Люди в яких добре травлення можуть їсти все що завгодно і коли завгодно і при цьому зайві кілограми їм не грозять ( як моя куліжанка їсть за двох, а сама худюща як патик) А для тих кого мучає зайва вага:
Та ні, то не Ви написали, то я написала, але видно щось не то зацитувала і вийшло так, якби це був Ваш допис Непорозуміння
Мене часом дивує, як ото "некурящі" палко переконують курців, що треба кинути курити Жоден курець не скаже, навіщо в біса він це робить. Робить, бо одного разу почав. Читала я Алена Карра. Отой легкий спосіб. ...Здається, я безнадійна. Або може неуважно читала Що я дістала після того читання: відчуття провини при купівлі кожної пачки цигарок Варто ще додати, що за МОЄЮ порадою цю книгу прочитали двоє людей. Обидва кинули. А я - ні. І мене НЕ ВСТАВЛЯЄ (!) перспектива гарнесеньких захворювань і попередження на пачках. Мене бісять гроші на цигарки. І ЗАПАХ!!!
А мене то не дивує, мене то :girl_mad: дратує. Кинути палити можна лише тоді, коли сам усвідомиш таку необхідність. Я палю, і дуже встидаюся того. Встидно перед мамою, перед чоловіком... В мене на роботі ніхто навіть не здогадується. Якби мені вистачило сили волі, то давно би кинула.
Йой-ой-ой... Яке то всьо знайоме як отой п'яниця із "Маленького принца" Екзюпері. Читали? "Чому ти п'єш? -Бо мені соромно. - Чому тобі соромно? Бо я п'ю"... Я не кинула навіть за небхідності - запалення легенів... І мені так само увесь час соромно, що треба десь виходити, що я заважаю тим, хто не палить...Мені незатишно у місцях, де не палять. І де палять так само недобре - бо там нема чим дихати. І сморід. Отой сморід - від одягу, від волосся... Ціла сповідь
Ну... я ж казала шо то всьо Ален Карр і його легкий спосіб Я каву обожнюю. А то є така міцна зв'язка - кава і цигарка... Як кидати,- то треба і те, і друге. Щось... якось... забагато здається.
А я вже, судячи з дописів противників цигарок, років з п'ять як мертвий. І тому, кожна "знищена" мною пачка цигарок продовжує комусь життя...
А Ви кашляєте? Кашляти - то добре Знищує осад! От Ви жартуєте.. А я справді після тої книжки маю почуття провини. Холєра його знає, перед ким. Перед собою мабуть. І то (прошу зазначити!) не через шкоду здоров"ю!
Дуже вже жалісно написано У мене вдома всі палять, крім дітей (проте я вже підозрюю деяких), - мама, тато, сестра. Спробуй тут кинь. Якщо ВОНИ так і "соблазняють"!
Як казав класик... От куренья рак, от воздуха грипп, от химии рыба пропала... Як питав один лікар вдову: - А Ваш чоловік перед смертю кашляв? - Так лікарю. - То добре! То дуже добре!!!
Про кашель - то теж від Алена Карра Він пише, шо то помічне, бо смоли не так потужно осідають у легенях:eek:
Я Вам твердо заявляю,що як маєте сі втопити,то точно не згорите...і від курива не вмрете... Свого прадіда згадую курив,як паровоз...штири війни пережив,австріяцкий полон,перших москалів,других москалів,виразку шлунка... А вмер від того,що го кінь в голову вдарив... Най з Богом спочиває..міг би ше жити.. і курити...
Ну что господа курящие, будете бросать или на контрабанду переходить? Сегодня ВР проголосовала за поднятие акцизов.