Зразу не вірила звичайно, але за два дні клюнула . Люди які курять (ну і п'ють) в курсі, що кинути пити на два дні, навіть на два тижні то досить просто , а от кинути курити на два дні то вже майже подвиг.
З приводу перенесення Вмисно завів свіжу тему тому що хотів поділитися саме своїм досвідом, якщо буду мати натхнення і час то бахну ше пару тем типу "Як Я....", так що прошу якщо можна "верніть все взад", а нє то нє...
Це прекрасно, і трапляється досить часто, особливо коли припре .Але є одне але, книжка Карра, Царство йому небесне, це як я тепер розумію просто робота з переконаннями...Справа в тому що голова кожного курця, та і не тільки курця, набита хриновою тучою переконань які попали туди з реклами, фільмів, від "більш досвідчених людей" ітп.. наприклад: -кинути курити дуже важко -як кину то розтовстію -папіроси мене заспокоюють, роблять модним, сміливим, знімають стрес, роблять сексуальним і інша хрєнь... Так от, коли во то всьо гімно в голові не почистите, а рЄзко проявите силу волі, то шо виходить? Виходить ви маєте якусь дуже класну річ, яка вам в усьому в житті допомагає, навіть подумати про життя на унітазі, і в силу якихось обставин її потрібно позбутись...тож пекло в душі
Ну і даремно, зекономилисьте би вже кілька тисяч гривнів, кілька десятків годин часу і те як його там....ааа здоров'я
Почистіть гімно в голові, і вже завтра кинете, і будете тим задоволені як найщасливішою подією в житті.
тоді доведеться замість теми створювати цілий розділ "Кинути курити" де кожен відкриє свою персональну тему ше варіант - писати в блог
пропозиції Яресько... чи хто там... Конфісковані сигарети відтепер безкоштовно передаватимуть воякам ЗСУ середа, 2 грудня 2015, 19:29 Проект нового варіанту Податкового кодексу України містить положення про безкоштовну передачу військовим конфіскованих тютюнових виробів. Про це повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна". Згідно з проектом Податкового кодексу, операції з такою безкоштовною передачею звільняються від оподаткування акцизним податком. "Тимчасово, до 31 грудня 2016 року, вилучені за рішенням суду в дохід держави, визнані безхазяйними, за якими не звернувся власник до кінця строку зберігання, та перейшли на інших законних підставах у власність держави тютюнові вироби, які обліковуються за станом на 1 січня 2015, не підлягають обов'язковому знищенню за умови безкоштовної передачі органами, які їх вилучили, у володіння і користування Міністерства оборони України, Збройних Сил України, інших військових формувань, їх з'єднань, військових частин і підрозділів", - йдеться в проекті Податкового кодексу . Проект нової редакції Податкового кодексу оприлюднений на сайті Міністерства фінансів України 1 грудня. Експрес - онлайн (на мою думку, це неправильно, в даному випадку конфіскат треба таки знищувати)
Це і коню понятно, але зазвичай бажання не достатньо, потрібні знання, і тут вже книжки дуже пригодяться....Така проблема (як і практично будь яка інша) була вже в величезної кількості людей, частина з цих людей цю проблему вирішили, от в них і треба вчитись...
Я кинула курити після того, як стала пагано почуватись. Воно ж так завжди - поки не припече, то не кинеш))
бросил курить, благодаря электронным сигаретам, сейчас только и пользуюсь электронкой, намного приятней сигарет.