Ой, та яке там задоволення Чистісінький наркотик: спочатку вживаєш, аби було добре, а потім, аби не було погано.
Цікаво чи всі тримаються? Хто почав знову курити? Я вже взагалі забув, що то таке. Більше двох років я "чистий". Сигаретний дим викликає відразу
Рік і 4 місяці. Сигаретний дим навіває приємні спогади... Філіжанка кави, келішок конячку, хороше товариство...
- почти 6 лет не курю. Дыма главное, чтобы не слишком много (в закрытых помещениях особенно). А вот родственница с отдыха на Кубе недавно гостинцев навезла - взял к рому в "принюшку" одну сигару - запах обалденный, но зажечь её совсем не тянет.
Гм. Я "святковий" курець. Не курю тижнями, місяцями, потім зустрінусь з друзями, кумами (приїду на форумівку) - і не відмовляю собі в задоволенні. А потім знову не курю тижнями, місяцями. Декілька разів у житті не курила зовсім і по декілька років - коли чекала дітей і довго після їхнього народження. Задоволення мені це приносить, десь на рівні солодкого - посмакую, але їсти постійно не можу.
А це табу, кого б не зустріла. ) А волосся дибом стає, коли бачу в машині дорослих з цигаркою і дітей на задньому сидінні. Забилам би.
Та вистачить лише з першим чи другим. В мене питань відразу стільки виникає, але питатись нема кого...
Когда я слышу курить или не курить- всегда смешно... Если человек сам игнорирует вопрос вреда здоровью, то подумайте хотя бы о коммерческой стороне вопроса, т.к. Вы тратите прежде всего собственные средства на чей-то бизнес и при этом сокращаете свою жизнь... По мне, лучше съесть 1 кг шоколадных конфет..
Могу сказать по поводу темы только одно: - какой дурак, что не кинул курить 20-30 лет тому. С января не курю и не тянет абсолютно. Все эти электронные сигареты и т.д. - пурга, самообман. Поверьте - одна реанимация (24 часа ) в которой лидер по диагнозу - сигарета, курить больше не хочется. Всё накурился в этой жизни.
Я курила близько 14 років, звичайно були періоди що кидала, і дорого було і що тільки не говорили. Дойшло до того, що ночами не спала і так кашляла, як ножом по легеням, так тиждень мучилась. Поки не вирішила кинути палити, правда як хтось десь закурював збоку знову кашляти починала, дурно ставало. Мораль з того, що поки вже не приперло, то не кинула, а ви там про якийсь кілограм цукерок кажете...нас таким не візьмеш
курение - это яд. Яд это смерть. Смерть это сон. Сон это здоровье. Курите на здоровье! (это шутка, если что )