Відповідь: Кинути курити Еге, най назло моїй мамі мені вуха всохнуть. Ну, аби не вийшло, за що боролись, на те й напоролись. Бо що занадто, то завжди нездорово. Я перестала боротися. Я просто чітко пояснила, що саме мене хвилює в тому, що він робить. І перестала про це говорити. Взагалі. Це було щось його, він не робив це невідомо чому, а тому, що це просто якийсь вид задоволення, від якого важко відмовитися і в якому вони, на відміну від нас, нічого поганого не бачать. Зрештою, такий метод не є добрий ні для кого. Ні для жінки та її здоров"я (тим більше, якщо ви приймаєте оральні контрацептиви), ні для чоловіка, кого такі методи обмежують, позбавляють свободи. Помирати можна за хорошу ідею. За ідею фікс - смерть даремна. Та й чоловік дуже відчуває, якщо ви на його "свободу" посягаєте. Відповідно, більше цінуватиме не надопіку жінки, а її мудрість та повагу до нього і його виборів. Хочеш себе вбивати - вбивай. Тільки так, аби це не шкодило мені й дитині. Ми тепер разом із тим боремося. Тобто відносно разом. Я прикушую язика щоразу, як хочу про це говорити. Він натомість сам каже, коли хочеться курити. Знаходимо, чим би зайнятися цікавішим. Отак і боремося.
Відповідь: Кинути курити На початках наших стосунків чоловік досить багато курив, а також хропів. Я хропіння не переношу і по ночах я не давала йому спати, затуляючи то носа, то рота. І тоді я чесно зізналась йому, що хропіння мене так дратує, що може навіть з часом зіпсувати наші стосунки.. І тоді я ж вичитала, що причиною хропіння може бути куріння і алкоголь. Я його не просила кинути курити, не забороняла, просто показала, що воно є причиною того, що мене дратує. Це подіяло Тепер чоловік не хропить і дуже рідко курить :radist: Додано через 8 хвилин :y: В нас колись так було - чоловік йде курити, а я йому "а давай я тебе краще поцьомаю".. Ну і потім він забував, куди йшов :D :shy:
Відповідь: Кинути курити У мене те саме. Але я більш паскудна. Я йому то записала якось, коли мене розбудило посеред ночі. Сміху було... Додано через 16 хвилин Я ще й масаж пропоную. Діє безвідмовно... А потім чаю разом попити, фільм подивитися... Воно так завжди: які методи, така й реакція.
Відповідь: Кинути курити Мені він не вірив, що хропіння може бути аж настійльки жахливим.. І я записала на телефонний диктофон (а там + свої шуми при запису) :D
Відповідь: Кинути курити Не хотіла оффтопити, але тепер вже мушу. Отак дивлюся на вас із чоловіком і бачу дуже багато схожого із нашим подружжям. Правда, я трохи меншою ідеалісткою була. Але розсудливість у стосунках і вміння говорити, давати правдиву свободу - то дуже велика річ! Ви молодець!
Відповідь: Кинути курити ааа, нам татарам все равно - что любиться, что бороться, лишь бы сверху полежать...
Відповідь: Кинути курити Багато достойних людей, зокрема, львів’ян, форумчан курять. Це, і власна потреба опублічення, як додатковий спосіб забезпечитися для незворотності... Факти, які впливали на моє відношення до куріння. Коли помер від раку легень затятий курець мій дядько (не просто біологічний дядько, а частина моєї душі), зв’язок «куріння – шкода» витіснявся спробою розподілити неймовірну позитивістську дядькову ауру (яка в моєму розумінні не могла просто так зникнути) між його сім’єю, оселею. Якось дізнався, що помер наш сусід, надзвичайно приємна людина, добре слово якого знав увесь будинок. З невеликим перебільшенням, він постійно підтримував сходову клітку в тютюновому димі. Внутрішня реакція – ну, так сталося, так є… І знову – значимий зв’язок не розглядається. Багаторічні заклики мами, інших членів сім’ї не були результативними. Зате добре запам’ятав обмеження себе, як курця в турпоїздці в Чехію. В курортному Карлові Вари є значна територія, на якій куріння заборонене. Перед екскурсією нас про це попередили. Годинки дві я не курив, потім таки відстав, роззирнувся, закурив. Зробив кілька затяжок, з відчуттям незадоволення, роздратування, усвідомлення втраченої можливості не курити, приниження викинув недопалок. Дуже нерівнозначні випадки як за вагомістю так і за впливом.
Відповідь: Кинути курити Эрнест Хэмингуэй как то сказал: "Бросить курить?.. Не вопрос.. Я сам это делал раз пятнадцать"...:cowboy:
Відповідь: Кинути курити Нет.. Курение это просто глупо (надеюсь тут нет курящих админов?! ).. Ээээхх.. Когда был на практике "вскрытие" препод показывал из чего состоит человек... Я обратил внимание на такой вот мазутно-сопливый налет на легких.. Спрашиваю "это что?".. Ответ: "А.. Это курильщик.. Стаж лет 8".. Больше в группе курящих не было...
Відповідь: Кинути курити Зачем почки.. По печени все видно..А теперь еще и по желудку.. Такие вот пятикопеечные следы на внутренней стенке.. Так прижигает слизистую таблетка.. Фотку выслать?..