Мы ж уже не при советах живем, надо и анекдоты "рассовечивать" и модернизировать Вам наверно нужно успокоительное что-то принимать для снятия нервного напряжения.
В котрий раз вставлю свої п’ять копійок (не курю рік і три місяці, стаж куріння 23 роки). Прочитав Алена Карра два рази рази з перервою в півтора року, і перестав курити. Найбільшою несподіванкою для мене було те, що перестав курити дійсно зовсім легко. Люди, читайте і покидайте, не з першого, то з енного разу покинете, і, зовсім без жодних незручностей, а зовсім навпаки.
Книжка яка реально допомогла мені - людині, котра палила 15 років з максимальною паузою в 3 дні!!! httр://******** Коли читатимете - ДУМАЙТЕ для чого ви її читаєте. Вона не заставить вас НЕ КУРИТИ, вона дасть вам зрозуміти, що саме вам потрібно і чого ви хочете. ДУМАЙТЕ ЧИТАЮЧИ І ЧИТАЙТЕ ДУМАЮЧИ!
Ги-ги... рекламка книжечки від некуріння до поправлення і куріння від повноти... Куріння - психолочігна проблема, і поки її не перйдеш остаточно - не кинеш. Бо вічно будуть проблеми то з ка*нням, то з повнотою, то з нервами...
Для курця потрібно створити такі умови, щоб він постійно чув папіросний дим: в їжі, питті, одежі, парфумах і навіть коли займається сексом, чи сидить в туалеті. Думаю, що за таких обставин він покине куріння назавжди.
Аналогично..не курю уже год и шесть месяцев.... Бросил просто,без всяких заморочек!Выкурил утром 21 марта одну сигарету и бросил! (а покурить,все одно охота..когда рядом кто то курит)
кинути курити можна за день... за два... ну за три... а за шість... ну... тут вже дохтіра треба.... для помочі...
цейго, як його, ага, добрий вечір. Що хотів сказати?! З моменту останнього подорожчання "цвяхів у груди" багато моїх колег кинуло курити. Навіть мій друг, який курив по дві пачки в день кинув, при чому за один день. Ото ж велика штука економіка. Я колись сам був прифігів. Передостанній раз , коли був у Канаді, сигарети в них коштували 3 $ , а останнього разу вже 10-11$. Ото ж якби в нас такі ціни заварганили курців би зовсім мало лишилось би. Нє?
Я знаю...що поки чоловік сам не схоче...напрАвду не схоче... То не кине...тої пипки... Як і горівки... НІґди не кине... і це можливо лиш таким чином:бичком об землю..і всьо...назовсім... Або курити...або не курити...іншого не дано..
Коли на партзборах говорили, що такий-то виправився, начальник політвідділу говорив: - "Не исправился, а затаился!" (мовою оригіналу).
а де така книжка, що допоможе людині, яка поряд з тою, що кидає курити? направду... знайома каже: виїдь з хати
Насправді кинути курити дуже легко - треба просто сказати собі: 'Досить! Я більше не буду курити!' Якщо в вас не така велика сила волі, і вам не шкода своого здоров'я тоді зробіть так: купуєте блок дорогих папірос ( Parlamen або Sobranie, думаю підійдуть) кличете всіх своїх друзів (бажано курящих) і в них на очах спалюєте їх в пічці, хоча можна і в багатті, цим стерджуючи свій вибір. І я вам гарантую, що вам більше цигарку ніхто не стрельне, а кожного разу як ви забажаєте купити паку папірос, ви задумаєтесь, і пожалієте свої гроші. P.S. Реально дуже дієвий спосіб!
пів-пачки в день - то забавки. чоловік пали...(в?) півтора. "стаж" - понад 20 років. процес кидання мені асоціюється з екзорцизмом...
Кинути можна. Але за забави треба забути на кілька місяців бо випєте, побачите що колеги курять і ви неодмінно закурите. А перша сигарета означає кінець кидання... З власного досвіду.