Я переспала з курящим чоловіком. ) Можу з впевненістю сказати, що смердить так само, як куряща баба, але також залежить від частоти куріння. А може просто всі Ваші легкодоступні курящі? (Бо таки курви курять поголовно, от курящі - далеко не всі курви. Вам би стрийський отець Городиловський відпусту не дав, бо його їмосць курила все життя). А, конкретики нема. Значить, просто не було чим відстрілятись).
В нашому селі теж колись жила їмось зі священником і теж курила. Результат відповідний - хлопці любили її... . Правда священник був майже ідеальний / в плані священництва/. Молодим помер правда на рак шкіри. Хай з Богом спочиває.
От вам приклад... Жінка курила, а хлоп помер. У моєї співробітниці є така собі простенька книжка про куріння. Ніби нічого незвичайного: книжка, як книжка. Але що цікаво? Прочитавши цю книжку, просто перехочеш курити. Кому вона тільки її не давала і результат одинаковий: кидали курити. Одного разу один чоловік читав ту книжку і телефонував: - мені же 5 сторінок залишилося. як курив, так і куру. - ну от дочитай докінця. Дочитав.... більше не палить....
Не пойняла? взагаліто я куряща , і знаю, як то- спати з курящою тьоткою То шо кажете, ті шо не курять- цнотливі і праведні? нуну.
Звичайно що смердить, але питання не того стосувалось i не до вас було, а до розумницi з зеленою торбою.
Тоже мне, фокус. Кто не спал с курящими тётками?.. Были бы Вы сами некурящей, да перспи с курящей тёткой, вот тогда б знали... - не, не факт. Вы ж не станете утверждать, что если мужик не сидит за компом, он точно не импотент?
Ви нас тут за дурникiв тримаете?! Я сказав, що курящi - легкодоступнi давалки i вонячки, а ваша думка про не курящих мало кого в тiй гiлцi цiкавить.
не стану, тому і зреагувала на такого роду узагальнення люблю людей з реальною самооцінкою Ще раз повторюся. Палити це погано. намагаюся від того відійти, усвідомлюю що це зле. Книжку читала, не допомогло... Зараз поставила собі декілька табу щодо паління, ну наприклад, не палю на голодний шлунок, в приміщеннях, чищу зуби після цигарки і мию руки...реально напрягає запах, тому думаю, що якось відійду від дурної звички.
Знаю про таку книжку. Ніколи не вірив, що якась книжка може заставити курця кинути. Але недавно дізнався, що мій двоюрідний брат, котрий курив все життя уже півроку як не курить. Я його спитав, що сталося. Він каже- прочитав одну книжку, після неї навіть не зміг докурити останньої пачки.
- тот случай, когда самая пора на электронные сигареты переходить. Они как раз нужны в качестве ступеньки тем, у кого физиологической привычки и так нет, а психологическая есть. И без запаха. БольшАя часть курильщиков не бросает потому, что не находит достаточных причин бросить. Ну вот, а электронную сигарету бросить легко (ясно же, что ерунда какая-то, а не курение).
Ці всі намагання ніби кинути паління не що інше як вид мазохізму. Не куримо на голодний шлунок, мучимо себе обмежуючи кількість цигарок до 10-8-4-... Потім цілий день мучитися, ричати на інших, скандалити, і нарешті увечері, О КАЙФ, отримати ОРГАЗМ-скурити нарешті свою одну сигарету. І завтра одну, і після завтра, а тоді півтора пачки, замість звикло одної...І наново... Тут усе просто. Хочу курити-курю. Вирішив кинути - викинув рештки вже сьогодні, не чекаючи дня народження, нового року, ювілею бабці...І не курю.Так я зробив понад три роки тому. (Стаж не 10 років і не двадцять... )
Все вірно Не можу сказати, що сильно загризаю себе. Але і обмеження нормально спрймаю. Якщо вже хочу покурити, то так щоб це по максимуму не зачіпало інших ( запахом, наприклад). Дуже добре, що в кафе заборонили курити, я раніше уявити собі не мгла каву без сигарети, а тепер ще й кави стала менше пити