Справа розпочата у цій гілці докотилася аж до столиці. ПС. я вже кинув курити. Книжку до кінця не дочитав, зайнявся спортом(фізкультурою)
Ален Кар уже давненько розпочав цю справу Років з п"ятнадцять тому А то й більше. Я читаю. І боюся що кину Бо вже нудить від цигарок. А... таки курю ще
ну... хто сказав шо на цьому кінець???? можна і четверту ну це все... як ви розумієте.... мовчу, а то зараз тапки в мою сторну полетять
Зустрічаються два шляхетних пана: - А шо то пан палить? - Пан палить "Marlboro". - А шо пан буде палити, як не вистачатиме грошей на "Marlboro"? - Тоді пан палитиме "Прилуки". - А як і на "Прилуки" не буде? - Тоді підемо палити Верховну Раду.
А сенс? Нові голодні злодії збіжуться в новому місці... Ліпше самому тютюн вирощувати...втіхаря...жеби тота злодійня не взнала. А то оподаткують...
Нічого,нічого... Утримування пацєт тоже оподаткують... І дриглі тоже будут дорожчати... О... і всі будут мудрішати... Бо жирная пища вредит мозгу...
То можна... Вони просто і так не доженуть наскільки шкідливий прийом жирной піщі... А куріння поліпшує думання......
Думаю це залежить, тобто суб'єктивно. Паління підвищує тиск і в кого і так є схильність (як у мене), то накурившись - вже не до думання. Тому вже кілька років практикую замість нікотину гінкго. Допомагає. Іноді...
А... Це що таке? Моя історія "такова". Я НЕ ХОЧУ курити. В сенсі, "вуха пухнуть". Я курю...при вимушеному очікуванні чогось. Або при бажанні зробити перерву в роботі. Доктор, ето лечится?
Перепрошую, я не дуже зрозуміло написав. Кажучи про гінкго, я мав на увазі саме активізацію мозку Є повно пігулок - подивіться в гуглі "гінкго", але безперечно від "розпухлих вух" воно не врятує. Справа в тому, що мені важко радити - я починав курити двічі в житті і двічі кидав, останній раз - кілька років тому, за один день і без проблем, але ж то як у кого. Мій знайомий, котрий палив як паротяг, допоміг собі жуйками "нікоретт" Ще одне питання - чим зайняти руки Можу порадити вервицю чи то пак чьотки. Ну Ви розумієте - це все дилетанство і лише власний досвід, я ж не House M.D.
Жувала-м. Гидота. Власне, отой Ален Карр застерігає від замінників. Пише, шо то все одно, що алкоголь у вену заганяти. Щоб не псути шлунок, значицця Руки зайняти... Таж власне зайнята майже завжди - і я, і руки... Всьо в головє... З активізацією мозку без проблєм. І без пігулок. Треба - активізуємо Маю свої напрацювання