Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Порахував та й сам жахнувся...
    34 роки... Дурдом... Це ж купа грошей. А ще скоко випито...
    Всьо. Начеплю кантхимали та й кидатиму... Заодно й у вайшнави запишусь...:blush:

2. Ото и разница.

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Думаете, вернут? :)))

• Подобається Подобається x 4
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Так, як з попельничкою, або як в напаленій хаті із закрититим шубером. :)
    У всякому разі якщо порівняти курящих і не курящих, то серед курящих цнотливих практично не буде, зате серед некурящих більше половини цнотливі. На рахунок праведності, то навіть порівнювати нема потреби. бо явна перевага некурящих. Так що "димоходи" робіть висновки. :)

4. VasMT

Якби це Цимбала сказав, я би йому повірив. Бо він безпосередньо з піськами зв'язаний...
    А тут якийсь чувак, який із десят пісьок за життя бачив...

• Подобається Подобається x 2
  5. iso

iso Well-Known Member

Це щось із логічного ланцюжка: "Сірники в тебе є? Є. Значить твоя жінка курва".

• Подобається Подобається x 5
  6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Для того, щоб зробити висновок декому однієї достатньо, хоч іншого й тисяча не врятує.
    В кого, як логіка працює.:)

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ха, то ми з Вами одночасно фактично кидали курити :) Пам"ятаю, перший рік якось для себе ще відзначив, що от я рік не курю. А тепер навіть дату точну не пам"ятаю. Весною, три роки тому я кинув курити. Прочитав книжку, викурив цигарку, решту пів-пачки викинув і все. Димоходом був 15 років. Тепер собі думаю, який же я весь той час був дурень :) Замінників ніяких не використовую. Ну, якщо не рахувати велосипед :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А в мене вже 33 роки стажу як кинув. Ляпота!!! І не читав ніяких книжок. Вчіться, поки живий)))

9. VasMT

Я, як Твен. Кидав десятки разів.

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А мені одного разу вистачило

11. jalatan

jalatan Well-Known Member

Хлопчики, у вас така чудова уява!)) і фантазій не бракує)).
    Як тільки жінка щось підносить до бузі, то зразу вам ...аж страшно що здається.
    Тепер навіть банан на вулиці страшно буде з"їсти :)))

Цікаво , а з курящих котрі жінки є НАЙбільш легкодоступними : ті що палять слімс, ті що палять цигарки стандарт, чи ті що палять сигари?

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ті, що палять самокрутки :)))

• Подобається Подобається x 1
  13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

про всяк випадок -- якщо будете їсти банан і сфотографуєте це, то буду Вам дуже зобов’язаний, якщо це фото викладете на форумі)

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А яка різниця між підстилкою, потаскухою і давалкою?!

15. jalatan

Так яка з них є найбільш легкодоступною? Питаю, бо ви , напевно, є спеціалістом в жінках такого гатунку.

16. Samojlovu4

Ви так і не зрозуміли пустоти свого питання.
    Жінка або легкодоступна, або нє. Причому, з одним вона вавілонска дєвствінніца, а з другим і потім - брудна фурія. Залежить від мужчини, її настрою і актуального поголів"я білих ведмедів на полюсі. І не має значення, якої довжини чи товщини вона собі бере до ротика, сигару чи мундштук.

17. jalatan

Про чоловіків- мені подобаються чоловіки які палять. Ну, звичайно, в міру. Легкий запах сигарети хорошої, коньяк.
    То від мого тата і діда такі запахи запам"яталися, ну і ще до комплекту (класика жанру чоловічих ароматів) - автомобільний аромат. Як його пояснити не знаю-бензин, шкіра, мастило.. :).

Останнє редагування: 16 лип 2013
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

19. jalatan

20. Samojlovu4

Значить розмiр фаренгайту в Дiора то шо треба.)

а де твій аватар? :)