Відповідь: Кинути курити Я сам курець з 13-річним стажем(до трьох пачок в день), біля 10 років не палю. Я кидав курити мабуть більше сотні разів, це тривало від кількох днів до кількох тижнів, надіючись на свою силу волі,на своє тверде слово,на роздуми про шкідливість куріння але це все було тимчасовим. А кинув тільки тоді, коли зрозумів, відчув, що надіятись на себе не потрібно, бо сам по собі я слабкий, грішний, і сила волі моя нікудишня, але є, існує Той, Хто хоче і може допомогти(насправді і воістину), та й надіятись більше ні на кого.... Абстинуха тривала біля двох тижнів, потім все пройшло, як і бажання закурити. Зараз не тягне...Але дякую за все Ісусу Христу, моєї заслуги немає ніякої...
Відповідь: Кинути курити Якраз у книзі Аллена Карра його дійсно легкий метод протипоставляється методу "сили волі" і досягає результату без неприємних зусиль. Використання фрази "сила волі" може тільки відвернути. Героїзацію словосполучення "сила волі" колись переглянув після репліки кіногероя, який мав допитати злочинця. На питання, чи той не мовчатиме, він грубо відповів: з акумулятором на тілі ще ніхто не мовчав.
Відповідь: Кинути курити Зависимость от курения почему-то считаю подобной зависимости от алкоголя. "Почему-то подобной", потому что никогда не курил. А выпить в меру хорошей водки, коньяка, вина ... с друзьми не отказываюсь и считаю это во всех отношениях полезным делом (если человек здоров).:radist: Поэтому и "взял слово". Кое-что ниже написал и "от себя". Все полезное полезно до тех пор, пока употребляется вмеру. Т.е., и никотин. Может быть при таком положении так сразу и не стоит бросать курить. С табаком, как и алкоголем (об остальном неуместно), дело "осложняется" тем, что табак (никотин) востребуется организмом: "продукт" оказывается нужным для стимуляции жизненно важных функций. Если "мера- норма" с течением времени превышается, организм, оказывается не в состоянии сам обеспечивать нормальную и в повышенном тонусе деятельность. Т.е., никотин или "что-то" подменяет, или организму своего "чего-то" уже нехватает. Механизм возникновения алкогольной зависимости, наверное, как и никотиновой, не известен. P.S. В 6-летнем возрасте пришел к выводу, что мужчины курят, потому что это, должно быть, сладко (а сладкого хотелось нестерпимо). Собрал на улице окурки (махорка), в укромном месте скрутил цыгарку.:cowboy: Предвкушая удовольствие, закурил. Разочарование было полным. Через пару дней засомневался: наверное, не распробовал как следует. Все повторил и окончательно убедился, что табак не сахар, не конфеты. Интерес к нему пропал навсегда.
Відповідь: Кинути курити ех, я хоч і курю, але не в таких кількостях, бо чим більше куриш, тим менше задоволення від викуреної сигарети, та й сили забирає таке інтенсивне куріння. і купу часу я більше пачки не осилюю, півпачки на день в сам раз, та й легкі курю, все-таки є різниця як можна СТІЛЬКИ - три пачки курити навіть я куряща не розумію не ображайтеся, я просто подумала, що якби стільки викурила, то би коньки відкинула відразу Додано через 4 хвилини мій дід курив якісь такі термоядерні, якби була попробувала, теж би певно по сьогодні не курила більше :D
Відповідь: Кинути курити Батько мого колеги (офіцер у відставці) вживав словосполучення "кинув курити" як синонім слова "помер". Навіть на його похоронах однополчани це згадували. Тому я й не кидаю курити
Відповідь: Кинути курити :D а моя сусідка про колишніх двох чоловіків казала "мої небіжчики", типу вони для неї вмерли якось воно не собі було чути таке про живих людей але згадувати весело
Відповідь: Кинути курити В часи "застою" була заборона на мистецькі твори авторів (або фільми з участю акторів) які емігрували. Моя знайома, виступаючи з науковою доповіддю, не могла оминути посилань на двох авторів-науковців, що емігрували. і про всяк випадок сказала "Покійний Левін та покійна Неймарк".
Відповідь: Кинути курити 12 тижнів без сигарет. Відчуття, підсумки. (Досвід куріння – 23роки.) Покращення самопочуття. Дуже сильне покращення. Висловлення потребує якогось разючого прикладу. В книжці А. Карра є порівняння – знімання тісного взуття, я б порівняв відчуття після сигарет із скиданням важких непотрібних архаїчних обладунків. Хто з курців не знає того ранкового відчуття пробудження в голові, тяжкість якого залежить від того, за скільки часу до сну була викурена остання сигарета? Я вже не знаю. І запаморочення від першої сигарети вранці більше мене не стосується. На роботі багато ходжу. Після припинення паління – просто літаю, і хочеться ходити ще, звичайно, увечері втомлююся, але то природно закономірно. З’явилася потреба займатися фізкультурою. Зникло подразнення в горлі. (Я, взагалі-то, дуже швидко курив, можливо, тому мав недобре горло). Зникло дискомфортне відчуття в певному місці в грудях. Чесно кажучи, все мав якесь передчуття, коли робив флюорографію, що в тому місці проявиться якась пляма. Можливо, вона там вже є. Покращення кровообігу. Під час глибокого вдихання диму відчував спазмування судин в ногах і руках. У мене і так погано доходила кров до кінцівок, мерз при незначному холоді. Ще не відчистив всі чорні відкладення на зубах. Колір лиця став одноріднішим. Пригадую, як при потребі щось купити (а заодно і покурити) я виходив (магазин був на першому поверсі, ми на другому), і намотував коло тривалістю викуреної цигарки. Зараз цигарка мене не веде. Психологічні бонуси. А)В сім’ї. Б)На роботі. Колись 13 літня донька посадила мене під ковпак роздачі антикурильної пропаганди. Вона так мені допікала за куріння, що я не витримав, і попросив жінку, щоб вона поговорила з донькою. Розуміючи благородні наміри доньки, ситуацію тоді назвав би патовою. Підлітковому максималізму ні до чого знати як то «як си хлоп втягне». Місця куріння на роботі відносно віддалені. Або курити у недозволеному місці принизливо “ховаючись” і засмерджуючи повітря некурцям, чи долати яку, не яку віддаль, і подумки доводити собі і колегам, що це крайня необхідність. Серед курців, зрештою, як і серед загалу є якийсь процент нехлюй. У некурців зовсім інший статус при розгляді окурків у невідповідному місці. Непрокурений рот, непрокурені руки, непрокурений одяг, непрокурена машина. Можу тепер не відвертаючись спілкуватися як з колегами, так і з 1,7 річним синочком. Фінансова складова. Напівжартома порахувавши майбутню економію і визначивши напрямок скерування (не найнеобхідніший), я вже потратив зекономлені в майбутньому кошти на кілька років наперед. То вже мінімум кілька років мушу не курити:shutup: . Як супутній ефект – виник потяг до кави, причому сильний і частий. Можливо, то потреба замінити наркотик нікотину? Відразу поправився на 7 кг – зараз незмінно важу 80кг; при рості 179см це – норма. Загрозу рецидиву відчував кілька разів увечері. Скоріше всього, то була потреба якогось підсумовуючо-розмірковувального ритуалу. Враховуючи вищенаведене не мав би зовсім клепки, якби вернувся. Мені ніколи не подобався запах тютюнового диму, а застояний – взагалі вивертає. Тоді чому ж так довго курив?! Кілька разів снилося, що курю. Припинення куріння несподівано виявилося справою дрібною. Жодних зусиль я не докладав. Все – книга Аллена Карра і суспільне оточення, яке відповідно оцінювало, формувало відношення до куріння. Буду радий, якщо щось комусь із тексту придасться.
Відповідь: Кинути курити Як називається книга? Треба дати своєму милому прочитиати, бо палить як потяг.
Відповідь: Кинути курити http://lib.aldebaran.ru/author/karr_allen/karr_allen_legkii_sposob_brosit_kurit/ тут можна скачати
Відповідь: Кинути курити А я нарешті файні сигари покурив, що давно хотів зробити! Добра компанія, трохи алкоголю, тиха, хоч і не тепла, ніч... Чесно, мені сподобалось, хоча зроду не курив. Думаю, раз на квартал при оказії смакуватиму сигару. Пи.Си.: може хтось сорти файні підкаже. Тільки звичайно не по 200 доларів за штуку...
Відповідь: Кинути курити багато раз намагалась кинути курити. і кинула саме тоді, коли перестала намагатись це зробити. От так от)
Відповідь: Кинути курити моя мама кинула курити після майже 15 років "стажу". прочитала якусь книгу, після кої покинула. і тепер каже, що взагалі уявити не може, навіщо воно треба - те паління.
Відповідь: Кинути курити Люди! Як вмовити кохану людину кинути курити? Теоретично (читала Алена Карра), я впевнена, що що б я там не говорила - йому все по цимбалам, треба, щоб він сам того захотів. Але як його до того довести?! Добре хоч дома не курить. Хочете прикол? Вся моя і чоловікова чесна родина впевнені, що він не курить! Чесно - віддала б пів життя, аби мій чоловік та ще одна близька людина не курили. Але хто ж його візьме?! До речі, може хто знає, де купити того самого Карра (в і-неті його, крім мене, ніхто читати не буде). Сама курити не можу - алергія. А то б скурилась "в стєльку" - може б дійшло, що то шкідливо?
Відповідь: Кинути курити Не дійшло б. Я спробувала так переконати. У мене теж алергія. Тільки натура бойова, то за ідею, що в голову прийде, піду в вогонь і в воду. Попробувала я курити. Одного дня думала, що помру. Він, бідака, аж перелякався. Але в сім"ї в нього так було, що часом можна собі дозволити. І на наше весілля з татом "люльку миру" викурювали. От і дозволяє собі. Ніц не поможе. І паралельно, що своє ж здоров"я псує, а ви за нього переживаєте.
Відповідь: Кинути курити І я оце на днях пробувала. Хватило мене на одну цигарку. І злягла з тиском... Мій "бідака" правда сумнівається, що то з того. Довела його - сам мені "вогника" давав прикурювати . Дивитись на екзекуцію не хотів - заставила. Але гірше з того хіба мені... бо і в мене натура бойова, часами аж за наддто . Це я зараз пробувала курити (по-любовно), а наступного разу можу і з ноги зацідити . Вагові категорії правда не сумісні, і ріст заставляє задуматись, куди попасти можу , але ідея (фікс? ) - то все!