Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. Finya

Finya enjoy the silence

Абсолютно нiчого не зрозумiла:scratch_one-s_head:

2. Letunka

Letunka Well-Known Member

"Заборона реклами сигарет зіграла тютюновим компаніям на руку. Вони їй лише зраділи" - різні ГО все борються з курінням, а виявляється боротьба не дуже ефективна о_О
    У статі ще кілька моментів, які мене вразили. Наприклад, що тим же кіоскерам тепер теж дуже вигідна заборона, так як виробники борються за найпривабливіше місце на вітринах. За одне розміщення можуть взяти від 3 тис. грн. на рік.

3. Finya

Finya enjoy the silence

Прихована реклама?
    Поки цигарки надiленi рiзними магiчними властивостями в очах курця (як то: допомагають почуватися дорослiшими, переносити стрес, викликають нездоланну залежнiсть etc etc), наявнiсть чи вiдсутнiсть їх на вiтринi не мае аж такого значення. Так що найважливiше - зняти мiфiчний ореол.

• Подобається Подобається x 2
  4. Letunka

Звісно, що про цей момент теж не потрібно забувати і він має першочерговий пріорітет. Але, як на мене, бажання заробляти на сигаретах теж потрібно відбити у тих же кіосків. Чим меньше їх буде, тим меньше будуть попадатися на очі, відповідно, ті ж підлітки меньше звертатимуть уваги

5. Finya

Finya enjoy the silence

Я погоджуюся. Просто не все так однозначно, як iнколи вважають борцi з курiнням) Наприклад, тi самi гранти. Iдея хороша, а результату нема. Чому?

6. Finya

Finya enjoy the silence

Новий законопроект: 4233а від 03.07.2014 про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" (щодо визначення терміну максимальні роздрібні ціни на тютюнові вироби та спрощення процедури одержання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями). Подав депутат Канiвець на розгляд.
    Хтось, видно , боiться, що прибутки впадуть в зв"язку з пiдняттям цiн на цигарки)

7. Letunka

Торгова надбавка - 30%! о_О А зараз вона є не більше 10%. Збагачення на шкідливих звичках - бізнес по-нашому

• Подобається Подобається x 1
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А шо такого?!
    Якшо людина настiльки глупа, щоб курити та мати iншi шкiдливi звички - хай платить.

• Подобається Подобається x 2
  9. Finya

Finya enjoy the silence

Кому?) Куди пiде ця надбавка?

10. Samojlovu4

А яка рiзниця кому?! Хоч державi, папi римському або тому баризi, який умудряеться продавати той яд. Якщо людина настiльки нерозумна, щоб курити взагалi i платити за це - то хай платить сповна.
    Не кажучи вже про те, що вона отруюе ближнiх.

Останнє редагування: 15 лип 2014
  11. Wili

Wili Well-Known Member

люди взагалі нерозумні, і роблять безліч дурниць, а от коли вже набито купу шишок, люди починають робити висновки, і починають обходити граблі стороною, спочатку одиниці, потім це йде в тренд, тому люди які розуміють шкоду, або мають досвід відмови повинні всіляко допомагати боротися з цією залежністю, а дехто навіть відкриває непоганий бізнес))))

12. muravey

muravey Well-Known Member

На тренд непохоже, весь Львов дымит, от мала до велика :ireful1:

13. Wili

Wili Well-Known Member

дик диміли скільки часу, тільки в останні роки почало доходити що це шкідливо, тому до стадії тренду ще далеко, правда всі програми боротьби з курінням гасяться державою, для якої це величезна стаття наповнення бюджету.
    п.с. я коли курив всі страшилки про рак, інфаркт та інші болячки на мене не мали жодного впливу, тому фото легень на пачках жодного видимого результату не дає.

14. Letunka

Це більше спрямовано на тих, хто пробує або тільки почав курити

Порушення Рамкової конвенції ВООЗ відповідно до якої не може бути встановлена гранична норма ціни на тютюнові вироби. Україна ратифікувала її у 2006 році

15. Finya

Finya enjoy the silence

Платити i кому платити - це рiзнi речi)

16. Orkokot

Orkokot Well-Known Member

Торгова надбавка - 30%! ну це просто абсурд...І кому це вигідно, мушу вивчити це питання

17. Samojlovu4

Суть в тому, що якщо ти настiльки глупий щоб курити - то плати, i бажано якнайбiльше.
    Я за те, щоб пачка цигарок взагалi 8 евро коштувала.

---------- Додано в 07:52 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ----------

Ви де живете? Хiба не в краiнi повального барижництва, дикого капiталiзму i сиру з асфальта?! Методи наших торгашiв не збагнули досi? А 70 процентiв надбавки, чи навiть 150 не зустрiчали? Абсурд кажете...))

18. Letunka

Як мінімум!

Але перед тим треба привести в норму законодавство щодо нелегальної торгівлі, що найменше. І міліцію виправити, щоб не було "дахів" у нелегальних крапках

19. Vasily Onanko

Vasily Onanko Member

Я курила, але кинула, без допоміжних засобів, просто поставила ціль!:good:

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

А ви щось чули про законопроект Сухомлина?

• Подобається Подобається x 1
  20. Finya

Finya enjoy the silence

Навiть якщо 5 евро пiдуть в кишеню продавцевi?

а де твій аватар? :)