тільки стало легше дихати в кафе та ресторанах, то знов все назад повертається. не розумію трохи, це що якісь комерційний новий проект? з тою рекламою курева? гарно придумали, хоча би подумали про підлітків, які попадають під вплив цього.
До теми паління. Ви вже, мабуть, чули, що в Мінекономіки ініціюють повернення в торгові точки, які займаються продпжем алкогольних та тютюнових виробів, реклами цигарок. Також цим законопроектом передбачені особливі умови для таких торговців.Чиї інтереси лобіює Мінекономіки
Вчений зняв на відео, що відбувається з легенями після 60 сигарет відео: http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1096369.html
Кинути палити може кожен, та не кожен має велику силу волі та велике бажання позбутися залежності. Звичка, то велика сила, але сила волі, ще сильніша.
Іспанцьо, забула, як була підлітком?) малишня пробує курити з інших причин -- це типу тру, вони ніби вже дорослі, у кіно Брюс Віліс куре.
На мою думку, поведінка батьків - це взагалі фундамент становлення дитини як особистості. Але скажу Вам чесно, що мої батьки курили. Мама вже зараз ні, а тато і досі продовжує. Хоче я сама терпіти не можу тютюнового диму і не палю І крім того, змоделюємо ситуацію, коли реклама тютюну повернулась. А батьки якраз пояснюють, що палити шкідливо і т.п. Як в такому випадку логічно обгрунтувати тези про шкоду, якщо цигарки показують на рівні з цукерками чи іграшками?
Ще велику роль грає оточення,я почав палити в 12 років, і в нашій компанії всі смалили,тут в штатах маю компанію спочатку не палило двоє,тепер не палять всі, я останній кінув,зато їх жінки почали палити
Хоча передача з Росії, але відео з цікавими фактами про куріння http://www.youtube.com/watch?v=pM4iyhZwL6I
Вони ще хочуть їм ліцензію здешевіти, щоб вони ще більше своїх будок понаставляли. Очевидно, самі там в тютюновому бізнесі, ось тому і зацікавлені
Сила громадської думки працює! Сьогодні активісти, які проти тютюну, зустрілися з Павлом Шереметою. Зі сторінки SmokeFreeKyiv Слідкуємо за процесом далі, які доопрацювання будуть