коли від жінки пахне жінкою + дуже легкий (можливо, медовий) запах парфумів -- то певно для мене це чи не найліпший запах але якщо бочку меду можна спаскудити ложкою дьогтю, то такий самий ефект від запаху сигаретного диму навіть якщо він ледь чутний а якщо ще й пальці у жінки бичками смердять (бо хто з них миє руки одразу після куріння?) йду поригаю
Не лише рук і тіла. Не знаю чи правда, але жінки стверджували постійно - сім"ячко некурящого чоловіка смачніше. Я їв ще ананас, і радо їм дарував задоволення - мамзелі самі просили.
Все більше людей відмовляються від куріння. Три роки тому я писав, що більшість знайомих курять. Зараз все навпаки. У великій компанії може бути 2-3 курці. А недавно сиділи на пиві у вузькому колі, і аж під кінець хтось зауважив: "Ви помітили, що ніхто з нас не курить?"
Не знаю чи вже хтось писав, але раджу почитати книгу "Легкий способ бросить курить" Аллен Карр. Реально бомба. Кинув палити зразу, і це після 9 років затятого курця. До слова, про паління жінок..... Колись мій університетський викладач казав: "Цілувати жінку, яка палить, те саме, що облизувати попільничку" Брррррррридота(((
Я читала Аллена Карра, не подіяло на мене. Палила 12 років, але як завагітніла - одразу кинула. Зараз дитинці півтора роки, а мене і не тягне до сигарет. А яка економія ! Взяла у кредит гарний телевізор і виплатила вже його на зекономлені гроші )
Дивно...Там достатньо інформації для "кидання". Попробуйте прикладати листки до хворого місця ---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ---------- Я б навіть сказав вдумливо прочитати, і не розтягувати процес....Я особисто прочитав за день. І ще дуже важливо при прочитанні таких книг мати установку на те як зробити щоб вона Вам допомогла, бо якщо установка "всерівно воно не спрацює" то воно таки не спрацює....