"Пить вредно, курить противно, а умирать здоровым жалко!" -то мені куліжанка колись відкритку прислала з таким текстом, але ніде не можу знайти її, а так би фото скинула...
згоден я кинув після 10 років зразу сказав - завтра не курю і все як здоровя приперло довго не думаєш а ще почав в ополонці купатися і в бассейн ходити і бігати
Если хотите страдать раком лёгких или желудка, то пожалуйста. Мой дедушка тоже так считал, заработал язву и рак. И зачем бросать, непонятно, не?
Обидва дідусі курили...і обидва вмерли молодими... Єдного москалі замордували в 1941 році.А другого в 1945-му. А в мене одна бабуся курила....І померла... А друга не курила...І теж вмерла... так що куріння - страшний гріх...
Мій дідо не курить і не курив - йому 83 роки, моєї жінки дідуля курить з 9ти років - йому 87 (правда останні 2 тижні трохи кашляє) P.S. Що для одного ліки - іншому яд!!! Якась суцільна гомеопатія
мій дід досить багато курив, та і алкоголь собі дозволяв коли хотів помер в 81 рік мій батько курив до мого народження по 2 пачки в день, зараз в 55 виглядає на 40 от я собі думаю кинути курити, бо вже час, але не знаю яку собі вагому причину найти, всі якісь примітивні до речі, дуже багато людей кинувши курити набирають вагу
а ще більше набирають вагу не кидаючи курити, або ті зовсім не курящі просто харчуватись треба з розумом, а не запихати в себе все що попало і виправдовуватись перед собою що " їдою руки займаю щоб сигарет не брати"
Нє...ну то..болгаркою... панельні стіни..болгарка бере без проблєм...але одвірки..то треба вже другі замовляти ширші...з дверима...двері ж не доточиш... А то всьо гроші...то...навіщо..тойвово було?