Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Маю живий приклад!

2. victorys

victorys позитивчик :)

І багато ваш приклад з"їв сигарет?
    Добре, що хоч вижив...:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бабуся курила "Орбіту".
    Цьоця,її сестра і тато,курили "Космос"....
    Ото,вони якось проводили мені "виховну годину" на тему "шкідливість куріння".
    Я був в класі 8-му...а виглядав,як дорослий кавалєр, на кавалєрку ходив...та й курив,звичайно....
    Ото,вони файно затабачили...а кухонька маленька...а мені курити хочеться...
    Ледве"м досидів...пішов на перекур....:cowboy:

4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Та вижив, тепер коли чує запах сегарет йому стає погано, так вже 5 років :mocking:

5. О, треба буде дідуся нагодувати. А то півпенсії викидає на цигарки.

6. nastinka

nastinka відсутня

страховка, якщо палю плачу штраф) буде треба сказати, що я трошки можу:)))
    поганого ніц не бачу.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Як на мене не існує залежності від шкидливих звичик. Людина яка почала курити, потрапляє до компанії курців. І тоді важко втриматись від пропозиції: "Ідем покурим".
    Шкідливі звички руйнують мозок людини. Від куріння погіршується пам'ять. Лице стає жовтого кольору. Очі наче мутною плівкою затягнуті. А запах? Його нічого не може перебити.
    Я почала курити у стані жахливої депресії. І це правда, що куріння заспокоює нерви. Але дуже скоро це стає хворобою. Бо куріння це слабкий наркотик. Від якого, доречі, можно дуже легко відмовитись. У мене був стаж - два роки. І я схотіла і кинула. Я перестала курити у лютому 2010 року. Просто треба себе спитати: "Навіщо це мені?". Курити сьогодні не модно.

• Подобається Подобається x 2
  9. Osin

Osin Well-Known Member

А в мене знайомий курить лише марихуану і не більше одного разу в день, бо каже, що тютюн шкідливий )
    А взагалі варто таки кинутись тої звички... Треба знайти інший спосіб знімати стес, знайти хоббі.

Але є важливе питання, на яке потрібно дати собі відповідь: чому я курю? Не тому, що дійсно хочеться курити! Ми просто дивимось рекламу (і тут мова йде не так про бігборди чи рекламні ролики, а просто рекламу в улюблених фільмах), копіюємо кумирів або куримо за компанію з друзями. Ну, а потім вже виникає нікотинова і психологічна залежність.
    Курт Кобейн
    Джон Леннон
    Джимі Хендрікс
    Боб Марлі (але щось меін підказує, що він на тій фотографії палить не тютюн:))
    Пірс Броснан/Джеймс Бонд
    Роберт де Ніро
    Аль Пачіно

Задумайтесь! )

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Гидота!Як я могла курити стількі років?:bad:

11. Likalika

Likalika Member

Я проти куріння. Колись спробувала, але мені було погано і я більш ніколи цбого не робила.

12. Osin

Osin Well-Known Member

Перший раз завжди погано. До отрути потрібно звикнути ;)
    А мені загалом подобалось курити. Якщо точніше, то подобався терпкуватий запах сирого тютюну, ледь відчутний смак ментолу на губах (від Vogue mentol), маленькі хмарки синюватого диму і відчуття полегшення від того, що нікотин потрапляє у кров, швидко пульсує у венах і зовсім трошки тебе вбиває). Особливим задоволенням було палити вночі на балконі, коли всі домашні сплять, вулиці майже пусті, так тихо і спокійно (я часом змушена працювати вночі, коли багато роботи і за такі ночі раніше викурювала по 5-7 цигарок).

Якби це не було шкідливим для здоров"я - і далі б палила із задоволення. Але на жаль, куріння таки шкідливе, тому довелося облишити цю звичку. Чого бажаю й іншим.

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Отруєння нікотином у будь-якому вигляді викликає до нього сталу відразу. Першими це виявили науковці Поссел и Райман (якщо не помиляюсь), які виділили нікоти з тютюну і методом наукового експеременту на собі ж досліджували його токсичність)

13. Sirko

Sirko Well-Known Member

Кинув півтора року тому, загалом палив десь сім. Чудово почуваюся, життя без цигарок існує :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кинув десь 3 роки тому. Після прочитання книги Аллана Карра

• Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Припинив палити 17 січня... Вкотре...

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ніколи не розумів як людина може 2-3 місяці не курити і потім починати заново)....для чого?

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для чого кидати, чи для чого починати?
    А я знаю... Так завелося... ;)
    Каждый год, 16 января, мы с друзьями... :)))

• Подобається Подобається x 3
  18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Оґо! Ця тема ще акруальна! Я думав, що хто хотів кинути курити, вже давно прочитав Алєна Кара і спокійно собі живе! ;)

19. Saszko

Saszko Well-Known Member

Для мене сигарета - це певний фетиш. Куріння - спосіб почуватися чимось зайнятим, коли нічого не робиш. Це спосіб виправдати мовчання, коли ти з кимось і не хочеться говорити. Спосіб почати розмову, відірватись від заняття. Це нагода поговорити за самим собою на одинці.
    Мені подобаються Мальборо Кголд. Прив'язаність до якоїсь марки - теж якийсь прояв фетишизму. Примітивної споживацької свідомості.
    Я не так багато курю. Од часу до часу по різному. Бувають періоди цілковитого бездим'я.

20. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

перш за все слід захотіти

а де твій аватар? :)