Відповідь: Кинути курити Золоті слова! От би ще нам усім відчувати себе у своїй країні "своїми"! Та й тим, хто за її межами з якихось причин.
Відповідь: Кинути курити Хм. а Вы что, Гимн державный не знаете? Там, в тексте, всё чётко сказано - кто свои, а кто чужие!:cool:
Відповідь: Алкоголізм-це хвороба, чи безвідповідальність? Я цю книжку зараз як раз дочитую. Хоча удруге кинув палити місяць тому, знайшов у ній багато цікавих порад.
Відповідь: Кинути курити Таки дійсно єдині. Якщо прожили вже пару років в західному суспільстві і маєте можливість тут лишитись, послухайтесь дружньої поради: не робіть дурниць, НЕ ВЕРТАЙТЕСЯ В УКРАЇНУ!!! Хоча б заради Вашого синочка. Правда одна - наступні 200 років на Неньці добра не буде!!!! Запам`ятайте це, і, у випадку Вашого повернення, не нарікайте потім, що Вас не попереджали...:D І щоб зовсім не офтопити. На рахунок куріння маю з тим чистий спокій- я і не починав. Викурив за життя дві сигарети, не сподобалось, то зразу і кинув.
Відповідь: Кинути курити у 2000 році покинув курити, два місяці тому знову почав, але зараз не курю — набридло!.. і не буду більше! хоч і тягне...
Відповідь: Кинути курити Класна позиція! Я колись вирішила, що взагалі не братиму цигарку, і не куштуватиму, ні цигарки, ні горілки. Так і досі протрималася. Хоча всіх постійно смикає мене схиляти до скуштовання.
Відповідь: Кинути курити І я про те!:eek: Але ж людина пише, яка знає про що пише! Тому і запитую. Можливо Ви краще Лілії знаєте? Хоча сумнівно, вона ж за кордоном, а не Ви:rolleyes:
Відповідь: Кинути курити Лілія написала: "Мене від цього суспільства вже нудить і від цієї країни теж. Є кілька плюсів, але я без них проживу". Ну і додому хочется, звісно.
Відповідь: Кинути курити Вибач ... Я зі свого власного досвіду знаю,що ніякі це не дрібниці,тому обіцяю перевиховатися найближчим часом.І коли якось приїду до Києва і ти випадково будеш їхати біля мене в маршрутці,то не зіпсую тобі настрою Принаймні,світ хоч трішки стане кращим
Відповідь: Кинути курити Миху, кожне суспільство має свої цінності, традиції, ... свій спосіб життя... Ідучи до "європейських цінностей" ми безумовно будемо цей спосіб життя міняти. Скільки десятиліть намагалися зробити це в Галичині? Австро-Угорщина, Польща, СРСР, усі намагалися "поламати народ". Вдалося? Чому Ви переконані, що це можна зробити з південно-східною частиною України? Не потрібно нікуди "йти". Потрібно самим побудувати достойне життя у СВОЇЙ країні. Я вже писав, що у цьому і відмінність між ПР і "помаранчовими".
Відповідь: Кинути курити Мих, та то взагалі унікальна гілка... Її треба переіменувати: "шкідливість куріння у аспекті вступу України в НАТО, з урахуванням досвіду Помаранчевої революції та підтримки канадійської діяспори...", чи щось типу того
Відповідь: Кинути курити А куди нам вступити, щоб горілку перестати пити? :eek: (перед тим як дати відповідь, добре подумайте - на черзі жінки...:rolleyes: :D )
Відповідь: Кинути курити Хіба шо на цвинтар, нє? ..... і то хто зна....:p От куда вступити, щоб пити - знаємо!