Кинути палити

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Danilo, 12 гру 2006.

1. Lika20

Lika20 Well-Known Member

не,ну я ж спортсменка в минулому....як мій батько говорив:якщо істи хочеш іди води попий

• Подобається Подобається x 2
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Люди в яких добре травлення можуть їсти все що завгодно і коли завгодно і при цьому зайві кілограми їм не грозять ( як моя куліжанка :mocking: їсть за двох, а сама худюща як патик)

А для тих кого мучає зайва вага:

• Подобається Подобається x 3
  3. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Шось не пригадую:)

4. victorys

Ви про що? :)

5. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Харчуватись треба з розумом?!Я такого не могла написати((

6. victorys

Та ні, то не Ви написали, то я написала, але видно щось не то зацитувала і вийшло так, якби це був Ваш допис:dntknw: Непорозуміння :pardon:

7. Lika20

Lika20 Well-Known Member

та нічого:)

8. asiana

asiana Well-Known Member

Мене часом дивує, як ото "некурящі" палко переконують курців, що треба кинути курити:))) Жоден курець не скаже, навіщо в біса він це робить. Робить, бо одного разу почав. Читала я Алена Карра. Отой легкий спосіб. ...Здається, я безнадійна. Або може неуважно читала:) Що я дістала після того читання: відчуття провини при купівлі кожної пачки цигарок:sad: Варто ще додати, що за МОЄЮ порадою цю книгу прочитали двоє людей. Обидва кинули. А я - ні.:cry: І мене НЕ ВСТАВЛЯЄ (!) перспектива гарнесеньких захворювань і попередження на пачках. Мене бісять гроші на цигарки. І ЗАПАХ!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. Vodoliy

Vodoliy Member

А мене то не дивує, мене то :girl_mad: дратує. Кинути палити можна лише тоді, коли сам усвідомиш таку необхідність. Я палю, і дуже встидаюся того. Встидно перед мамою, перед чоловіком... В мене на роботі ніхто навіть не здогадується. Якби мені вистачило сили волі, то давно би кинула.

10. asiana

asiana Well-Known Member

Йой-ой-ой... Яке то всьо знайоме:sad: як отой п'яниця із "Маленького принца" Екзюпері. Читали? "Чому ти п'єш? -Бо мені соромно. - Чому тобі соромно? Бо я п'ю"...
    Я не кинула навіть за небхідності - запалення легенів... І мені так само увесь час соромно, що треба десь виходити, що я заважаю тим, хто не палить...Мені незатишно у місцях, де не палять. І де палять так само недобре - бо там нема чим дихати. І сморід. Отой сморід - від одягу, від волосся... Ціла сповідь:sad:

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

йой...
    йой...
    йой...:sorry:
    Мені теж стало соромно...:blush:
    За бесцельно прожитиє годи(с)...:cry:

12. asiana

asiana Well-Known Member

:) Ну... я ж казала шо то всьо Ален Карр і його легкий спосіб:mocking:
    Я каву обожнюю. А то є така міцна зв'язка - кава і цигарка... Як кидати,- то треба і те, і друге. Щось... якось... забагато здається.

13. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А я вже, судячи з дописів противників цигарок, років з п'ять як мертвий. І тому, кожна "знищена" мною пачка цигарок продовжує комусь життя...:)

14. asiana

asiana Well-Known Member

А Ви кашляєте? ;) Кашляти - то добре:good: Знищує осад!:)))
    От Ви жартуєте.. А я справді після тої книжки маю почуття провини. Холєра його знає, перед ким. Перед собою мабуть. І то (прошу зазначити!) не через шкоду здоров"ю!

• Подобається Подобається x 1
  15. Romko

Мдя...читати,виявляєцця теж вредно...:scratch_one-s_head:
    Викликає нав’язливий комплекс неповноцінності....:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  16. asiana

asiana Well-Known Member

Дуже вже жалісно написано:cry: У мене вдома всі палять, крім дітей (проте я вже підозрюю деяких), - мама, тато, сестра. Спробуй тут кинь. Якщо ВОНИ так і "соблазняють"!

17. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Як казав класик...
    От куренья рак, от воздуха грипп, от химии рыба пропала...:cry:

Як питав один лікар вдову:
    - А Ваш чоловік перед смертю кашляв?
    - Так лікарю.
    - То добре! То дуже добре!!!;)

18. asiana

asiana Well-Known Member

Про кашель - то теж від Алена Карра:) Він пише, шо то помічне, бо смоли не так потужно осідають у легенях:eek:

19. Romko

Я Вам твердо заявляю,що як маєте сі втопити,то точно не згорите...і від курива не вмрете...
    Свого прадіда згадую курив,як паровоз...штири війни пережив,австріяцкий полон,перших москалів,других москалів,виразку шлунка...
    А вмер від того,що го кінь в голову вдарив...
    Най з Богом спочиває..міг би ше жити..
    і курити...

• Подобається Подобається x 5
  20. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ну что господа курящие, будете бросать или на контрабанду переходить? Сегодня ВР проголосовала за поднятие акцизов.

а де твій аватар? :)