Я теж кинув...ше років 5 тому, а на рахунок здорових громадян думаю ви помиляєтесь....Державі потрібні "курящі" алкоголіки, бажано хронічно хворі....Кажуть тютюн, алкоголь і "ліки" по прибутковості близькі до торгівлі людьми, торгівлі зброєю і наркотиками...Не тяжко помітити що якраз ті всі галузі "бізнесу" в Україні процвітають.... А здоровим Ви нікому крім себе самого не потрібні....Шо з здорового візьмеш ---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ---------- Що цікаво навчитись курити не так вже і легко....пригадаєте...тиждень "тошніловки" мінімум... ---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ---------- От вона справжня причина другої світової.... ---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ---------- А Рузвельт курив?
мне лично очень помогли таблетки, которые вроде совсем не от курения. Курить хотелось очень, до невозможности, а после двух недель приема как рукой сняло. Принимал их два месяца, побочек не заметил, желание курить иногда возникает, но не настолько сильно. Так что и это для некоторых выход.
Є прикольний метод.. випробував на собі... Значить доходиш мозгами шо курити то шкідливо для здоров'я... І перестаєш курити... Метод складний для розуміння, але попробуйте)))
Курив біля 10-ти років.Потім стало шкода свого організму і перестав диміти. Але не зовсім, дозволяю собі при гулянках скурити кілька сигарет. На місяць може 5 сигарет скурюю. Так краще ніж курити постійно і гробити здоров’я або не курити зовсім після тривалого стажу і ходити тішитися і вихвалятися що мол я крутий - я кинув. Людині, яка ніколи не курила ця тема взагалі певно не цікава як і муки курців.
Так Ви ж кинули ....Звільнились,как би мовити, від тютюнової залежності...живіть і радійте... А то звучить так ніби колишній "кольосний" наркоман шкодує шо не коловся, бо "20 раз на день не вколишся"
Думаю, що у цій справі потрібно задіяти, перш за все свою силу волі. Потрібна не абияка мотивація та ціль, і тоді усе має піти, як по маслу А ще можна Аллена Карра почитати, кажуть, мотивує й допомагає позбутись цієї згубної звички
"Гріх, шкідливо...". Та це особиста справа кожного, як скорочувати своє життя. Сама курю, кидала кілька разів. Максимальний час без сигарет - пів року. Зараз знов курю і поки кидати не хочу. Для кого це "не гарно виглядає, коли хтось курить" - та не дивіться та й усе!
Це мені нагадало три признаки алкоголізму, коли спочатку алкоголік говорить:"я не п'ю, я так, балуюсь", потім "я випиваю, але все під контролем", а накінець "я пив, п'ю і пити буду" - це коли вже все давно вимкнулось з-під контролю, а йому самому байдуже, що з оточенням. Тобто, якщо Ви кидали - то Вам хотілось чи була потреба? А якщо була - то куди зникла? Та ну. Чи Ви тільки про дівчат, а про жінок ні?