Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. UAstyle

UAstyle Member

Мені допоміг Ален Кар, кинув палити прочитавши лише пів книги, але в мене було дуже велике бажання покинути цю шкідливу звичку, до цього за рік 4 рази намагався кинути, але потім знов починав. До речі і від алкогольної залежності книга допомогла :)

2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Головне раз і назавжди вирішити що більше не будеш курити, пообіцяти собі та комусь з близьких людейі памятати постійно про свою обіцянку, і головне мати сильну силу волі.

• Подобається Подобається x 3
  3. morze

morze Well-Known Member

Інфаркт, інсульт, -курінню капут!

• Подобається Подобається x 1
  4. UAstyle

UAstyle Member

На мою думку треба все робити впершу чергу для себе, а не для когось. І щоб кинути палити сила волі не потрібна, потрібне чітке розуміння того що ти не лишаєшся якоїсь насолоди, а навпаки отримуєш свободу від рабської звички, і що насправді ніякої насолоди від куріння не має, це міф. Раніше я коли курив, то в мене після того як я проходив невелику відстань(500-1000 метрів) в мене починалась задишка, зараз я забув що це таке; також забув що таке кашляти і багато ще різних бонусів з'явилось, все навіть на згадаєш, бо зараз це для мене звичний стан:)

• Подобається Подобається x 2
  5. iso

iso Well-Known Member

6. UAstyle

UAstyle Member

7. vadimh

vadimh Member

важливо також позбутися фізичної залежності від нікотину, оскільки саме залежність на фізична залежність і є основною причиною.

8. iso

iso Well-Known Member

Фізична, (точніше - біохімічна?) за тиждень-два проходить. А от психологічна... у ній вся проблема

9. muravey

muravey Well-Known Member

большинство людей, которых я спрашивал, курят сигареты от безделья. Делать нечего - пойдем покурим. Гораздо меньше - для удовольствия. Они курят сигары, сигариллы или трубку обычно. Что-то вкусное, в общем :)

Так что если курение не в радость и хочется бросить - найдите себе занятие, достаточно увлекательное, чтоб про сигареты некогда было вспомнить. И эта зависимость тоже уйдет, следом за физической потребностью. Никотин быстро выводится, если правильно помню - поэтому быстро хочется еще. Этот эффект длится не так уж долго, от него избавиться несложно.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

+1. теж зауважив, що люде курять тому, що мають багато вільного часу

11. iso

iso Well-Known Member

я теж:

Це Черчіль, М Дітріх, Й Бродський, Фрейд, Кастро... а серед аматорів люльки і Форд, і Сталін, і Кант, і Бор... Одні "бєздєльнікі":mocking:

12. duncan

я не казав, що нероби, а ті, що мають багато вільного часу

13. morze

morze Well-Known Member

Брехня, коли маєш декілька хвилин на Львівський Форум, то пачка сигарет згорає як пост!

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

15. Bastard

Bastard Well-Known Member

А Я знов хочу курити :sad:

16. Lakava

Lakava Member

Но для мужчин не подходит, а нет ничего хуже, чем один бросающий и один курящий в квартире

17. Wili

Wili Well-Known Member

Можливо повторюся але курять через залежність, а виправдання завжди знайдеться, типу поганий день треба відволіктися, хороший день треба відсвяткувати, нема роботи запалю, є робота запалю відпочину... і тд і тп. кинув.

18. duncan

є) гірше -- коли курять всі, крім тебе :bad:

19. Regenbogen

Regenbogen Member

Трішки офф. Пішов працювати нову контору. Прочитав house rules. Був приємно здивований. Куріння не вітається взагалі. В приміщенні курилок немає.
    І навіть матюкатись заборонено. Дуже радує.

При такому розкладі навіть заядлі курці свою думку змінять :)

20. Letunka

Letunka Well-Known Member

Геть зовсім неочікувано. І навіщо її вертати, хіба у нас мало населення палить?

Мінекономіки пропонує повернути рекламу сигарет

а де твій аватар? :)