Сьогодні,напередодні Великого посту є добрий час для тих,хто вирішив кинути палити. Розповім своїми словами:якщо ви твердо вирішили покинути цю звичку,то сьогодні наберіться відваги і віри і розпрощайтися з цигарками. До 24.00 ще можна палити,а далі - напишіть на пачці,яка у вас є:*Я кинув(ла) курити*,положіть зверху пачку сірників(чи запальничку)і...все,завтра і надалі,ви залишили цю звичку. Багато людей змогли подолати пристрасть до паління у цей час.Соромно зізнатися,але 4 роки тому в такий час ще палила.Але і 4 роки тому повірила і змогла позбутися тої звички. Не можу сказати,що було легко.Але це був мій вибір і з Божою допомогою мені вдалося! З радістю підтримаю тих,хто скористається моїм і багатьох людей,досвідом. Але також,в жодній мірі не осуджую тих,хто палить.
креативна реклама проти патіння мо кому допоможе самовбивці волаючи про допомогу забруднення природи геноцид
Не переживайте.. почитав, потім подивився... покурив.. подумав шо круто там всьо.. і продовжую курити!!!!!
Бо ти, сусіде, завжди розглядав куріння як свою (хай і не дуже оригінальну) фічу. При такому ставленні не поможе навіть гіпноз. А багато людей вже зрозуміли шо то не фіча і навіть не звичка. Саме для таких і призначена ця книга. Я вже казав шо то не магія. То просто книга. Хто хоче кинути - тому вона поможе. Хто не хоче..... То справа особиста. Я книжку слухав. Кинув. Потім по пяні знову почав не на довго і знову кинув. І вже рік часу маю чистий спокій і одяг без запаху сигарет. Не буду скривати - в моменти перевтоми виникає бажання закурити. Але таке буває не часто і я з легкістю відганяю ту думку бо прекраснол памятаю як воно курити. Отой стан коли думки затуманені, відчуття не такі яскраві і постійний стресовий стан.
От курча... фіча... а ти незнаєш чо я курю... нє ну бо там де горит там і я.. там де война там і я.. там де шторм там і я.. а то всьо нерви а не зайняті руки то побиті морди.. от я сигарету в руки і кинути шкода і випадково зламати тоже.. і по морді нікому не дав.. то всьо набагато складніше ніж ти думаєш)))))) А ше себе ж намахати треба, шо ЗАСПОКОЮЄ))))
Поїхати в якусь країну, де цигарки дуже дорогі. На 2 тижні мінімум. Можливо, допоможе, або не будете купувати їжу, але будете смалити. Або кинете смалити, або схуднете
Кинув курити рік тому (1 травня 2010 року) Курив 27 років, нормально як всі, пачка в день. Ні разу за цей час не кидав Прочитав книжку А. Карра "Легкий спосіб кинути курити" і кинув. Дуже тим задоволений, але передати комусь то захоплення і осяяння , яке відчув після прочитання тієї книги, важко. То треба самому то відчути.
Мені би сі здало трохи схуднути... За зиму набрав,кулєра... Але,наразі Гамерика не сьвітит. І Європа теж. Буду в неньці кидати їсти.
скажу вам з власного досвіду і з того, що прочитав. Залежності від сигарет є дві: 1) фізіологічна - минає через 3-ри тижня 2) псхологічна - може тримати вас все життя на собі перевірв минулого року в один момент позбувся сигарет і файки це було 18,06,2011 і 21,10,2011 зірвався і менно через те, що в мене психологічна залежність. Останнім часом замітив, що мені немає різниці якої важкості курити сигарети скурюю днакову кількість цигарок в ден - тому почав курити - "одинички". PS: Кинути курити легко, важко знов не почати
Я наприклад курив десь років 7...пробував кинути разів 500))).....а потім знайшов книжку Карра прочитав і до вечора кинув... Саме з цього почалось моє захоплення психологією і всякими психотехніками....а якби не курив то може і не знав би шо такі речі існують в житті...їв би чіпси прав аріельом і був би впевнений шо на кого на кого а на мене реклама точно не діє... ---------- Додано в 05:25 ---------- Попередній допис був написаний в 05:19 ---------- Все правельно...тільки от психологічна залежність при правильному "промиванні мосгу" мене теж за 2-3 тижні...почитайте "Льогкій способ бросіть куріть"
Сама головна проблема того, хто кидає методом "сильної волі" є те, що він відчуває втрату, обмеження, недоступність і хоче отримати назад, то що втратив, але тримається, не бере того назад, бо ж не можна і з того мучиться. Завдяки книзі Аллена Карра починаєш розуміти, що нічого ти не втратив, а тільки здобув. Здобув свободу від нікотину і ніякі штампи-провокації створені тим нікотином на тебе не подіють. Тому ніякої "сильної волі" не треба і то все фальшивка, міф і фата моргана.
Прочитав я тото... Без пачки сигарет фіг вкуриш про шо вона... Але після трьох починаєш розуміти,що то є направду :cowboy:
То треба читати з бажанням покинути курити і власною активною позицією щодо того, з відкритою душею до тієї книги. А просто прочитати, не кинути курити і з того гигикати багато розуму не треба. п.с. Ще можна назло кондуктору ходити пішки
Якщо я побажаю кинути курити,я кину курити. Без всяких брошур,кодувань і прочіх костилів. Тому й гигикаю. Фанатіти від ненаукової фантастики не збираюсь.
Фанатіти від дибільних брошурок - не надто розумно. Для того,щоб зрозуміти,що тобі дійсно шкодить нікотин...декому він шкодить,без сумніву,брошурок не потрібно. Я 15 років не вживаю алкоголю.Взагалі. Без кодувань,брошурок,зборів АА і прочого брєду. Бо усвідомив,що це мені непотрібно. І лишився того ровЕра. Прекрасно обходжусь. Якщо колись буде потреба кинути курити - кину без роздумів.