Порахував та й сам жахнувся... 34 роки... Дурдом... Це ж купа грошей. А ще скоко випито... Всьо. Начеплю кантхимали та й кидатиму... Заодно й у вайшнави запишусь...
Ото и разница. ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ---------- Думаете, вернут?
Так, як з попельничкою, або як в напаленій хаті із закрититим шубером. У всякому разі якщо порівняти курящих і не курящих, то серед курящих цнотливих практично не буде, зате серед некурящих більше половини цнотливі. На рахунок праведності, то навіть порівнювати нема потреби. бо явна перевага некурящих. Так що "димоходи" робіть висновки.
Якби це Цимбала сказав, я би йому повірив. Бо він безпосередньо з піськами зв'язаний... А тут якийсь чувак, який із десят пісьок за життя бачив...
Для того, щоб зробити висновок декому однієї достатньо, хоч іншого й тисяча не врятує. В кого, як логіка працює.
ха, то ми з Вами одночасно фактично кидали курити Пам"ятаю, перший рік якось для себе ще відзначив, що от я рік не курю. А тепер навіть дату точну не пам"ятаю. Весною, три роки тому я кинув курити. Прочитав книжку, викурив цигарку, решту пів-пачки викинув і все. Димоходом був 15 років. Тепер собі думаю, який же я весь той час був дурень Замінників ніяких не використовую. Ну, якщо не рахувати велосипед
Хлопчики, у вас така чудова уява!)) і фантазій не бракує)). Як тільки жінка щось підносить до бузі, то зразу вам ...аж страшно що здається. Тепер навіть банан на вулиці страшно буде з"їсти Цікаво , а з курящих котрі жінки є НАЙбільш легкодоступними : ті що палять слімс, ті що палять цигарки стандарт, чи ті що палять сигари?
про всяк випадок -- якщо будете їсти банан і сфотографуєте це, то буду Вам дуже зобов’язаний, якщо це фото викладете на форумі)
Так яка з них є найбільш легкодоступною? Питаю, бо ви , напевно, є спеціалістом в жінках такого гатунку.
Ви так і не зрозуміли пустоти свого питання. Жінка або легкодоступна, або нє. Причому, з одним вона вавілонска дєвствінніца, а з другим і потім - брудна фурія. Залежить від мужчини, її настрою і актуального поголів"я білих ведмедів на полюсі. І не має значення, якої довжини чи товщини вона собі бере до ротика, сигару чи мундштук.
то ви ще й зоолог? Про чоловіків- мені подобаються чоловіки які палять. Ну, звичайно, в міру. Легкий запах сигарети хорошої, коньяк. То від мого тата і діда такі запахи запам"яталися, ну і ще до комплекту (класика жанру чоловічих ароматів) - автомобільний аромат. Як його пояснити не знаю-бензин, шкіра, мастило.. .