Мені допоміг Ален Кар, кинув палити прочитавши лише пів книги, але в мене було дуже велике бажання покинути цю шкідливу звичку, до цього за рік 4 рази намагався кинути, але потім знов починав. До речі і від алкогольної залежності книга допомогла
Головне раз і назавжди вирішити що більше не будеш курити, пообіцяти собі та комусь з близьких людейі памятати постійно про свою обіцянку, і головне мати сильну силу волі.
На мою думку треба все робити впершу чергу для себе, а не для когось. І щоб кинути палити сила волі не потрібна, потрібне чітке розуміння того що ти не лишаєшся якоїсь насолоди, а навпаки отримуєш свободу від рабської звички, і що насправді ніякої насолоди від куріння не має, це міф. Раніше я коли курив, то в мене після того як я проходив невелику відстань(500-1000 метрів) в мене починалась задишка, зараз я забув що це таке; також забув що таке кашляти і багато ще різних бонусів з'явилось, все навіть на згадаєш, бо зараз це для мене звичний стан
вотку я теж не вживаю вже)) а от бабла не те що звільнилось, але й прибуток значно виріс, бо стільки часу та енергії з'явилось. звісно не одразу ж, а на протязі року
важливо також позбутися фізичної залежності від нікотину, оскільки саме залежність на фізична залежність і є основною причиною.
большинство людей, которых я спрашивал, курят сигареты от безделья. Делать нечего - пойдем покурим. Гораздо меньше - для удовольствия. Они курят сигары, сигариллы или трубку обычно. Что-то вкусное, в общем Так что если курение не в радость и хочется бросить - найдите себе занятие, достаточно увлекательное, чтоб про сигареты некогда было вспомнить. И эта зависимость тоже уйдет, следом за физической потребностью. Никотин быстро выводится, если правильно помню - поэтому быстро хочется еще. Этот эффект длится не так уж долго, от него избавиться несложно.
я теж: Це Черчіль, М Дітріх, Й Бродський, Фрейд, Кастро... а серед аматорів люльки і Форд, і Сталін, і Кант, і Бор... Одні "бєздєльнікі"
Можливо повторюся але курять через залежність, а виправдання завжди знайдеться, типу поганий день треба відволіктися, хороший день треба відсвяткувати, нема роботи запалю, є робота запалю відпочину... і тд і тп. кинув.
Трішки офф. Пішов працювати нову контору. Прочитав house rules. Був приємно здивований. Куріння не вітається взагалі. В приміщенні курилок немає. І навіть матюкатись заборонено. Дуже радує. При такому розкладі навіть заядлі курці свою думку змінять
Геть зовсім неочікувано. І навіщо її вертати, хіба у нас мало населення палить? Мінекономіки пропонує повернути рекламу сигарет