Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я теж кинув...ше років 5 тому, а на рахунок здорових громадян думаю ви помиляєтесь....Державі потрібні "курящі" алкоголіки, бажано хронічно хворі....Кажуть тютюн, алкоголь і "ліки" по прибутковості близькі до торгівлі людьми, торгівлі зброєю і наркотиками...Не тяжко помітити що якраз ті всі галузі "бізнесу" в Україні процвітають....

А здоровим Ви нікому крім себе самого не потрібні....Шо з здорового візьмеш :)))

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Що цікаво навчитись курити не так вже і легко....пригадаєте...тиждень "тошніловки" мінімум...

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

От вона справжня причина другої світової....:)))

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

А Рузвельт курив?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  2. vins

vins Well-Known Member

мне лично очень помогли таблетки, которые вроде совсем не от курения. Курить хотелось очень, до невозможности, а после двух недель приема как рукой сняло. Принимал их два месяца, побочек не заметил, желание курить иногда возникает, но не настолько сильно. Так что и это для некоторых выход.

3. Kats

Kats Романтик

:crazy: Є прикольний метод.. випробував на собі...
    Значить доходиш мозгами шо курити то шкідливо для здоров'я... І перестаєш курити...
    Метод складний для розуміння, але попробуйте)))

4. SashaBelov

SashaBelov миється в бані

Курив біля 10-ти років.Потім стало шкода свого організму і перестав диміти. Але не зовсім, дозволяю собі при гулянках скурити кілька сигарет. На місяць може 5 сигарет скурюю. Так краще ніж курити постійно і гробити здоров’я або не курити зовсім після тривалого стажу і ходити тішитися і вихвалятися що мол я крутий - я кинув.
    Людині, яка ніколи не курила ця тема взагалі певно не цікава як і муки курців.

5. BastardO

BastardO Well-Known Member

Скоро,рік як кинув.
    Краще б люльку курив,ніж сигарети((((

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А яка різниця яким способом труїтися?

7. BastardO

Люльку по двадцять раз на день не покуриш )))

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так Ви ж кинули ....Звільнились,как би мовити, від тютюнової залежності...живіть і радійте...
    А то звучить так ніби колишній "кольосний" наркоман шкодує шо не коловся, бо "20 раз на день не вколишся" :)))

• Подобається Подобається x 1
  9. BastardO

так я і радуюсь ))))
    просто пару раз в житті курив файку,а то приємніше ніж цигарки,як не крути .

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

Файка це люлька? Курітельная трубка?

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я не кину курити.
    Бо не хочу.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А більшість хочуть, та не можуть...

Motorola Atrix 2

13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Більшість хочуть сісти зразу на дві табуретки.
    І кинути, і ше разок закурити.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Золоті слова....Хочуть безалкогольні сигарети, але шоб вставляло...:)))

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Для тих,хто хоче кинути курити

• Подобається Подобається x 3
  16. shelev

shelev Well-Known Member

Думаю, що у цій справі потрібно задіяти, перш за все свою силу волі.
    Потрібна не абияка мотивація та ціль, і тоді усе має піти, як по маслу :) А ще можна Аллена Карра почитати, кажуть, мотивує й допомагає позбутись цієї згубної звички :)

17. Kenda

Kenda New Member

Ален Карр і мені допоміг.Стаж-16 років. І вже 4 роки-свобода.Всім успіхів

18. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

"Гріх, шкідливо...". Та це особиста справа кожного, як скорочувати своє життя. Сама курю, кидала кілька разів. Максимальний час без сигарет - пів року. Зараз знов курю і поки кидати не хочу. Для кого це "не гарно виглядає, коли хтось курить" - та не дивіться та й усе!

Останнє редагування: 15 лип 2013
  19. - не видел ещё ни одной девушки, которая курила бы не вставая в "эффектную" позу :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це мені нагадало три признаки алкоголізму, коли спочатку алкоголік говорить:"я не п'ю, я так, балуюсь", потім "я випиваю, але все під контролем", а накінець "я пив, п'ю і пити буду" - це коли вже все давно вимкнулось з-під контролю, а йому самому байдуже, що з оточенням.

Тобто, якщо Ви кидали - то Вам хотілось чи була потреба? А якщо була - то куди зникла?
    Та ну. Чи Ви тільки про дівчат, а про жінок ні?

а де твій аватар? :)