Субєктивно, в Росії більше курців. Мені колись поміг Аллен Карр. В результаті, що вважаю найголовнішим від припинення куріння, - це несподіванка, - я не вірив, що зможу не курити. А виявилося - без жодних незручностей. Все, пройшло як в книзі. Всім щиро раджу.
А я вже 35 років куру і ніц. Дід мій не курив. Ні один,ні другий. То одного москальня забила в 30 літ,а другого - в 26. А прадід курив,дожив до 72 літ і помер. Бо кінь го вдарив. А так би ше курив.
москаляку на гілляку : ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ---------- Дай Боже Вам здоров’я, Ромку, і щоб Ви ще років 65 курили як мінімум. Бо без вас форум не форум
Просто прочитайте її за день, і не старайтесь довести що на вас то не діє, а просто зрозумійте механізм залежності... Там ж нема ніякої містики, то не кодування, не зарядження води не чари...Там просто докладно і доступно описаний механізм того як дехто на вас заробляє хороші гроші. Ромко, цеж верх абсурду платити комусь і то скоріше всього москалям гроші за систематичне отруєння свого організму...
Верх абсурду платити набагато більші гроші за феназепам,гідазепам,сонапакс і теде,щоб,хоч трохи заспокоїтись після кількох приступів малої,коли все тіло тремтить і нема місця,щоб не боліло. А бувають дні,що приступи щогодини,бувають тижні,коли ми,з дружиною спимо по дві-три години на добу. Кожному своє. Сигарети мене заспокоюють. І,якби вони скорочували життя,я б був лише радий. Але то брехня. Зате вони заспокоюють.
От цьому там ціла глава присвячена...Вас заспокоює не сигарета, а відновлення рівня наркотику (нікотину) в крові...Ви покурили, прийняли дозу, через 30-50 хв. рівень впав і почалась ломка Ви покурили і заспокоїлись...от і все, просто як ровер... Тому хто не курить не потрібна сигарета для заспокоєння, бо він і не хвилюється... Значить хімічна залежність пройшла, а психологічна залишилась... ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Мак садіть, кажуть краще пробирає....та і ше жінці на пироги буде
А мак старик посадил у избы своей, Поливал и удобрял его он много дней. Ну а когда пришла пора, пошел на огород, Он выдернуть хотел его, но мак не идет! Ха! Тянет-потянет он, да, тянет-потянет он,да, Тянет-потянет - не идет! Тянет-потянет он, да, тянет-потянет он,да, Тянет-потянет - не идет! А вырос этот супер-мак мощный, словно дуб. Два часа потел наш дед - он рвал, как душегуб. Он бабку опосля позвал - она была сильна. Они тянут дуэтом - не вызодит ни хрена! Крепкий попался мак, крепкий попался мак, Крепкий попался, сатана! Крепкий попался мак, крепкий попался мак, Крепкий попался, сатана! Да-да, а бабка внучку позвала, студентку ВГУ. (воронежский универ, наверно) Она рубит в синусах, а в маках ни гу-гу, Но все равно она схватила свою бабку за живот И потянула трио, но мак не идет! Тянут-потянут ой, да, тянут-потянут ой,да, Тянут-потянут - не идет! Тянут-потянут ой, да, тянут-потянут ой,да, Тянут-потянут - не идет! Э-эй, ухнем! Э-эй, ухнем! Еще ра-а-а-аз, е-еще раз! Э-эй, ухнем! Э-эй, ухнем! Еще ра-а-а-аз, е-еще раз! Ну, да, эксперимент не вышел, сразу стали все хмуры. И внучка Жучку выгнала пинком из конуры! -Иди, падлюга борзая! Иди на помощь тож! Тяни за мои джинсы! тяни, ядрена вошь!!! Тянут квартетом, они тянут квартетом, Они тянут квартетом - не идет! Тянут квартетом, они тянут квартетом, Они тянут квартетом - не идет! И Жучка побежала на подмогу звать кота - Впятьрым за стебель взялись, но не вышло ни черта! Тут прибежала крыса, мак, как срезанный, упал - Достал дед свой тесак и всю головку искромсал! Сварили, взяли шприц, и тут пошло!!! Э-эх, ахнем! Давай, жахнем!!! Еще по кубу! Еще по кубу! Э-эх, ахнем! Давай, жахнем!!! Еще по кубу! Еще по кубу!
мало... В мене є мрія щоб цигарки подорожчали відпразу разів хоча б у 10. А ще краще у 20. От тоді б я руки потирав би з превеликим задоволенням і з єхидною посмішкою)))