Відповідь: Кинути курити Всі кажуть про негатив куріння... Але е ще й позитив! Наприклад, крапля нікотину вбиваєне тільки коняку, але й п"ять хвилин робочого часу!
Відповідь: Кинути курити І не робочого також... І взагалі,вбиває...:D :D А я от усвідомила,що насправді ніякої фізичної залежності від куріння не існує,брешуть усьо.Є залежність психологічна(що,взагалі-то,ше гірше )! Так що я не думаю,що саджанці тютюну дуже допоможуть,скоріше матимуть декоративний ефект:D А нав*язливе бажання запхати до писка цигарку можна матеріалізувати в підгризання якого-небудь печивка.Або,щоб задовольнити нездоланний смоктальний рефлекс,можна всюди ходити з чупа-чупсом .Але печивко краще Або цукорочок...
Відповідь: Кинути курити Фізична все-ж таки існує... Будьмо чемними - дослухаймося лікарів, які все свое життя на вівтар поклали, аби довести нам, негідникам, шкідливість куріння. Особисто у мене занепокоєння викликає постійно зростаюча кількість жінок, яка курить. Згідно тієї-ж нудотної статистики, кількість курців чоловіків стрімко зменшується
Відповідь: Кинути курити Не знаю Треба спробувати кинути палити - лишуся живий - дам ся чути ____________ Производители сигарет в последний раз предупреждают Минздрав...
Відповідь: Кинути курити Можливо і дієвий, але хто впродовж довгого часу курить не завжди кидають ці пагубну звичку під час вагітності....
Відповідь: Кинути курити Як каже один мій знайомий:"Дєвушкі,ну как же можна,дєті зєльониє будут!!":D :D :D
Відповідь: Не кинути курити Як це не прикро говорити, але частіше за все так і виходить. Жінок, які кинули пилити під час вагітності і не повернулися до цього заняття знову, одиниці.
Відповідь: Кинути курити Курящие женщины рожают хулиганов По результатам последних исследований британских ученых те матери, которые не могут отказаться от своей страсти к курению, имеют значительно больше шансов родить дитя, которое со временем будет отличаться ярко выраженным асоциальным поведением Данные выводы были сделаны после анализа поведенческих моделей у нескольких тысяч детей. Он показал, что большинство детей, которых отличала гиперактивность и склонность к хулиганству и непослушанию, как правило, были выношены курящими матерями. http://www.mk.by/archiv/16.09.2005/rub8.php#9 :cool:
Відповідь: Кинути курити Та ні. Просто, в Біблії Ісус каже, що тільки Отець знає коли Буде кінець світу, але у нас знаходяться "розумніші", нє?
Відповідь: Кинути курити На мене подіяло А от одна знайома курила всю вагітність, і вже її з потугами везли на Батальну, так вона перед самим входом каже - чекайте, я ше покурю, бо там неможна, а я вмру стільки не курити
Відповідь: Не кинути курити Не согласен! Очень много девушек после родов к курению не возвращается. По моему опыту.:rolleyes:
Відповідь: Кинути курити А почему не желать что то иного??? Цветы, например, музыку слушать, а не палку табака в рот совать. Чтобы париться по поводу бросания курить, лучше вообще не начинать. Самый лучший способ не курить - зеленый чай. 2 чашки!