось вирвали і почали бігти, ми за ними. вони швидше бігли, ми вже добігли до нашого будинку і зрозуміли, шо їх не доженем і крикнули їм, шоб кошильок віддали, а вони крикнули, шо кинули його в траву і втікли. ми його шукали всюди, але так і не знайшли.

другий раз мені було 12. я купляла подарунок подружці на ДН. в мене було 20 гривень. за чотири купила кульчики на базарі(гиги), а за 16 хотіла купити диск із грою. а поставила гроші в кишеню(збоку, неглибоку таку). іду з сестрою і іншою подружкою попри церкву(!) і тут якийсь хлопець(років 16ти) запихає руки в дві мої кишені. я подумала, шо він падає і хоче втриматись, бо він якось так навалився, а потім обретаюсь до нього і бачу, шо в нього в руках кульчики, гроші і надувна кулька(то теж в кишені було). я в шоці, він мені віддає кульчики і кульку і ше спокійно так каже: "тримай, то тобі" і тікає геть. я стою в шоці, через кілька секунд до мене дойшло. а люди собі йдуть попри мене і ніякої реакції. але диск все-таки купила. мама ше раз гроші дала)))

Додано через 8 хвилин
    ага, ми ше потім в тої подружки на ДН, як вже розходились(були в кафе, в центрі Дрогобича) дивимось, йде хлоп, по опису на того злодія схожий. сестра каже: "то він". а в неї зір дуже добрий, вона точно би його впізнала. з нами був тільки один хлопець(майже на рік молодший за мене, але добре шо на якісь бої чи шо там ходив) і 4 вроді дівчини. ми до того чувака підходим і кажем, шоб віддав гроші. а він каже: "шо? та я шо? та я нічо не крав". ми кажем: "ну-ну, а виглядаєш як той, шо вкрав. навіть куртка та ж сама". він каже: "та я ту куртку позавчора, - коли гроші вкрали, - своєму другу позичив". ми йому ясно шо не повірили, але він був на ровері і не тікав тільки тому, шо Андрійко(той шо був з нами) його тримав за куртку, але той злодій шось так різко повернув і вирвався, але Андрійко мимоволі здається йому ту курточку трохи розідрав(мені так здалося), але ми вже того не побачили.

13. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Фотороботи злодіїв

Можливо, якщо б ви, B.ru.net, затягали його по судах, він би 10 раз подумав, перед тим, як красти ще в когось.

14. Радість

Радість Well-Known Member

B.ru.net, щось мені здається, що цей хлопчина вам чимось дуже допік (не кражею), що ви вже в другій темі постите його фамілію та домашню адресу.
    Чому ви тут кажете, що "відрубувати руки таким треба", а самі забрали тих 500 гр.? До суду треба було йти а не тут бути таким сміливим.

• Подобається Подобається x 5
  15. bora

bora Well-Known Member

Нова статя про кишенькових.. 15 скарг в один райвідділ за тиждень - а скільки не звертаються? Мдя.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Статистика? Та з інших маршрутів людям ліниво звертатися у Залізничний райвідділ, сенсу мало...

17. Kristin_Daae

Kristin_Daae Active Member

Ага, вчора читала цю статтю. Найбільше сподобався метод бородьби з кишеньковими злодіями, запропонований паном Смолинцем :“Вважаю, слід розмовляти з водіями, щоб ті, якщо знають крадіїв, просто не пускали їх до “маршруток” і таким чином запобігали крадіжкам”... Хтось може собі таке уявити?..

18. romhavr

romhavr Well-Known Member

Земляки-водії, будьте уважні на стоянках супермаркетів, гуртівень і після.
    Я попався на прокол шини-супровід-крадіжка. Десятки разів про таке чув, не сподівався... Після відвідин «Рукавички» приїхав на свою звичну (правда, неофіційну) стоянку, привітався із знайомими озброєними охоронцями, паркуюся, поруч релігійна споруда, почуваюся як вже вдома. Підходить чоловік років 50-ти, середнього росту, і літературною мовою з використанням звуку „ґ“ стурбовано повідомляє, що у мене спущене ліве переднє колесо і радить замінити, бо вже може ґума з диска злетіти. Чоловіка сприйняв за сусіда по стоянці, і, вдячний, став міняти коло. Якби то був якийсь шпанюк з лексикою «тіпа», «карочє» може мені щось в голові би і клацнуло. А так, під час заміни колеса, інший з шайки через пасажирські дверцята вкрав з сидіння мою сумку. Злодійська класика жанру.
    Сумку вже повернув назад.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Класично" - ставлять пластиковий стаканчик із цвяхом під праве заднє колесо. Буває - і під ліве заднє. Тому перед від"їздом від місць скупчення обійдіть машину і подивіться на колеса.
    При заміні колеса блокуйте двері.
    Жінкам-автомобілісткам слід бути обережними, коли джентльмени пропонують допомогу.

До речі, новий спосіб крадіжки з авто:
    Ви ставите машину на сигналізацію, а вона не ставиться.
    Бо злодій використовує радіоглушник на частоті брелка (здається 433,8 МГц).
    Висновки робіть самі.

20. harmony

harmony Well-Known Member

Доводжу до відома наших Львівських панянок. Останніми днями у Львові вже э кілька випадків нападу підлітків на осіб жіночої статі. В під"їзді, попередньо застосувавши газовий балончик, силоміць виривають з рук сумочки або інші цінні речі, при спробі чинити опір - б"ють. Думайте, перш ніж брати цінні речі з собою.

а де твій аватар? :)