Щоб кинути курити потрібно переконатися: Чому варто кинути курити? КУРІННЯ не для тих, хто бажає жити довго й щасливо. Імовірно, що кожна друга людина, яка протягом довгого часу палить, зрештою помре від наслідків куріння. Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) заявила: «Цигарка... це хитрий виріб, котрий, перш ніж убити, постачає в організм людини таку кількість нікотину, щоб тримати її в залежності все життя». Отже, однією з причин, чому слід позбутися цієї звички, є те, що куріння тютюну піддає небезпеці здоров’я і життя. З палінням пов’язано понад 25 хвороб, які становлять загрозу життю. Наприклад, воно є основним чинником серцевого приступу, інсульту, хронічного бронхіту, емфіземи, різних видів раку, особливо раку легенів. Звичайно, людина може курити протягом багатьох років, перш ніж у неї з’явиться якась з цих хвороб. Крім того, паління не робить когось привабливішим. Реклами зображають курців чарівними й здоровими. Але насправді це не так. Куріння спричиняє неприємний запах з рота, зуби жовтіють, а пальці стають жовтувато-коричневого кольору. У чоловіків воно викликає імпотенцію. Курці часто кашляють і мають утруднене дихання. У тих, хто палить, також є більша ймовірність з’явлення передчасних зморщок на обличчі й інших проблем зі шкірою. Як куріння впливає на інших У Біблії говориться: «Люби свого ближнього, як самого себе» (Матвія 22:39). Любов до ближніх — а ними є насамперед члени вашої сім’ї — це вагома причина, щоб кинути курити. Паління завдає шкоди іншим. Ще донедавна курець міг запалити цигарку в будь-якому місці й не сподіватися жодних заперечень. Але оскільки все більше людей усвідомлює небезпеку вдихання цигаркового диму, погляди змінюються. Наприклад, коли особа не палить, але одружена з курцем, то ризик, що вона захворіє на рак легенів на 30 відсотків більший, ніж якби вона була одружена з некурцем. Діти, батьки яких палять, у перші два роки свого життя більш схильні захворіти на запалення легенів або бронхіт, ніж ті, які живуть у сім’ях, де не курять. Вагітні жінки, які курять, піддають небезпеці майбутніх немовлят. Нікотин, окис вуглецю та інші небезпечні хімікати, що містяться у цигарковому димі, через кров матері потрапляють безпосередньо до дитини. У результаті існує велика ймовірність самовільного аборту, народження мертвого плода й смерті новонародженої дитини. До того ж жінки, які курили під час вагітності, у три рази більше наражають своїх дітей на смерть у колисці.
Якщо хочете кинути палити - просто відмовтеся. Ніяких - буду менше, одну цигарку вдень, а просто прокинулись зранку - зламали пачку з цигарками і самі собі сказали " Я більше не палю!" - тільки так ))
знаю тільки з того що кажуть друзі - ВАЖКО. Але є приклади - можливо, і не допоможе нічого, крім власного настрою.
Вже з"явилися... http://ukr.segodnya.ua/regions/lvov...gruppu-kontrabandistov-v-bukovine-567361.html І це Буковина, а що на східному кордоні робиться...
Львів, тепер Харків: боротьба з ворогом економіки єднає країну http://www.sq.com.ua/rus/news/obsch...borotsya_s_nelegalnym_rynkom_sigaret_mneniya/
Дослідження і експерти стверджують, що кинути курити можна за допомогою переходу курців на менш шкідливі замінники цигарок, такими є електронні сигарети, це не тільки зменшить кількість самх курців а також зменшить кількість хворих на серцево-судинні захворювання. Детальніша інформація тут : Проблему курения решит сокращение риска, а не лекарства и запреты - эксперт
О супер!! Можна обійтися правда. це просто погана звичка яку можна відкинути назавжли, тут головне бажання кинути щоб не курити))
але є ті. у кого є бажання а залежність тягнеться роками, то одного бажання мало, вони купляють дорогі ліки, які, згадно реклами мали би допомогти, а вкінцевому результаті тільки допомагають позбутися грошей, бо не всім вони підходять і не є настільки дієвими. У Великобританії 55% курців кинули курити за допомогою електронних сигарет, бо є продуктами зниженого ризику. Мій друг зараз так і робить, про результат напишу згодом.
ну якщо розумово заставити себе кинути курити, в один прикрасний день, переламати в собі цю залежеість, стати над нею сильнішим)) А електроні сигарети чи ще якісь методи по бородьбі можна використовувати роками, і потім знову закурити, тут проблема в мозку!!
Не курю с 27 марта. Забыл, что такое комок в горле, нет одышки при ходьбе по лестнице. Не знаю, как удалось. Надоело и всё. 35 лет курил.
Я почав курити приму класичну для того, щоб зекономити на сигаретах. Згодом взагалі кинув... Тепер не курю.
я п`ять років не курила... а тут на весіллі подруги, трохи покурила - і тепер боюся чи не потягне знову ??
Коротше діло було так, років 8, а може вже і 10 тому, точно вже і не згадаю, напивсі я горілки так шо наробив за один вечір дуже багато дурниць.. Рано продер очі вислухав істерику дружини, на щастя вона пиляла мене не довго, і майже зразу забралася до мами., бадун жахливий, як попав до дому, на машині чи пішки точно не пам'ятаю,жінка втікла, коротше срака... .. Щоб врятувати сім'ю, і відновити самооцінку з самоповагою і душевний спокій треба було строчно шось робити, і то шось значне, вагоме, солідне,курча його мать. Обіцянок шо то вже точно "останній раз, зуб даю" було явно недостатньо, бо то вже був, як тепер кажуть страшний баян Короче став я птріпавсі,скурив бичка, пошарив по кишенях, нашкріб пару гривнів, і подавСІ до Акації (то наш бар) всмалив флЄшку пива щоб не здохнути з бодуна, взяв ше з собою флящинку бренді-коли, пачку Пріми (павно шо записавСІ, бо де би я стілько грошей здибав після пянки), і засів в дома за інтернета. Треба було срочно рішити як зав'язати з алкоголем, бо повна жопа прибліжалась "мЄдлінно но увЄріно", і відчував я то навіть після пива і брендіка Чисто випадково попалась мені книжечка "Легкий спосіб кинути курити", чувак дуже хвалив, шо прочитав і кинув, то я і вирішив що це саме те що треба (кинути курити) бо на "я кинув пити" дружина вже не клюне (я чуть не шо тижня кидав ). Коротше скачав я книженцію, закурив папіроса, влупив брендіка і взявся за читання, до вечора з кількома десятками перекурів я її і осилив до кінця, вийшов на двір, закурив свого останнього папіроса викинув напів порожню пачку в кущі і кинув....з тих пір не курю Фсьо