на мене промивання мозгів не діє. Книжку читав два раза - надзвичайно цікава, але нічого нового мені вона не відкрила. ну-ну. тут більше не бажання треба а усвідомлння, що воно вам нафік не потрібне. алкоголь, це зовсім інше ніж сигарети...
В тім і справа. Стосовно алкоголю...він теж викликає залежність. І немалу.І це має набагато гірші наслідки. Людина втрачає право називатись людиною. І смертельно шкідливий,бо призводить до нещасних випадків,каліцтв,хуліганств,розвалу сімей,сирітства дітей..при живих батьках. Наведіть статистику таких наслідків від паління.
так, викликає. І тут, здається, ми обговорюємо іменно залежність від куріння, а не від алкоголю... Людина, яка вміє пити ніколи не стане алкоголіком... В мене склалося таке враження, що ви порівнююєте дві залежності і кажете, що вибрали менше зло з двох....
Алкоголік майже ніколи фігні не творить. Найбільшу небезпеку становлять нормальні,благополучні люди...що хильнули лишку. А людина,котра курить,відчуваючи,що наразі це єдиний спосіб заспокоїти нерви,шкоди не приносить...ні собі,ні оточуючим. Але...прочитайте нижче.
ви ж розумієте, що заспокоювання нервів сигаретами - це тільки ілюзія і без сигарет ви б заспокоїлися, за аналогічний час це називається, якщо не вмієш Під словом "вміти пити" слід розуміти, що потрібно знати свою межу, хоч кожен раз та межа може бути різною і вміти сказати стоп - "ёжику больше не наливать" пити, навіть не берися як нема грошей на горілку, то як раз такої фігні натворить - аж страшно стає. Знаю бо маю друга, котрий працював слідчим і вт більшість справ, котрі йому попадалися, якраз були створені алкоголіками, а не тими, що зайве хильнули. але бувало і таке, що самі алкоголки зверталися з заявою на своїх дружин (так званих "БАБА ГРІМ"), з заявою що їх бють дома
Я прекрасно знаю,що заспокоєння від куріння - самонавіювання. Але воно ДІЄ. При моєму життєвому укладі це найдешевший і найдієвіший спосіб зняти напругу. Щодо алкоголю.... Сідати зі мною випивати було дуже небезпечно для здоровя. Могло обернутися вибитими зубами,надірваним вухо і прочіми ушибами і травмами. Це при тому,що тверезий,я й мухи даремно не ображу. І таких як я - легіон. Правда,все це дуже індивідуально.Готового рецепту для всіх не існує.
Цікаво спостерігати як шкідлива звичка (в цьому випадку нікотин, але так само алкоголь, цукор і наркотики) захищається, використовуючи свідомість своєї жертви. Тобто часами чітко бачиш, що ті слова, якими людина виправдовує (або скоріше раціоналізує) свою шкідливу звичку тій людині ніби не належать
Я теж десь так, але покинув без зусиль абсолютно. Думаю генетично є схильність-несхильність, як у кого.
ви переходите з одної крайності в іншу... , куріння можна замінити іншим (для кжного індивідуальне), наприклад мені - гори, коли я там мені нехочеться курити, зовсім ,а хочеться просто йти вверх ... я вже 10 років... і проклинаю той день коли почав і зараз не можу кинути напевне так і є, мій дід і тато курили, правда тато вже 4-ри роки, як кинув. судячи з ваших дописів, то ви як захочете перестати курити перейдете на транквілізатори, тоді дісно краще куріть... цукор наркотик О_О ?
Це з чого такий висновок? Ще раз питаю, до чого тут феназапами і реланіуми і чому ви мені їх вперто приписуєте? Якась проблема з тим?
Suum cuique. Протягом години в малої два страшних приступи.А навколо люди...неділя ж...вони свіжим повітрям дихають. От зараз я за півгодини вбив пачку.На пеньочку. І трохи заспокоївся...потрохи перестає все труситись. Вкотре філософськи подумав...на все Божа Воля.Як має когось вбити...то вб'є. І я не втримаю. Як Бог дасть,може й спазму не буде. Попереду вечір і ніч...звичні,тому сонники протипоказані. Ліпше заспокоюватись природним,перевіреним методом. Все індивідуально...готових рецептів нема. Карра б на годинку сюди,на моє місце,то,до тої пачки,ще й флящинку коньячку б вдудлив. Як недавно один знайомий,шо 10 хвилин побув з малою.
Курение и знаменитости Курение – это разновидность наркомании, чрезвычайно вредная для здоровья людей. От этой гадости умирают в муках сотни миллионов людей. А производители этой отравы – настоящие убийцы – считаются на Западе уважаемыми людьми!... Когда-то давно, в светлой Руси, во время правления царя Михаила Фёдоровича, народ, замеченный впервые «за дружбой» с табаком, получал 60 ударов палкой по стопам, во второй раз дело доходило до отрезания носа или ушей. В нынешнее время это покажется недоразумением, но... ...От рака лёгких на 55 году умер народный артист России Александр Абдулов. Умер, скончался – убит дорогой, качественной табачной палочкой… Перед смертью он сказал: «Четыре месяца боли. Я просто устал…». Всего 55 лет! Абдулов прожил всего половину того, что мог бы прожить!.. ...Умер от табачной заразы народный артист, композитор России Микаэл Таривердиев, написавший музыку к кинофильмам «17 мгновений весны» и «Ирония судьбы или с лёгким паром». По той же самой иронии судьбы, видимо, в самом фильме крупным планом курит сигареты учительница русского языка и литературы, а по совместительству польская актриса Барбара Брыльска. Сколько девочек повторили за ней этот поступок в те неизбежные моменты жизни, когда у них были проблемы с их возлюбленными?.. ...Только за прошлый год по данным Минздравсоцразвития прямые людские потери России от табака составили от 330 тысяч до 500 тысяч человек!.. До полумиллина человек уничтожено без авиации, без бомб, без ракет… Уничтожено самым гнусным путём: сначала детям внушили, что глотать канцерогенный дым – занятие привлекательное. После этого, уже взрослым, что это занятие будто бы нормальное, непорицаемое и даже похожее на некую игру для сильных и независимых. А потом, специально для желающих образумиться, было вбито в головы, что избавиться от этого дрянного способа постепенного самоубийства невозможно в принципе… Джерело
В мене в сім'ї ніхто не курив... один я палю вже 3-4роки пробував кидати 2 рази, не вийшло максимум протримався 1 день... на другий побіг за пачкою говорять що ломка починається від 3 до 6-7 дня, як я зможу кинути якщо я 1 день не в змозі протриматися?